• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar haklı mıyım ?

Kızlar bi konu hakkında fikrinizi ihtiyacım var.

Eltim tatil işin kardeşinin yanına gitti başka bir ile. Giderken 3 hafta kalırım diyerek gitti ve eşi bi hafta oldu hemen aradı gel yok şöyle böyle diye üzerinden bi hafta daha geçti. yarın dönecekler. Bu konuyla ne ilgin var diyeceksiniz şöyle anlatayım :

Bu süreçte eşim sürekli abisini doldurdu. Yengesini sevmiyor. Bende sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın diyorum.Eltim görümcemle çok büyük bi kavga etti sevmemesinin nedeni bu. Yani abisi eltimle boşansa mutluluktan kına yakacak bende bu duruma sinir oluyorum. Çünkü herkesin kendi ailesi sahip çıkacak. Eşim de abim bizim tarafta dursun onun dediklerini yapmasın diyor.

Bende dün artık patladım. Eltim beni aradı. Eşimden için o böyle yapıyor akıl veriyor yoksa böyle değildi x falan dedi. Kadın haklı birşey diyemedim. Üzülme aranızı bozma falan diye tavsiye verdim. Eşimlede dün kavga ettik o onu savunuyorsun benim yanımda durmuyorsun diyor. Ama kadın haklı yaptığı biraz daha ailesinin yanında durmak. Kimse karı koca arasına girmemeli. Bu konu eski konular baya bi eklendi. Çok büyük tartıştık konuşmuyoruz.

Bu konudan anladım ki eşim bi olay olsa benim yanımda asla durmayacak. Ailesini sececek. Çok üzgünüm sabahtan beri ağlıyorum. Sizce ben haksız mıyım.

Hakkınızı helal edin uzun oldu biraz.
Haklısın, ailemiz bile olsa kim haklı ise onun yanında olmak lazım.

Hadsiz bir eşiniz var.. herkes kendi evliliğine baksın çok sinir bozucu bir durum... Onu bunu dolduracağına " eşimi nasıl mutlu ederim " diye düşünsün bence! Hatasını anlayana kadar konuşmayın...
Nasıl döndürmem lazım bu yanlıştan bilmiyorum. Ailesine çekmiş arabayla gidiyoruz herkese bi kulap takıyo anası kılıklı. Diyorum hayatım bunu bu adamın yüzüne söyler misin oda kavga çıkar diyo olamaz yüzüne söyleyemeyeceğin seyi konuşma diyorum ama yok yani herşeye karışıyor. Ama şimdi onu burada konuştursak ben suçlu çıkarım öyle de bi huyu var.

Nasıl döndürmem lazım bu yanlıştan bilmiyorum. Ailesine çekmiş arabayla gidiyoruz herkese bi kulap takıyo anası kılıklı. Diyorum hayatım bunu bu adamın yüzüne söyler misin oda kavga çıkar diyo olamaz yüzüne söyleyemeyeceğin seyi konuşma diyorum ama yok yani herşeye karışıyor. Ama şimdi onu burada konuştursak ben suçlu çıkarım öyle de bi huyu var.
Erkeğin böylesi de çekilmez. Kendisine baksın o bir zahmet... İki yüzlü bir eş görünüyorum ben... Tipik mahalle teyzeleri gibi eşiniz var :temizlik:

Allah kocana akıl fikir versin. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Abisi bir tercih yapmış, belli ki halinden memnun eşine ne oluyor. Kaynın boşansa yine birini bulup evlenecek, yeni evlendiği kişinin iyi çıkacağının garantisi var mı? Yoksa evleneceği kişiyi eşin mi seçecek?

Bu gidişle kaynın karısını alır uzağa gider, ortak işten de ayrılır. Bir daha da aileden kimsenin suratına bakmaz (bu durumda yapılması gereken) sonra ailece hergun arkasından beddua Edip ağlar sızlarlar.

Herkes duracağı yeri bilsin. Sevmesede saygı duymak zorunda. Ablası da varmış, aynı şey ablasının başına gelse kabul eder mi?

ne alaka ya mahallenin meraklıları gibi başkasının ailesine çomak sokmak? üstelik bir de kv nle yaşıyormuşsun of of... eşine çok sinir oldum. en ufak bişeyde ailesini tutacak belli.

Allah kocana akıl fikir versin. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Abisi bir tercih yapmış, belli ki halinden memnun eşine ne oluyor. Kaynın boşansa yine birini bulup evlenecek, yeni evlendiği kişinin iyi çıkacağının garantisi var mı? Yoksa evleneceği kişiyi eşin mi seçecek?

