- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
- Konu Sahibi Karmaprenses
Haklısın, ailemiz bile olsa kim haklı ise onun yanında olmak lazım.Kızlar bi konu hakkında fikrinizi ihtiyacım var.
Eltim tatil işin kardeşinin yanına gitti başka bir ile. Giderken 3 hafta kalırım diyerek gitti ve eşi bi hafta oldu hemen aradı gel yok şöyle böyle diye üzerinden bi hafta daha geçti. yarın dönecekler. Bu konuyla ne ilgin var diyeceksiniz şöyle anlatayım :
Bu süreçte eşim sürekli abisini doldurdu. Yengesini sevmiyor. Bende sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın diyorum.Eltim görümcemle çok büyük bi kavga etti sevmemesinin nedeni bu. Yani abisi eltimle boşansa mutluluktan kına yakacak bende bu duruma sinir oluyorum. Çünkü herkesin kendi ailesi sahip çıkacak. Eşim de abim bizim tarafta dursun onun dediklerini yapmasın diyor.
Bende dün artık patladım. Eltim beni aradı. Eşimden için o böyle yapıyor akıl veriyor yoksa böyle değildi x falan dedi. Kadın haklı birşey diyemedim. Üzülme aranızı bozma falan diye tavsiye verdim. Eşimlede dün kavga ettik o onu savunuyorsun benim yanımda durmuyorsun diyor. Ama kadın haklı yaptığı biraz daha ailesinin yanında durmak. Kimse karı koca arasına girmemeli. Bu konu eski konular baya bi eklendi. Çok büyük tartıştık konuşmuyoruz.
Bu konudan anladım ki eşim bi olay olsa benim yanımda asla durmayacak. Ailesini sececek. Çok üzgünüm sabahtan beri ağlıyorum. Sizce ben haksız mıyım.
Hakkınızı helal edin uzun oldu biraz.