• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi KAAN AYDOS

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım crazy geçmiş olsun yeni mi oldu rabbim sabır versin bengovilko hrs denen yeri hiç bilmiyorum peki tüp bebek kısmı neresi oluyo aceba kaan beye güveniyormusun

arkadaşlar şimdi bi kaan beye gidicez peki tüp bebek tese bunları nerde yaptırıcaz kafayı yicem

canım çok geçmiş olsun, tüp bebek miydi acaba ben konuya yabancı kaldım ama anlayabilmek adına soruyorum. normal yolla mı olmuştu yoksa. neden tutmuyor bu bebekler hiç anlamıyorum. bilimsel açıklamasına ne dedi doktor?
Normaldi canım doktorlar bile bi açıklama yapamıyor neden olumuyor bilmiyorum kan pıhtılaşmasindandir dediler iğne kullanıyordum hergun anlamıyorum yani

Normaldi canım doktorlar bile bi açıklama yapamıyor neden olumuyor bilmiyorum kan pıhtılaşmasindandir dediler iğne kullanıyordum hergun anlamıyorum yani

nasip canım benim doğru süylüyorsun. allah annelik duygusunu, eşlerimize de babalık duygusunu tattırsın inşallah.

canım crazy geçmiş olsun yeni mi oldu rabbim sabır versin bengovilko hrs denen yeri hiç bilmiyorum peki tüp bebek kısmı neresi oluyo aceba kaan beye güveniyormusun
canım kaan beye güvenmek zorundayım gibime geliyor. biz yaşadığımız yerde bir ürologa gittik, hiç tatmin etmedi. sonuçta her gün böyle vakalarla karşılaşmıyor ürologlar. ama kaan bey yıllardır sadece bu işe yoğunlaşmış durumda. kimbilir kimler kimler gelmiştir, neler görmüştür diye düşünüyorum. yani güvenmekten başka şansım yok bence. önce allaha güveniyorum çünkü, kaan bey vesile olacaksa olur. sen de umutsuz olma sakın.

canım ben neden umutsuzum 4.tese olacak elde var sıfır o yüzden canım ben bir konu açtım orayada yazalım da ,insanlar fikirleriniz paylaşsın olur mu

canım ben neden umutsuzum 4.tese olacak elde var sıfır o yüzden canım ben bir konu açtım orayada yazalım da ,insanlar fikirleriniz paylaşsın olur mu
bilmiyordum daha önce olumsuz denemelerinizin olduğunu afedersin. inşallah bu sefer her şey yolunda gider. eğer imkanınız varsa işinin ehli bir yere gidin bence. allah yardımcınız olsun.

canım anlarada neresi olabilir kaan beyden randevü almaya çalışıyoruz varmı senin bir fikrin.

Arkadaşlar merhaba . kaan aydosla mesajlastik araliktaki randevuya testleri yaptirip gelmemizi istedi ama laboratuvar olarak ankarada bir yer yazmis. siz hepiniz ankarada mi yaptırdıniz. istanbulda baska bir laboratuvarda yaptirsak olmaz mi acaba? ozellikle mi ankaradaki laboratuvar i öneriyor? bilgisi olan varsa paylasiraa cok sevinirim

canım anlarada neresi olabilir kaan beyden randevü almaya çalışıyoruz varmı senin bir fikrin.

Ben zaten bilmiyorum hic ankarayi ya da diger uzmanlari. Kaan aydosu cok duyduk o yuzden gidiyoruz. Baska birini bilmiyorum yani canim. Arayin surekli anc düşüyor telefon.

Canim bize de bazi testler verip araliktaki randevumuza gitmemizi soyledi ama laboratuvar belirtmedi zaten biz de yasadigimiz şehirdeki bir yerde yaptirip gidicez.

Biz geçen hafta gittik kaan aydos a geeçekten iyi bi doktor bir tane kişi çalışıyor hemşire her şeye o bakıyor kapıya telefonlara....o yüzden çokkk yoğun randevu almak için sürekli aramak gerek

Merhaba bizde eşimle beş yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Spermleri hareketsiz. İlk teşhis konulduğunda doğrudan tüp bebek tedavisine yönlendirdiler. Gebe kalırsın denmişti ancak dört deneme yapmamıza rağmen olumlu sonuç alamadık. Sonuncusundan sonra ben vazgeçmiştim, çok yıprandığı için. Şimdi eşim tekrar tedavi olmak istiyor. Kaan hocayla görüştük. DNA hasarı var gibi görünüyor dedi detaylı test istedi. Bu halde tüp bebek ya da normal yolla gebelik elde edemezsiniz. Olsa bile düşükle sonuçlanır dedi. Çok üzüldüm. Dört yıldır çok emek verdik. Kimse bizi tedavi etmeye çalışmadı. Doğrudan tedavi uygulayıp ücreti almaya baktı. Hatta üçüncü denememizde doktorum transferden sonra ameliyat önlüğünü bile çıkarmadan eşimden parayı almaya gitmişti. İşte böyle. DNA hasar testi için örnek verdik. Sonuç bekliyoruz. Altı ay tedavi süresinden sonra normal yolla gebelik oluşabilir. Olmazsa bile tüp bebek için bi şansınız olur en azından dedi Kaan bey. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Merhaba bizde eşimle beş yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Spermleri hareketsiz. İlk teşhis konulduğunda doğrudan tüp bebek tedavisine yönlendirdiler. Gebe kalırsın denmişti ancak dört deneme yapmamıza rağmen olumlu sonuç alamadık. Sonuncusundan sonra ben vazgeçmiştim, çok yıprandığı için. Şimdi eşim tekrar tedavi olmak istiyor. Kaan hocayla görüştük. DNA hasarı var gibi görünüyor dedi detaylı test istedi. Bu halde tüp bebek ya da normal yolla gebelik elde edemezsiniz. Olsa bile düşükle sonuçlanır dedi. Çok üzüldüm. Dört yıldır çok emek verdik. Kimse bizi tedavi etmeye çalışmadı. Doğrudan tedavi uygulayıp ücreti almaya baktı. Hatta üçüncü denememizde doktorum transferden sonra ameliyat önlüğünü bile çıkarmadan eşimden parayı almaya gitmişti. İşte böyle. DNA hasar testi için örnek verdik. Sonuç bekliyoruz. Altı ay tedavi süresinden sonra normal yolla gebelik oluşabilir. Olmazsa bile tüp bebek için bi şansınız olur en azından dedi Kaan bey. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Amiñ inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor bi süreçmiş gerçekten iyi bir doktor bulmak çok zor bu süreçte boş durmamanı tavsiye ederim doğal kürler deneyebilirsin havuç kürü çok işe yarıyor benim eşiminde hareketliliği sıfır dı ama şimdi iyi her gün mutlaka sende eşinde incir yiyin benim çok işime yarıyor incir ve haftada bir mutlaka nohut yemeği ıslattığım suyunu da kullanıyorum

Kızlar selam Kaan Aydosun numarası var mı sizde bizde bu hafta gideceğiz allahım izin verirse maili var ama numarası da lazım

arkadaşlar afp ve total psa testlerini bilenler varmı yada kaan bey sizdende istedimi

Hakkınızda hayırlısı olsun daha önce eşine hiç tedavi uygulayan bir doktor olmadımi

Hakkınızda hayırlısı olsun daha önce eşine hiç tedavi uygulayan bir doktor olmadımi
Yıllar önce ilk teşhis konduğunda bir ürolog proxeed i önermişti. Ama öylesine. Bunun dışında maalesef iyileşme ya da tedavi edilme şansımız hiç Yok gibi bi algı oluşturuldu bizde.

Back