- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.431
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Kizlar sizce dondurulmuş embriyo transferi ne kadar sağlıklı tecrübelerinizi yazarmısınız lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurulmuş embriyo transferi taze transferden daha sağlıklı ve tutma olasılığı daha yüksek . Çünkü dondurulmuş transferde rahim dinleniyor toparlanıyor dondurulmuş embriyom şuan içimde kavuşmaya gün sayıyoruzKizlar sizce dondurulmuş embriyo transferi ne kadar sağlıklı tecrübelerinizi yazarmısınız lütfen
Yaaaa mevlam sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlerde de dua edermisinizDondurulmuş embriyo transferi taze transferden daha sağlıklı ve tutma olasılığı daha yüksek . Çünkü dondurulmuş transferde rahim dinleniyor toparlanıyor dondurulmuş embriyom şuan içimde kavuşmaya gün sayıyoruz
Allah razı olsun etmez olur muyum her zaman dualarımda anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbimYaaaa mevlam sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlerde de dua edermisiniz
Amin inşallah benim bu ay yumurta toplamam oldu ama donduruldu rahimde polip oluştuğunu söylediler çok bir bilgim yok buralardan bişeyler öğrenmeye çalışıyorum elimden geldiği kadarAllah razı olsun etmez olur muyum her zaman dualarımda anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim
En sağlıklısı o bence 3 tüp bebek denemesi yaptım hepsi Dondurulmuş embriyo transferiydi. Rahmin vücudun kendini toparladıktan sonra transfer olmak cok daha iyiKizlar sizce dondurulmuş embriyo transferi ne kadar sağlıklı tecrübelerinizi yazarmısınız lütfen
Olumsuz sonuçlarda alınabiliyormuş aslında banada mantıklı geldi dondurulması hala bazen ağrılarım oluyor kasıklarımda inşallah hakkımızda hayırlısı olurEn sağlıklısı o bence 3 tüp bebek denemesi yaptım hepsi Dondurulmuş embriyo transferiydi. Rahmin vücudun kendini toparladıktan sonra transfer olmak cok daha iyi
Tabii ki benim ilk denemem negatif sonuçlandı mesela. ama acemi olduğum için bir çok hata yaptım ikincisi tuttu boş gebelik oldu maalesef üçüncüsüde tuttu ama üç aylık hamileyken başka bir sebepten dolayı gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık.Olumsuz sonuçlarda alınabiliyormuş aslında banada mantıklı geldi dondurulması hala bazen ağrılarım oluyor kasıklarımda inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun inşallah ben 2018den beri uğraşıyorum ve daha yeni onay alıp tüp bebek işlemlerine başladım eski insanlar usulü "çok cahilim" tüp bebek konusunda tedirginliğim ister istemez korkularım varTabii ki benim ilk denemem negatif sonuçlandı mesela. ama acemi olduğum için bir çok hata yaptım ikincisi tuttu boş gebelik oldu maalesef üçüncüsüde tuttu ama üç aylık hamileyken başka bir sebepten dolayı gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık.
Korkma ben de dört yıldır tüp bebekle uğraşıyorum eşim Azospermi hastası. Tüp bebekten başka bir seçeneğemiz yok onun için güçlü olmam lazım. Sadece rahat ol moralını yüksek tut ve sakın kabız olmaÇok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun inşallah ben 2018den beri uğraşıyorum ve daha yeni onay alıp tüp bebek işlemlerine başladım eski insanlar usulü "çok cahilim" tüp bebek konusunda tedirginliğim ister istemez korkularım var
5.gün dondurulmuş embriyoydu benim ve ilk denemede tuttuKizlar sizce dondurulmuş embriyo transferi ne kadar sağlıklı tecrübelerinizi yazarmısınız lütfen
Teşekkğr ederim bilginiz için ben Çarşamba yumurta toplama oldu cuma 2 emriyo donduruldu arada ki gün sayısı mi günleri belirliyor peki5.gün dondurulmuş embriyoydu benim ve ilk denemede tuttu
Sağlıksız bir şey olsa dondurulma işlemi diye bir şey olmazdı. İçinizi rahat tutun. Genelde dondurulmuş embriyonun tutma ihtimali daha yüksek.
