Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ka ksmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi s.e.z.e.n.20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
S

s.e.z.e.n.20

Ziyaretçi
kızlarrrrr. acil yardım gerekli bu konuda...kaşlarım küstü ve şimdi hiç yok. hergün kalemle boyuyorum. özellikle bitkisel bir çözümü varsa lütfen paylaşsın :sm_confused:

Arkadaşım badem yağını öneriyor yakın bir kuaför arkadaşım,ve sarmısak sürmek de işe yarıyormuş

tşk ederim cnm bilgi için

acaba saç küsmesı de oluo mu???

kesinlikle sarımsak diyorum ortadan ikiye bölüp kaşlarına sürdüğünde mucizeyi görüceksinyerimseniben

kızlarrrrr. acil yardım gerekli bu konuda...kaşlarım küstü ve şimdi hiç yok. hergün kalemle boyuyorum. özellikle bitkisel bir çözümü varsa lütfen paylaşsın :sm_confused:

Sevgili Sezen,

fındık+teflon olayını denedikten sonra nasıl bir sonuç aldın acaba??? küsen kaşlarının önemli bir kısmı geri döndüler mi?? aynı dertten bende muzdaribim şuanda.... kaşlarımın kuyrukları bir türlü çıkmadı,alındıktan sonra, 1,5 aydır......sonucu olumlu olumsuz yazarsan sevinirim.....çokhihoyyyt.teşekkürler.....

sarımsakk hergün sürün

benmde kaşlarım artık çıkmıyo arada boşluklar oldu ama çözümü kesinlikle sarımsakta..yaklaşık iki aydır her gece sarımsak sürüyorum kaşlarıma ve gercektende çok faydasını gördüm.biraz sabır gerekiyo..

sarımsağı ortadan ikiye ayır ve açık ucunu kaşına bastırarak sür fındık yağı da sana iyi gelir d,ye düşünüyorum ben bu işlemleri saçıma yapıyorum:D

Benimde kaşlarım kuaför gazabına uğramıştı birde aralarda boşluklar vardı

Yaklaşık bir ay kadar kaşlarımı hiç ellemedim sadece alttan çıkanları alıyodum diplerini ellemiyodum

bu bir ay zarfında çok düzenli olmasada sarımsak sürdüm

birde permatikle diplerden çıkan kaşlarımı alttan ve üstten hep kazıdım

sonuç şimdi kaşlarım daha sık daha kalınlar o boşluklar tamamen doldu tam istediğim gibi oldu

ben sarımsagı döverek iyice suyunu çıkarıyom sonra kaşlarıma sürüyorum..

sevgili akasyalar bende senden gaza gelip kaşlarımın seyrek tüylerini jiletle kazıdım hadi hayırlısı bakalım..:))ama ne kadar süre daha kazımam gerekiyo kalınlaşana kadarmı??

ya kesinlikle sarmısak sür kesin sonuç alacaksın..benim yakın arkadaşım isim vermeyeyim çok ünlü bir markanın yüz kremini aldı ve yüzüne sürdü...kızın kaşları döküldü tek bir tüy bile kalmadı :( 2 yıl öyle dolaştı hep kalem sürerek tabi okulda dalga geçen oluyordu..meğerse kremin tarihi geçmiş nasılsa bozukmuş ve dava açıldı o markaya. ve her zamanki gibi firma kazandı suçlu arkadaşım bulundu..neymiş bakması lazımmış tarihine üretimine vs.. psikolojisi acayip bozuldu kızın..başka bir arkadaş ortamında tanıştığımız bir kız sarmısağı tavsiye etti ve bana dua edeceksin dedi..gerçektende tam 1 ay sonra kızın felaket güzel kaşları çıktı uzun hemide :) diğer tavsiye eden arkadaşa ne hediyeler aldı ne dualar etti anlatamam :) kesinlikle dene yüzde yüz gibi bir sonuca ulaşacaksın opuyorumnanaktan

ya sürüyorum bi aydır her gece sarımsak sürmekten kaşlarım çok tahriş oldu kıpkırmızı sokağa çıkamıyorum çünkü herkes soruyo...bu kaşlarm yüzünden psikolojim çok bozuldu vallamafoldumben

ya sürüyorum bi aydır her gece sarımsak sürmekten kaşlarım çok tahriş oldu kıpkırmızı sokağa çıkamıyorum çünkü herkes soruyo...bu kaşlarm yüzünden psikolojim çok bozuldu vallamafoldumben

