Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar test yaptım
- Konu Sahibi ebruli22
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ebrulicim gec döllenme olduysa silik cıkmıs olabilir sen test aldın sanırım yarın sabah tekrar yap bi yine silik cıkarsa hemenbi kan tahlili yap insallah hamissndir canım ne kadardır ugrasıyodun
inşallah cnm...ben 8 yıl dan sonra ilk defa 2 sene once hamile kaldım,ve düşük yaptım..2 seneden sonra ilk defa oluyor bu...onun için çok korkuyorum...folic asid içıyorum inşallah bir daha o talihsiz olay başıma gelmez
tamam canım ohhh ne güzel hamile haberi duymak yaaa...RABBİM SAGLIKLA SIHHATLE DOGMASINI NASİP ETSİN.:sm_cool:
evet ya...bu forum gerçekten hayırlı geldi bana..bir konu vardı hamileden once çok ruya gören varmı diye...ben aylarca ruya görmezdım..ama son zamanlarda her gece karmakarışık ruyalar göruyorum....inşallah diğer test da pozitiv çikar
E
EU3
Ziyaretçi
Benim adet günümde yarın sabırsızlıkla bekliyorum inş.gelmez
ayy benımde yarın canım sen kaç aydır denıyosunz
evet ya...bu forum gerçekten hayırlı geldi bana..bir konu vardı hamileden once çok ruya gören varmı diye...ben aylarca ruya görmezdım..ama son zamanlarda her gece karmakarışık ruyalar göruyorum....inşallah diğer test da pozitiv çikar
ebruli belirtilerin neler di?
ebruli belirtilerin neler di?
cnm belirtilerim fazla olmadı 1 sefer canım çok pizza ve balık istedi...ve uykum var 24 saat yatmasım gelıyor...başka yok