- 28 Mayıs 2016
- 1.101
- 451
- 123
- Konu Sahibi mert-safir
-
Allah sabır versin canım.kızlar kaan hocadan cevap qeldı tese olsa bıle tup basarısı az dedı bız tedavıyı bıtırdık kaan hoca ıgnelerı kesın dedı umarım sızlerın bebeklerı olur bız bu defterı kapattık kaan hoca durust bır dr. olmazsa olmaz olursa olur dıyor oyalamıyor kandırmıyor 1sene tedavı oldu esım ama hıc bır gelısme yok dedı kaan hoca cok yıkıldım ama toparlıyorum umarım sızler ıcınde hayırlısı olur bızım ıcın hayırlısı olmamasıymıs sızlere tesekkur ederım sayenızde kaan hocayı tanıdım
kızlar kaan hocadan cevap qeldı tese olsa bıle tup basarısı az dedı bız tedavıyı bıtırdık kaan hoca ıgnelerı kesın dedı umarım sızlerın bebeklerı olur bız bu defterı kapattık kaan hoca durust bır dr. olmazsa olmaz olursa olur dıyor oyalamıyor kandırmıyor 1sene tedavı oldu esım ama hıc bır gelısme yok dedı kaan hoca cok yıkıldım ama toparlıyorum umarım sızler ıcınde hayırlısı olur bızım ıcın hayırlısı olmamasıymıs sızlere tesekkur ederım sayenızde kaan hocayı tanıdım
canım fish testi spermde bakılıyo sonucuna göre nasıl belirleniyo birde kızlar bu haploid hücre testi ne demek olu bilenler varmıBizde Kaan hocaya gittik fish testi istedi yaptırdık ama sonuç çok kötü haploit hücre yok mail attık hocaya cevabını bekliyoruz yani bizim için yapılacak bir şey yok
1yıl tedavı oldu esım ıgnelerı ılacları kesın yazdı normal tup bebek olmaz dedı bız bosu bosuna kaan hocadan once ızmırde 2kere tup yapmıstık zaten mıcro tesede tup olur demıs ama basarısı yuksek dememıs ıtersenız demıs hoca umıt vermemıs bızde tese olmamaya karar verdık cunku hoca dna hasarınız tespıt edılemıyor hasarınız yuksek olabılır hala yazmıs dna hasarı varsa tup tutma sansı zaten yok bunu yuzyuze soylemıstı hoca bızı tedavı ettı ama sonuc yok cevap almıyor tedavıden o yuzden tedavıyı bıraktık ama OL DEYINCE OLDURANDAN UMIDIMI KESMEM ben o yuzden esım spor yapıyor saqlıklı beslenıyor zaten yasam tarzımız boyle bızım alkol sogara yok herseyımız duzenlı olursa spontan olur doqal olur olmazsa olmaz dıyoruz 10.yıl hıc tedavı olmadan bebegı olan arakadaslarım var bızde yaradana sıqındık beklıyoruz sabredıyoruz herkesın hakkında hayırlısı olsun kızlar hepınıze tesekkurederımallahtan ümit kesilmez canım. siz inanmaya devam edin ama üzerine düşmemek en güzeli galiba. bak geçen gün bir arkadaşım oğlunu kaybetmek üzere olduğunu anlatırken kendi kendime ne dedim biliyor musun, bir şeye hiç sahip olmamak mı daha iyi yoksa sahip olup kaybetmek mi? allah kaldıramayacağı yük yüklemezmiş kuluna. ben elimde olmayan bir şey için üzülmeyeceğim dedim ve toparladım kendimi. gözlerim dolmuyor bebek gördüğümde artık. eşim yokken kendi kendime ağlamıyorum. iyice düşün söylediğimi, toparlanacaksın inşallah.
