• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar teste bakar mısınız ikinci çizgi var mı?

MadameCurie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
528
575
103
Kızlar ben hayal mi görüyorum ya sanki çok çok silik bir çizgi daha var sizce var mı?

Eklentiler

• B4E7DC5D-EE95-4E99-8557-D88BECF359CE.jpeg
    B4E7DC5D-EE95-4E99-8557-D88BECF359CE.jpeg
    47,1 KB · Görüntüleme: 224
  • B77721D1-5227-451E-836C-4F82F752DACE.jpeg
    B77721D1-5227-451E-836C-4F82F752DACE.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 193
Ayyy ilk baktım yok dedim sonra bir daha baktım bir daha baktım var gibi de kııaazz inşallah vardır 🤲

Ayy inşallah ya reglim 5 gün gecikti kendime söz vermiştim pazartesi gününü bekleyeceğim diye dayanamadım test yaptım görmek istediğim için hayal mi görüyorum anlamadım

Canım 5 gün gecikmeye daha net çıkardı bence. Sen çok ümitlenme yine de. Bizde çocuk istiyoruz ve o kadar çok test yapıp o kadar çok hayali çizgi gördüm ki insan gördüğünü sanıp daha çok beklentiye de giriyor. Yani inşallah vardır ama sen temkinli yaklaş yine de

Evet 4 aydır deniyoruz her ay türlü türlü hamilelik belirtisi yaşıyorum :) sonunda halisünasyon görmeye başladım galiba 😄

Ben göremedim birşey ama umarım vardır gönlüne göre olsun 🍀
Ovaluyasyon testi kullanıyormusunuz

Ben göremedim birşey ama umarım vardır gönlüne göre olsun 🍀
Ovaluyasyon testi kullanıyormusunuz
Denemeye ilk karar verdiğim ay direkt doktora gittim ve yumurta takibi yaptık 14. Gün çatlamam oldu. Sonraki ay da ovulasyon testi yaptım 13. Gün pik gördüm o aylarda da hep 29. Gün regl oldum ama geçen ay 32. Gün regl oldum ve şimdi 37. Güne girdim bugün sadece bir iki damla kahverengi leke geldi yerleşme kanaması mı acaba diye şüphelendim daha çok bekleyemedim test yaptım 🙃

Denemeye ilk karar verdiğim ay direkt doktora gittim ve yumurta takibi yaptık 14. Gün çatlamam oldu. Sonraki ay da ovulasyon testi yaptım 13. Gün pik gördüm o aylarda da hep 29. Gün regl oldum ama geçen ay 32. Gün regl oldum ve şimdi 37. Güne girdim bugün sadece bir iki damla kahverengi leke geldi yerleşme kanaması mı acaba diye şüphelendim daha çok bekleyemedim test yaptım 🙃
Allah allah neden günler uzadı acaba.
Bende ovulasyon takibiyle hamile kaldım gerçi ilk aydı. Çatlama nezman oluyo bilmediğim için onunla takip etmek istedim.. kaldım hemen, oyuzden herkese ovulasynu öneriyorum…
Ama uzaması cidden ilginç baya gecikmişsin.
Yerleşme kanamasıda olabilir, kimsayal gebelikde geçiriyo olabilirsin. İstersen 2 gün daha bekle regl olmassan
Pazartesi sağlık ocağına kan ver betaya baksınlar🙏🏻

2 aydır gynoseed jel kullanıyorum onun etkisi de olabilir bilemiyorum… evet pazartesiye kadar bekleyip kan vereceğim

IMG_20230327_154128.jpg
Kizlar adetlerim düzensiz ama bir sorunum yok biraz kilo olduğu için değişkenlik gösteriyor. Çok silik bir çizgi çıktı anlayamadım kaç gün sonra yapmalıyım tekrar? Ve siz ne düşünüyorsunuz?

Yani erken diye kan vermek istemedim. Bir kaç gün daha bekleyeyim bir test daha yapıp diye düşündüm sizlerinde fikrini almak istedim. Teşekkür ediyorum 🙏

Yani erken diye kan vermek istemedim. Bir kaç gün daha bekleyeyim bir test daha yapıp diye düşündüm sizlerinde fikrini almak istedim. Teşekkür ediyorum 🙏
Yarına kadar bekleyip bir test daha yapın isterseniz. bende de aynı şekilde silik çizgi çıkmıştı gittikçe koyulaşması gerekir normalde ama bende bir daha çıkmadı. sonrasında da regl oldum

Back