• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar haklı mıyım ?

Ama ben bunalıyorum artık. Öyle insanlar ki şimdi seninle konuşurlar sen gittikten sonra demedikleri kalmaz. Ramazan da bir tane misafir çağıramadım. Kimseye birşey yedirmezler. Sadece kızına oğluna başka yok yani. Ben mi uzaydan indim acaba da bana tuhaf geliyo. Ben çok büyük bir ailede büyüdüm hep iç içe dostluk sevgi içinde. Çok yabancılık çekiyorum.
Bende esimin ailesinin yasam tarzina sasirmistim basta benim aileme benzemiyordu. Sonra bir yakinimla konustuk. Bana dedi ki evlilik boyle bir müesse se eş seciyorsun ama aile ler de birbirini taniyor birbirlerinden birseylde ogreniyor. Sonucta kardesler bile birbirine benzemezken bambaska ailelerin benzerlik gostermesini bekleyemeyiz. Bu asamada kabullenmek dusuyor bize. Ama misafir agirlamak konusuna gelirsek ev sizin istediginizi agirlayin bu konuda kimse size karismamali

Şu anda çok kötüyüz. Ben haksızlığa gelemiyorum oda beni savun diyo. Beni sevsen yanımda olursun diyor. Onlar şimdi düzeltilir arayı bizim evlilik sallandı
Ben esinizle ilgili birsey demek istemiyorum size aciklamsina gelince nereden tutarsanız elde kalıyor .Ama siz cok dikkat etmelisiniz iyilik dürüstlük erdemdir ama o Ince cizgiyi kacirirsaniz malesef en çok siz zarar görürsünüz. kayinvalide esinizi dolduruyor esiniz abisini yonlendiriyor abisi ...iste konu burda tıkanıyor cunku onlar kari koca girmeyin araya klasigi cikar ortaya ve siz yaptiginiz iyiligi geçin tek suclu bile çıkarsınız olaydan

Ben esinizle ilgili birsey demek istemiyorum size aciklamsina gelince nereden tutarsanız elde kalıyor .Ama siz cok dikkat etmelisiniz iyilik dürüstlük erdemdir ama o Ince cizgiyi kacirirsaniz malesef en çok siz zarar görürsünüz. kayinvalide esinizi dolduruyor esiniz abisini yonlendiriyor abisi ...iste konu burda tıkanıyor cunku onlar kari koca girmeyin araya klasigi cikar ortaya ve siz yaptiginiz iyiligi geçin tek suclu bile çıkarsınız olaydan
Haklısın canım. Sağolasın ilgilenip yardımcı olduğun için.

Back
X