Transfer sonrası için canım. Ben ilk denemem de ne kadar kayısı varsa yedim zeytin yağı içtim ama yine de çok kötü kabız oldum bayağı bayağı zorladım kendimi. nereden bilebilirdim negatif ile sonuçlanacağını transfer öncesinin heyecanıyla transfer öncesinde tuvalete çıkmadığımı unutmuşum. Diğer denemelerimde akıllanıp transfer öncesi ve sonrası Bağırsaklarımı çalıştıracak şeyler yedim içtim hiç kabız olmadımbize ilk eşim içinde benim içinde bişey yok sıkıntı yok denildi yani ama sonra kontolümde rahim içinde polip olduğunu şimdi adet olup sonrası küçük bi opersyon geçireceğim söyleydin .... Kabizlik muhabbeti şimdi için mi geçerli yoksa tranfer sonrası mı ? Bana 1 yada 2 ay sonra transfer yapacaklarmış
Neler tükettiniz acaba benim daha çok var ama en azından aklımda kalsın yada bilgi olarak kalsın bendeTransfer sonrası için canım. Ben ilk denemem de ne kadar kayısı varsa yedim zeytin yağı içtim ama yine de çok kötü kabız oldum bayağı bayağı zorladım kendimi. nereden bilebilirdim negatif ile sonuçlanacağını transfer öncesinin heyecanıyla transfer öncesinde tuvalete çıkmadığımı unutmuşum. Diğer denemelerimde akıllanıp transfer öncesi ve sonrası Bağırsaklarımı çalıştıracak şeyler yedim içtim hiç kabız olmadım
Dondurulmuş 3 transferimin 2 si pozitifti tutunma olasiligi yuksekKizlar sizce dondurulmuş embriyo transferi ne kadar sağlıklı tecrübelerinizi yazarmısınız lütfen
Her gece yatmadan önce bir bardak kefir içtim sabah uyandığımda aç karnına geceden suya konmuş gün kurusu yedim ve o suyu içtim. kahvaltıda gayet sağlıklı beslendim yumurta peynir domates salatalık yedim hiç ekmek makarna pilav tüketmedim kemik haşlaması yedim ara öğünlerde bir tane aktivia yoğurt mevsim meyvesi tükettim kuruyemiş ceviz dut kurusu yedim her gün bir dilim ananas yedim bir avuç kabak çekirdeği yedim. Katı hiçbir şey yemedim kızartma yemedim paketli gıda salam sosis sucuk tarzı şeylerde yemedim. Biraz kabızlık olduğunu hissedersen dupalac diye bir şurup var bitkisel doktorum önermişti bir Ölçek sabah akşam onu içtimNeler tükettiniz acaba benim daha çok var ama en azından aklımda kalsın yada bilgi olarak kalsın bende
Rica ederim . Evet aradaki günlere göre gün belirleniyor.İnşallah pozitif sonuçlar alırsınızTeşekkğr ederim bilginiz için ben Çarşamba yumurta toplama oldu cuma 2 emriyo donduruldu arada ki gün sayısı mi günleri belirliyor
MaşallahDondurulmuş 3 transferimin 2 si pozitifti tutunma olasiligi yuksek
Kesinlikle telefonuma kırptım bu bilgiyi çok iyimiş tükettikleriniz benim de olurda ihityacım olursa listem bu olacaktırHer gece yatmadan önce bir bardak kefir içtim sabah uyandığımda aç karnına geceden suya konmuş gün kurusu yedim ve o suyu içtim. kahvaltıda gayet sağlıklı beslendim yumurta peynir domates salatalık yedim hiç ekmek makarna pilav tüketmedim kemik haşlaması yedim ara öğünlerde bir tane aktivia yoğurt mevsim meyvesi tükettim kuruyemiş ceviz dut kurusu yedim her gün bir dilim ananas yedim bir avuç kabak çekirdeği yedim. Katı hiçbir şey yemedim kızartma yemedim paketli gıda salam sosis sucuk tarzı şeylerde yemedim. Biraz kabızlık olduğunu hissedersen dupalac diye bir şurup var bitkisel doktorum önermişti bir Ölçek sabah akşam onu içtim