• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Yok yarın yapmayı düşünüyorum kasette çıkar mı acaba erken gebelik testlerine güvenmiyorum
Ben kaset test yaptım valla canım bı sabah ilk idrarla yaptım uyudum sonra tekrardan bide kalkınca yaptım kaset testlerde çıktı erken gebelikte çıkmadı benimki de anlamadım ama kaset testlerde gözle görülecek şekilde belli pembelik de var hafif yarın tekrar denicem üstelik hepsinin markası da aynı freely erken gebelik de o kaset testte

Ben kaset test yaptım valla canım bı sabah ilk idrarla yaptım uyudum sonra tekrardan bide kalkınca yaptım kaset testlerde çıktı erken gebelikte çıkmadı benimki de anlamadım ama kaset testlerde gözle görülecek şekilde belli pembelik de var hafif yarın tekrar denicem üstelik hepsinin markası da aynı freely erken gebelik de o kaset testte
Freely çok iyi bende geçen kuruma bile çıkarmadı canım gebesin bence

Freely çok iyi bende geçen kuruma bile çıkarmadı canım gebesin bence
Gerçekten mi , herkes farklı birşey diyor kafam karıştı benim de normalde benim adet olcagim gün aşırı derecede belim sgrir ordan anlarım adet olcagimi bu ay değişiklik olarak acikma durumu var,yumurtlamadan sonra bile hala daha kesilmeyen akıntı var şeffaf renkli bide belimde ağrı var kasıklarıma da ara ara batma oliyor böle o kadar

Bencede gebesiniz.
Gerçekten mi yaa adete 6 gün varken çıkar mı böyle test , markası freely kaset test farklı saatlerde yaptım bugün hepsinde çıktı freely erken gebelik testinde çıkmadı ama , kaset testin son hali bu şekilde hafif pembelik var dimi

Eklentiler

• 1000023064.jpg
    1000023064.jpg
    118 KB · Görüntüleme: 165
  • 1000023065.jpg
    1000023065.jpg
    133,4 KB · Görüntüleme: 127
Merhaba canım benim 27 kasimda yumurta çatlatdi reglime 6 gun varken erken gebelik testi yaptim net şekilde ikinci çizgi çıktı üstelik ilk idrarla yapmadim guvenemedim digital gebelik testini ayni gunun akmasi yaptim hamile yazdi benim yaptığım test Clearbule erken gebelik testi istersen onunla yap kafan karışıklığı gitsin

Merhaba canım benim 27 kasimda yumurta çatlatdi reglime 6 gun varken erken gebelik testi yaptim net şekilde ikinci çizgi çıktı üstelik ilk idrarla yapmadim guvenemedim digital gebelik testini ayni gunun akmasi yaptim hamile yazdi benim yaptığım test Clearbule erken gebelik testi istersen onunla yap kafan karışıklığı gitsin
Ondan yok ki buradaki eczanelerde de yok gelene kadar da zaten ben kan veririm diye duusnuyorum çok sevindim, benim erken gebelik testinde çıkmadı normal kaset testte çıktı o biraz kafamı karıştırdı yani çıkmadı derken aşırı derecede silik çıktı o kaset testte gözle görülür şekilde çıktı farklı saatlerde yaptim

Eklentiler

• 1000023064.jpg
    1000023064.jpg
    118 KB · Görüntüleme: 116
  • 1000023065.jpg
    1000023065.jpg
    133,4 KB · Görüntüleme: 117
Kimisinde cok erken cikiyor canim. Bana da dua et lutfen tüp bebek sürecindeyim. Kan testi versen cikar hemen.
Gerçekten mi ya bende çok guvenemedim, bizde 4 yıldır istiyoruz rabbim isteyej herkese tez zamanda nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin 🥹🥹🥹

Ben kızıma gebeliğimi ilk bu şekilde öğrenmiştim 6 sene önce (evet hala galerimde saklıyorum :halay:).
Ama adet olmam gereken gün yani bat’ta yaptığım testti. Sonra her gün koyulaştı zaten. Gebeliğiniz var gibi duruyor ama birkaç gün bekleyip kan verirseniz daha sağlıklı olur sizin için

Eklentiler

• IMG_5052.jpeg
    IMG_5052.jpeg
    35,4 KB · Görüntüleme: 154
Ben kızıma gebeliğimi ilk bu şekilde öğrenmiştim 6 sene önce (evet hala galerimde saklıyorum :halay:).
Ama adet olmam gereken gün yani bat’ta yaptığım testti. Sonra her gün koyulaştı zaten. Gebeliğiniz var gibi duruyor ama birkaç gün bekleyip kan verirseniz daha sağlıklı olur sizin için
Çok teşekkür ederim benim adete 6 gün var ama

Ondan yok ki buradaki eczanelerde de yok gelene kadar da zaten ben kan veririm diye duusnuyorum çok sevindim, benim erken gebelik testinde çıkmadı normal kaset testte çıktı o biraz kafamı karıştırdı yani çıkmadı derken aşırı derecede silik çıktı o kaset testte gözle görülür şekilde çıktı farklı saatlerde yaptim
Silik de olsa gebelik vardir kan testinde cikar neden vermiyorsun git ver

Merhaba kızlar
Son adet tarihim 17 Kasım
Yumurtam 29 Kasım da çatladı.
Değerlendirdik adetime 6 gün var bugün test yaptım üstlerine yazdım durumu
Sabah ilk idrar
Sabah ilk idrar yakından çektim
Öğlen idrar ile
Öğlen idrar yakın çekim olarak
Bir de freely hepsinin markası erken gebelik testi ile de yapayım dedim belli belirsiz çok ince çizgi çıktı sizce durum nedir,resimleri ekliyorum.🥹🫡
Tatlım hayırlı olsun normal gebelik testlerinde var gözüküyor ama erken gebelik testinde göremedim bence kan ver netleşsin

Ovulasyon kullanmadım ben akıntım ve ağrılarını takip ederekten yumurtanın çatladıgini düşündüm ama adet bittikten sonra 2 günde bir hep ilişki yaşadım riske atmamak icin doktorum da öyle önermişti bakalım benim de kafam karıştı yarın bidaha yaparım test adete kadar yapayım bakayım ne olcak merak ettim bende 🫡
Ben de ovulasyon testi yapmıyorken akıntım olduğunda yumurtluyorum sanıyordum. Meğer hiç alakası yokmuş. Test yaptıktan sonra anladım. 😄

Back
X