• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce ?

Dondurulmuşun tutma ihtimali daha çok diyorlar ama önemli olan kalite .
Dondurulmuş kalitesiz taze kaliteliden daha iyi olamaz.
Benim 6 yumurtam toplanmış ama 2 yumurtam kalmış 2side yok iyi kalitede ve durumda dediler öyle dondurdular inşallah hayırlısı olur ☺️

🌼🌼 ben de adetimi bekliyorum Tedaviye başlamak icin çok heyecanlıyım umarım her şey güzel ilerler
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah sıkıntısız tez zaman da herşey olup biter bi bakmışız minik mercimek haberi gelir bile inşallah inşallah Allah nasip eder 🥰🧿🌹

Tabii ki benim ilk denemem negatif sonuçlandı mesela. ama acemi olduğum için bir çok hata yaptım ikincisi tuttu boş gebelik oldu maalesef üçüncüsüde tuttu ama üç aylık hamileyken başka bir sebepten dolayı gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık.
Canım merhaba ilk denemende ne gibi hatalar yapmıştın acaba?Benim de ilk transferim negatif olduğu için merak ettim. İnşallah bundan sonra güzel haberler alırız🙏🏼😊

İnsallahhhh hep beraber güzel hikayeler yazarız 🙏🌺💙💓
İnşallah ben 2018den beri uğraşıyorum 3 özel hastaneye gittim olmadı aşılama ilaçlar iğneler sonra baktım olmuyor devlete gittim o kadar çaba sonrası onay aldım çok şükür şimdi trasnferimi bekliyorum 🥰

Canım merhaba ilk denemende ne gibi hatalar yapmıştın acaba?Benim de ilk transferim negatif olduğu için merak ettim. İnşallah bundan sonra güzel haberler alırız🙏🏼😊
Merhaba canım en büyük hatam kabız olup ıkınmak oldu sonrasında da aşırı sinirliydim ve gergindim hep olmayacak olumsuz olacak ben zaten kabız oldum ıkındım. diye kendime zehir ettim on günü. Bir de ilk denememde kaynanamın evinde kalayım iğneye gidip geleceğim asansör var orada daha rahat olur dedim benim için daha kötü oldu kendi evimde olmak daha rahatmış diğer denemelerimde evimdeydim

Merhaba canım en büyük hatam kabız olup ıkınmak oldu sonrasında da aşırı sinirliydim ve gergindim hep olmayacak olumsuz olacak ben zaten kabız oldum ıkındım. diye kendime zehir ettim on günü. Bir de ilk denememde kaynanamın evinde kalayım iğneye gidip geleceğim asansör var orada daha rahat olur dedim benim için daha kötü oldu kendi evimde olmak daha rahatmış diğer denemelerimde evimdeydim
Sağolasın canım bilgiler için inşallah bundan sonra pozitif sonuç alırız sürecimiz uzamadan🙏🏼Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah☺️🙏🏼

Kizlar sizce dondurulmuş embriyo transferi ne kadar sağlıklı tecrübelerinizi yazarmısınız lütfen 🥴
Vallahi doktor dedi dondurulmuş olacak çok sevindim çünkü iğneler beni mahfetti karnım aşırı şişti midem bulanıyordu aşırı iyiki dedim dondurulmuş oluyor hemde o ilacı attıktan sonra transfer olmak daha iyi

Back