Asistanların cidden diyecek tek kelimem yok hele biri var iletisim deseniz o hic yok, dis gorunuse gore ilgi alaka yapiyor hanımefendi kimin ne oldugunu cebinde ne kadar parası oldugunu bilmeden agiz burun kiviriyor. Yazdiklariniza sonuna kadar katiliyorum yasadigim cevrede herkesin cok iyi demesiyle. Gozumun onundeki ornekler kaynakli mra tercih etmistim ta ki transfer gunume kadar transfer gunu zaten yeterince gerginken asistanini arayip yarim saat kadar geç kalacagimi söylediğimde kustah kustah konusup beni geri aramamasi sonra merkeze. Gittigimizde asla asistanin soylediklerinin dogru cikmamasi gercekten 10 kat. Gerdi beni. Yerlesme kanamasi yasadigimda coraspini kes dedi bana asistani (tup bebekte kan sulandiricinin onemini cok sonra anladim) kalp atisi duyduk hafif lekelenme oldu bana resmen kan sulandirici hic biseu kullanmayacaksin diye diretti sonuc ne oldu düşük arastirma hastanesine bile gittim onceden de dogal yolla dusugum oldugi icin kan sulandiricinin kesilmemesi gerektigini hemde ozel bir klinikte bunun yapilmayacaginin bilinmesi gerektigini soyledi tüm hekimler. Olan bana ve bebege oldu eşim yıkıldı manevi olarak çöktük. Bahcecnin genel merkezini arayip doktora ulasamiyorum diye ortaligi birbirine katmasam doktor bey asla aramazdi cunku sizin tum tedavi surecinizde kendini doktor gibi goren docent asistan hanimlar ilgileniyor. Umarim ozkan beyde de bu sorunla karsilasmam, kendi dönemimde tedavi olurken tanistigim bi arkadas vardi ozkan bey kendisi iletisim kuruyormus bakalim nasipse gorusecegiz. Bu yolda olan anne baba olmak isteyen hasret cekenlerin karsisina Allah korkusu olan merhameti olan insanlar cikarsin Rabbım