- 16 Ağustos 2019
- 2.324
- 7.367
- 33
- Konu Sahibi seyma343434
Aman konu sahıbı dıkkat çok yaygın bır bel kırılma salgını var. Mazaallh hayvan gıbı seyetmesın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kulak memesi kıvamına gelince 180© de ortalama 1 dkda tamamdır.Arkadaşlar ben erkek arkadaşımla pazar günü ilk birlikteliğimi yaşayacağım . Korkmuyorum çok ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Ona güveniyorum bana nazik davranacağını da biliyorum ama tedirginim birazcık ilk girişte hemen bozulur mu ortalama kaç dkda bozuluyor. Bilgi verirseniz sevinirim
Belki ona da bir gün ayarlarlar mesela haftaya salı gibi bozulma günü olurİşinin ehliyse 10 saniyede halleder annem korkma ama nedense daha deliği bulamazsınız gibi geliyor bana
Dur kocamdan bi rand. İstim ne zaman müsaitmişBelki ona da bir gün ayarlarlar mesela haftaya salı gibi bozulma günü olur
45 dk mi kız bu ne bütün vücut dengesi bozulur o dakka içinde aha böleKulak memesi kıvamına gelince 180© de ortalama 45 dkda tamamdır.
Düzenledim bak45 dk mi kız bu ne bütün vücut dengesi bozulur o dakka içinde aha böle
Baş ucuna saat koy,bak bakalım kaç dakikada oluyormuş.Arkadaşlar ben erkek arkadaşımla pazar günü ilk birlikteliğimi yaşayacağım . Korkmuyorum çok ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Ona güveniyorum bana nazik davranacağını da biliyorum ama tedirginim birazcık ilk girişte hemen bozulur mu ortalama kaç dkda bozuluyor. Bilgi verirseniz sevinirim
Sen bizi bilgilendir demi ama ablamBaş ucuna saat koy,bak bakalım kaç dakikada oluyormuş.
Sen de 1 dakika biz diyelim 1 saatArkadaşlar ben erkek arkadaşımla pazar günü ilk birlikteliğimi yaşayacağım . Korkmuyorum çok ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Ona güveniyorum bana nazik davranacağını da biliyorum ama tedirginim birazcık ilk girişte hemen bozulur mu ortalama kaç dkda bozuluyor. Bilgi verirseniz sevinirim
Yok, hemen bozulmaz.3 iş günü içinde kargoyla geliyor diye duydumilk girişte hemen bozulur mu ortalama kaç dkda bozuluyor
Gençler daha bilgili ben uzaktan okuyum sadece izlemedeyimSen bizi bilgilendir demi ama ablam