arkadaşım,hiç dokunma kaşlarına.....kendi tecrübemden biliyorum ne yaparsan yap kısa vadede hızlı çıksalar bile sonradan kendi rutin döngülerine döndüklerinde o hhızlı çıkan kaşlar dökülmeye başlıyorlar......4ay önce kuaför kaşlarımı fazla inceltip mahvetmişti.....(hala uzatmaya çalışıyorum).....aklına hayaline gelmiyecek kadar çok kozmetik ve doğal ürün satın aldım,,,uzasınlar kaşlarım diye.....inan bana hiçbirinin normal rutine etkisi olmuyor.....bu kaşlarım için harcadığım parayı söylesem millet deli dicek:roflol:...(yurtdışından ürün getirtmek de dahil)...yok yok yok.........hiçbi faydası olmuyorrrrrrrrrr......sarmısak hızlı çıkarır 1.5 aylık düzenli kullanımdan sonra ama çıkanlar geri dökülme sürecine giriyolar çoğunlukla:sm_confused:)....bu kaşları kendi hallerine bırak.....kafanı da takma ve yorma düşünceni kaşlarına..ilgilendikçe küsme özellikleri var bu lanetlerin...ciddi söylüyorum.....onlarla ilgilenme,,bak nasıl uzamaya başlıyacaklar.....tıbba sonuna kadar inançlı bir insanım ama bu kaşların küsme olayı gerçek yaaaa:oklava:......üstüne düştükçe uzamıyorlar.......:enbuyukkk:

tatlı badem yağı da iyi geliyomuş bgn söledi kuaförüm.aldım denicem bakalım.ama benmki çok kötü değil aralarda seyrelmeler var.1ay boyunca hergün masaj yaparak kullanılacakmiş.

kızlar göz kalemini kaşlara sürmeyin sakın döküyor kaşları.bi ünlü kuaför söylemişti bende deneyerek görmüş oldum:((((

Kaş küsmesi mi???? Kaş nasıl küser yaa

ben bizzat denedim sarımsağı.gayet de faydasını gördüm canım.sarımsağı direkt sürmedim o tahriş yapar diye.bi de mümkün olduğunca kaşının etrafına sürmemeye dikkat et.ben1 sarımsağı döwdüm.döwülen parçaları da küçük bi tülbente koyup suyunu sıktım.saten çok az oluo suyu.kulak pamukları oluo ya canım,onlarda fazla pamuk war diye pamuğu azaltıp o şekilde sürdüm.we kısa zamanda da etkisini gördüm.

arkadaşım,hiç dokunma kaşlarına.....kendi tecrübemden biliyorum ne yaparsan yap kısa vadede hızlı çıksalar bile sonradan kendi rutin döngülerine döndüklerinde o hhızlı çıkan kaşlar dökülmeye başlıyorlar......4ay önce kuaför kaşlarımı fazla inceltip mahvetmişti.....(hala uzatmaya çalışıyorum).....aklına hayaline gelmiyecek kadar çok kozmetik ve doğal ürün satın aldım,,,uzasınlar kaşlarım diye.....inan bana hiçbirinin normal rutine etkisi olmuyor.....bu kaşlarım için harcadığım parayı söylesem millet deli dicek:roflol:...(yurtdışından ürün getirtmek de dahil)...yok yok yok.........hiçbi faydası olmuyorrrrrrrrrr......sarmısak hızlı çıkarır 1.5 aylık düzenli kullanımdan sonra ama çıkanlar geri dökülme sürecine giriyolar çoğunlukla:sm_confused:)....bu kaşları kendi hallerine bırak.....kafanı da takma ve yorma düşünceni kaşlarına..ilgilendikçe küsme özellikleri var bu lanetlerin...ciddi söylüyorum.....onlarla ilgilenme,,bak nasıl uzamaya başlıyacaklar.....tıbba sonuna kadar inançlı bir insanım ama bu kaşların küsme olayı gerçek yaaaa:oklava:......üstüne düştükçe uzamıyorlar.......:enbuyukkk:

gercekten dediğin çok doru üstüne düştükçe uzamıyo kaşlar..ben elimde ayna günde 10 saat kaş inceliyorum utanmasam tek tek saycamkaydirigubbakcemile3.aslında ilgilenmiyim diyorum ama dayanamıyorum napıyım psikolojimi bozdu yahuumafoldumben..

Back