- 8 Aralık 2016
- 528
- 575
- 103
- Konu Sahibi MadameCurie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denemeye ilk karar verdiğim ay direkt doktora gittim ve yumurta takibi yaptık 14. Gün çatlamam oldu. Sonraki ay da ovulasyon testi yaptım 13. Gün pik gördüm o aylarda da hep 29. Gün regl oldum ama geçen ay 32. Gün regl oldum ve şimdi 37. Güne girdim bugün sadece bir iki damla kahverengi leke geldi yerleşme kanaması mı acaba diye şüphelendim daha çok bekleyemedim test yaptımBen göremedim birşey ama umarım vardır gönlüne göre olsun
Ovaluyasyon testi kullanıyormusunuz
Allah allah neden günler uzadı acaba.Denemeye ilk karar verdiğim ay direkt doktora gittim ve yumurta takibi yaptık 14. Gün çatlamam oldu. Sonraki ay da ovulasyon testi yaptım 13. Gün pik gördüm o aylarda da hep 29. Gün regl oldum ama geçen ay 32. Gün regl oldum ve şimdi 37. Güne girdim bugün sadece bir iki damla kahverengi leke geldi yerleşme kanaması mı acaba diye şüphelendim daha çok bekleyemedim test yaptım
Yarin kan ver saglik ocaginda ama vermek istemezsen eczaneden erken gebelik testi var 35 40 tl civari onda daha net sonuc alirsinEki Görüntüle 3224623
Fotoğraf da net çıkmıyor ama bir tane daha atıyorum
Yarına kadar bekleyip bir test daha yapın isterseniz. bende de aynı şekilde silik çizgi çıkmıştı gittikçe koyulaşması gerekir normalde ama bende bir daha çıkmadı. sonrasında da regl oldumYani erken diye kan vermek istemedim. Bir kaç gün daha bekleyeyim bir test daha yapıp diye düşündüm sizlerinde fikrini almak istedim. Teşekkür ediyorum