Anket Ka tane sevgiliniz oldu ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi black__devil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaç sevgilin oldu

• hiç olmadı

OY: 19 8,0%
  • 1

OY: 71 30,0%
  • 2

OY: 37 15,6%
  • 3

OY: 21 8,9%
  • 4

OY: 15 6,3%
  • 5

OY: 12 5,1%
  • 5 ten sonrasını sayamadım :)

OY: 64 27,0%

• Ankete Katılan
    237
oldu bi kaç tane ama kısa süreliydi pek sevemedim onları aslında hatırlamıyorum bile artık
hafızamı zorlamam lazım geçmiş zaman tabiki ama eşimle mutluyum iyikide onunla evlenmişim

ilki haywan çıktı tekmeyi bastım tabiki şakkıdı 2.ci sewgilim we hala dewam edio :asigim:

iki tane oldu daha önce şu andaki 3. de inşallah evleneceğim kişi olcak :asigim::utangac:

evlenmeden önce birisinden hoşlanıyordum,o da benimle evlenmek istiyordu:kedi:,fakat olmadı,alahtan ne mal olduğunu evlenmeden önce gördüm:olmaz:,o terbiyesiz bana el kaldırdı:olmaz:,ve bitti,cesasını aldızemuszemus,yok ya ben kendimi ezdirmem:olmaz:,belli süre sonra,yaklaşık 6-7 ay sonra eşimle tanıştımzemuszemus,daha doğrusu o beni gördü,ben se onu çok fena şekilde tersledimkaydirigubbakcemile3,o da iynede beni rahat bırakmadı,inatla evleneceğiz dedikaydirigubbakcemile3,kendime hala inanamıyorum:kedi:,şu an 6yıl evliyizopuyorumnanaktan,alahım sana minnetarım opuyorumnanaktanböyle eşimi ve ayne zamanda dost,sevgili,herşeyim benim,verdiğin için,:Saruboceq:opuyorumnanaktan:nazar:

hmm bakayim
birini cok sevdim 6 sene yaklasik..
ancak malesef onunla olmadi, olamadi..
sonra biri ile ciktim 1 ay kadar piskopat oldugunu anladigim an terkettim..
1 yil sonra da sevgilimle sevgili olduk.. 2 bucuk senedir onunlayim.. son olsun insallah..

5 ten değil 10 dan sonrasını sayamadım ben.

insanın guzel bir iliskisi olunca galiba oncekı sevgililerini dusunmuyor.... benimkısıde o hesap oncekıleri yok sayıyorum ve 1 tane diyorum :)

Hic olmadi, ilk sevgilim Esim oldu tabiki. ben ilkleri hep esimle yasadim ve tavsiye ederim

uhuuuuuuuuuuuu saymakla bitmez:roflol:

saka bi yana ilk defa esimin elini tuttum,(azer bulbul gibiydim o an)sonsuza dekte hep esimin elini tutacam iyisallah:Saruboceq:

evlenmeden önce 5 tane falan gelip geçiçi ben eşimi çok sevdim o benim için tek:asigim:

7 tane oldu 8.de doruyu buldm dewam ediorz 1 senedr darısı olmayanların başına mutluluklar dierim sewgilisi olanlara :asigim:

Seçiciyimdir :1closedeyes: Sadece 1 kişi oldu ve 1 yıldan beri devam ediyoruz.. :asigim:

4. şu anda eşimdir...:kedi:

ben seçicilik ötesiyim hiç sevgilim olmadığına göre şimdiye kadar... hala 0 km...

saydııııım:lepi:
tam 10 tane has mı has sevgilim oldusositososito
6-7 tane de 1-2 kere görüşüp daha aramalarını istemediklerim oldu..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
vayy be;ne günlerdi...:delphin:

Benimde 1 tane sevgilim oldu.Halen devam ediyoruz.4.yılımızz:kedi::nazar:
İlkokulda bi çocuk vardı kaç yıl peşimde dolandı artık tamam dedim sonra olmaz istemiyorum dedim sayılmaz herhalde bukaydirigubbakcemile3

Back