• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kızlar hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yasel

utkum iiki varsin
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
207
0
296
Kocaeli
merhaba arkadaşlar günüm geçeli 7gün oldu mide bulantılarım var çok nadirde olsa baş dönmesi oluyor sizce hamişmiyim kayınvalidem rahatsız bu yüzden doktora gidemiyorum

Eczaneden Gebelik Testi Al Evde Uygula Doktora Gitmene Gerek Yokki

TATLIM Bİ TEST ALL BAKALIM ...
DAHA ÖNCE GECİKMEN OLMUŞMUYDU HİÇ...?AYY İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR...

canım nasıl sabredebiliyorsun bence hemen eczaneden test alıp yap .haberlerini bekliyoruzz:dance:

canim benim hadi hayirlisi olsun,hemen ezcaneden test al yap ve bize de haber ver tmm mì?guzel haberlerini bekliyoruz...

hakikaten cok sabırlıymıssın ben 2 gün kala test yaptırmıstım dayanamam yaniii
ama bendede baş dönmesi oluyorduu
ayyyy inş. hamişsindir ya

evet cnaım illede doktora gitmene gerek yok eczaneden alıcan bi testlede öğrenebilisrsin eğer hamileysen 7 günlük gecikmede kesin çıkar zaten darısı başımıza inş

ben olsam 10 kere test yapmıstım :roflol: allahım gönlunun muradını versin inşaallah canım

bende heray kan testı yaptırıyom balım psikopatamı bagladık ne hepsındede 0 cıkıyo yahu küsüratı bılem yok :roflol: bu arada ben derram tanıdınmı jeyyar

merhaba arkadaşlar günüm geçeli 7gün oldu mide bulantılarım var çok nadirde olsa baş dönmesi oluyor sizce hamişmiyim kayınvalidem rahatsız bu yüzden doktora gidemiyorum

a.s.benimde 10 gün geçmişti stersten gecikebilir ama inşaallah hamişsindir tez ögren müjdeyi ver:teytey:

ay nasıl duruyorsun ben kan testim pozitif çıkmıştı da bir de eczaneden test elıp yapmıştım
eşimde sana istersen koliyle test alayım hergün bir tane yap diye dalga geçmişti gıcık:mymeka:

masallah sabrına hayran kaldım aslında bende senin gibiyim bekliyimde bekliyim dokunmasınlar bana ama bence test yap inş. kalbindekine nail olursun canım.......

allah gonlune gore versin.umarim dilledigin olur.a.s. test yap kesin cevap al:1rolleyes:yerimseniben bende bekliyorum bugun ilk gunum gecti :bbo:

bazen psikolojikte olabiliyor bulantılar vs...test yapmadan bunu anlayamazsın anlayamayız....

Benimde 2. Günüm Gecti Inşallah Allah Herkese Hayirli Evlat Verir

canım stresten de adet gecikmesi olabiliyor bazı belirtileri de psikolojik yaşayabilirsin ama hiç vakit kaybetmeden hemen test yap. adetin 7 günü geçmişse eminim kesin sonucu alırsın. inşallah hamişsindir. hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canım hemen bir test al, 7 gün geçmiş sonuç verir, ben gecikmenin 4.günü yaptım, hadi durma artık, inşallah her şey gönlünce olur.CADIARZU

Back