Anket Ka tane sevgiliniz oldu ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi black__devil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaç sevgilin oldu

• hiç olmadı

OY: 19 8,0%
  • 1

OY: 71 30,0%
  • 2

OY: 37 15,6%
  • 3

OY: 21 8,9%
  • 4

OY: 15 6,3%
  • 5

OY: 12 5,1%
  • 5 ten sonrasını sayamadım :)

OY: 64 27,0%

• Ankete Katılan
    237
2 tane oldu. sonuncusuyla evlendim :) diğeri bastı gitti iyikide gitmiş allah razı olsun hayatıma çeki düzen geldi kaydirigubbakcemile2

3 tane oldu bunlar sevgiliydi.. görüştüğüm, konuştuğum normal ilişki yaşadığım..
hele içlerindenden birtanesiyle hayatımı zindan ettiğim.. :oklava:

aradaki çerezleri sayarsak sevgili olmadan hayatıma girenler ; çocukluk aşkları, 1 kez görüşülüp terkedilenler, önce hoşlanılıp sonra beğenilmeyenler, bir hevesle tanışılıp konuşulup sonra sebepsizce birden arayıp sorulmadan kendiliğinden bitenler 7-8 tane olmuştur kötükedihüso

heyyt be listeye bak :lepi:

1de yetmez 3 tane 3de yetmez 5 tane 5te yetmez 7 tane verrr verr verr ver ver Allahım ver :dance:

ilkiyle öylesine… yani cikmak icin ciktik iste. ikincisi… tr den di (ben almanya dan) iki sene beraberdik. o zamanlar sevgiliysek bile ben simdilik arkadaslik sayiyorum… ücüncü olarak en güzeliyle, en iyisiyle, en tatlisiyla (benim icin tabii) evlendim. Iyikide evlenmisim Kocisim benim Agustos da 12 Yilimiz doldu...

2 tane oldu.... ilki çocukluktu aynı mahalledeydik klasik işte öyle....:icecream: ama ikincisi aşkımmm işte iyi ki tanımışım diyorum:asigim:

4 tane oldu...1 i orta okulda çocuktuk oyun oynardık,yırtık pırtık kıyafetlerle geliyordu yanıma ama onu çok seviyordum kaydirigubbakcemile3 diger 3 ü ciddiydi...Allahın hakkı 3müş 3.de evlendim :asigim:

önceki saçma salak şeyleri saymazsak tam anlamıyla eşim oldu..ilk kez onun elini tuttum herşeyin ilkini onda yaşadım.çok güzel bi duygu bence.

ben seçicilik ötesiyim hiç sevgilim olmadığına göre şimdiye kadar... hala 0 km...

:roflol:Aynen ben gayet seçiciymişim ki bir türlü seçememişimkaydirigubbakcemile3
Olmadı hiç ama ben istemedim diye zaten.Ben de arkadaşlık teklifi edenlerin sayılarını ve kimliklerini hatırlamıyorum:lepi:

Son düzenleme:
2 tane toplam, ama birinciyi saymazsak daha mantıklı sevgilimiydik değilmidik bi soru işareti bu cünkü bişey yaşamadık desek yeridir fisfisfis
Gerçek anlamda 1 sevgilim oldu 24 yaşındayım bayanssulusmile

1 tane
ondan baskasida olamaz ztn o yoksa
baskasida olmaz :):)

1 tane oldu o da canım eşim oldu :))

5ten fazla hatırlamıorum gerçekten bilmiyorumkismile ama hepsi saçma sapan çocukluk dönemlerinden erkekleri tanımama yardımcı olan karakterler olarak görüorum :delphin: asıl aşkı şimdi yaşıorum asıl kişiyle opuyorumnanaktan :asigim:

2 tane
biri lise aşkımdı :roflol:
diğeri üniversite yani şimdi kızımın ve karnımdaki meleğimin babası benim yakışıklı erkeğimm :asigim:

1 tane oldu ve onunla da evliyim :)

3 tae oldu.
Allahın hakkı 3 tür deyip 3. ile evlendim.
Kocacım oldu :)

bir tane oldu,onunlada evliyim boshayallersmile

1 tane oldu onlada evlencem yazın:)

Back