tamam heryere yapıstırmayın su yazdıklarınızı. bize olumsuz olarak yansıyor rica ediyorum. ez az 4-5 baslığa aynı seyleri yapıstırmıssınız1yıl tedavı oldu esım ıgnelerı ılacları kesın yazdı normal tup bebek olmaz dedı bız bosu bosuna kaan hocadan once ızmırde 2kere tup yapmıstık zaten mıcro tesede tup olur demıs ama basarısı yuksek dememıs ıtersenız demıs hoca umıt vermemıs bızde tese olmamaya karar verdık cunku hoca dna hasarınız tespıt edılemıyor hasarınız yuksek olabılır hala yazmıs dna hasarı varsa tup tutma sansı zaten yok bunu yuzyuze soylemıstı hoca bızı tedavı ettı ama sonuc yok cevap almıyor tedavıden o yuzden tedavıyı bıraktık ama OL DEYINCE OLDURANDAN UMIDIMI KESMEM ben o yuzden esım spor yapıyor saqlıklı beslenıyor zaten yasam tarzımız boyle bızım alkol sogara yok herseyımız duzenlı olursa spontan olur doqal olur olmazsa olmaz dıyoruz 10.yıl hıc tedavı olmadan bebegı olan arakadaslarım var bızde yaradana sıqındık beklıyoruz sabredıyoruz herkesın hakkında hayırlısı olsun kızlar hepınıze tesekkurederım
Canim sonuçlar ne çıktı nasıl bi tedavi uyguladı ve ise yaradı mı bizde de morfoloji bozukluğu var 3 düşüğüm var, gelecek ay için kaan beyden randevu aldım dna hasat testi yapılacak sanirimKızlar 19subatta kaan hocayla tanıstık sayı morfolojı ve hareket kotu dna hasar test sonucuna qore 6ay tedavı ve doqal qebelık dedı umut oldu bıze ıkı basarısız tup denemem oldu kaan hoca mük bır dr. Herkese tavsıye ederım
Dna bozukluğuna ne tedavisi uygulanıyor bizi neler bekliyor merak ediyorumSperm morfolojisi bozuktu canım meğerse sperm dna si bozukmus canım
Canim inşallah buralardasındir aynı sorunları yaşıyorum ve morfoloji bozukluğu yeni tespit edildi şimdiye kadar sorunu hep bende aradilar malesef sorun morfolojiymis ne olacak bizim halimiz siz neler yaptınız hangi aşamadasinizSağol canım amin Allah dileyip isteyen herkeze nasip etsin sperm morfolojisi bozuktu canım meğerse sperm dnasida bozulmuş sperm sağlıksız olursa sağlıklı gebelikte olmazmış ya düşüyordu yada kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kalıyorumdum umarım bu sorunsuz geçer
Çok üzüldüm sayfa sayfa okudum Allah ol derse olur .kızlar kaan hocadan cevap qeldı tese olsa bıle tup basarısı az dedı bız tedavıyı bıtırdık kaan hoca ıgnelerı kesın dedı umarım sızlerın bebeklerı olur bız bu defterı kapattık kaan hoca durust bır dr. olmazsa olmaz olursa olur dıyor oyalamıyor kandırmıyor 1sene tedavı oldu esım ama hıc bır gelısme yok dedı kaan hoca cok yıkıldım ama toparlıyorum umarım sızler ıcınde hayırlısı olur bızım ıcın hayırlısı olmamasıymıs sızlere tesekkur ederım sayenızde kaan hocayı tanıdım
Microtese amelytinda aliormus galiba canm hucreleri labartvara gnderiyor 1 aya cikiyor sonuc bizde bekliyoruz sonuclari haploid paneli testiniarkadaşlar kaan beyin yaptırdığı siperm fish ve haploid hücre denilen testler ne zaman yapılıyo bilginiz var mı
canım tesemi oldunuz bende sperm tahlilinde yapılıyo diye biliyordumMicrotese amelytinda aliormus galiba canm hucreleri labartvara gnderiyor 1 aya cikiyor sonuc bizde bekliyoruz sonuclari haploid paneli testini
Bizim hic sperm yok canim sifircanım tesemi oldunuz bende sperm tahlilinde yapılıyo diye biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?