Bu gidişle kaynın karısını alır uzağa gider, ortak işten de ayrılır. Bir daha da aileden kimsenin suratına bakmaz (bu durumda yapılması gereken) sonra ailece hergun arkasından beddua Edip ağlar sızlarlar.

Herkes duracağı yeri bilsin. Sevmesede saygı duymak zorunda. Ablası da varmış, aynı şey ablasının başına gelse kabul eder mi?
Ablasının eşini kendi taraflarına çektiler zaten. O kendi ailesiyle küs bunlarla çok iyi. Alakaya maydanoz yani.

eşinden iğrendim.
kusura bakma lütfen, yaşlı mahalle teyzeleri gibi.
böyle biriyle nasıl hayat geçer bilmiyorum, ve korkarım ki döndüremezsin asla.
bu devran böyle gelmiş, böyle geçer.
aranız nasıl bilmiyorum ama sadece bu bile benim için boşanma sebebi.
bir de aynı evde mi yaşıyorsunuz?
yeni evlisin sanırım.
kolaylıklar diliyorum sana.

Eltim tatil işin kardeşinin yanına gitti başka bir ile. Giderken 3 hafta kalırım diyerek gitti ve eşi bi hafta oldu hemen aradı gel yok şöyle böyle diye üzerinden bi hafta daha geçti. yarın dönecekler. Bu konuyla ne ilgin var diyeceksiniz şöyle anlatayım :

Bu süreçte eşim sürekli abisini doldurdu. Yengesini sevmiyor. Bende sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın diyorum.Eltim görümcemle çok büyük bi kavga etti sevmemesinin nedeni bu. Yani abisi eltimle boşansa mutluluktan kına yakacak bende bu duruma sinir oluyorum. Çünkü herkesin kendi ailesi sahip çıkacak. Eşim de abim bizim tarafta dursun onun dediklerini yapmasın diyor.

Bende dün artık patladım. Eltim beni aradı. Eşimden için o böyle yapıyor akıl veriyor yoksa böyle değildi x falan dedi. Kadın haklı birşey diyemedim. Üzülme aranızı bozma falan diye tavsiye verdim. Eşimlede dün kavga ettik o onu savunuyorsun benim yanımda durmuyorsun diyor. Ama kadın haklı yaptığı biraz daha ailesinin yanında durmak. Kimse karı koca arasına girmemeli. Bu konu eski konular baya bi eklendi. Çok büyük tartıştık konuşmuyoruz.

Bu konudan anladım ki eşim bi olay olsa benim yanımda asla durmayacak. Ailesini sececek. Çok üzgünüm sabahtan beri ağlıyorum. Sizce ben haksız mıyım.

erkeklerin böyle konularaq dahil olmasına çok uyuz oluyorum
sevmıyorsa svemıyor, boşansa sevınecek ne demek
ne fesat bir eşiniz var

Size bravo. Yangına körükle gitmeyi de tercih edebilirdiniz elti eltiye düşmandır lafından dolayı. Çok takdir ettim. Bence eşinize alttan alttan annesinin kendisini doldurduğunu söyleyin.

Tavrınız süper. Olaydan nemalanıp kendinizi on plana çıkarmak yerine oklar size çevrilmeden önlem almaya çalışıyorsunuz. Ama kavga ederek sizde uzaklastirirsiniz bana kalırsa sanki sizi alakadar etmiyormusta fikrinizi öylesine söylüyormuş gibi sakin sakin aklına işleyecek sozlerle bilinçaltına etki etmeniz. Cekirdek aile arasında ki kavgayı o aile içindeki bireyler cozer bizler disaridayiz. Kari koca arasina girersek onlar zararli ciktigi kadar karisanlar daha cok zararli cikar. gibi gibi kısa sakin öz cümlelerle beynine bunun yanlış olduğunu işleyin. hata baktınız anlamıyor tabiki eltiyle güçlerinizi birleştirin :)

Birde kaynınızdan eminseniz kimsenin olmadığı bir yerde sen kimsenin gazına gelip eşinle iletisimini bozma deyin o zaten farkeder..

Ablasının eşini kendi taraflarına çektiler zaten. O kendi ailesiyle küs bunlarla çok iyi. Alakaya maydanoz yani.
Eşinin ailesi de, oğlan bizim kız bizim kafasındalar. Sizde evliliğinizi iyi değerlendirin, eşiniz de maalesef iş yok. Aynı durum sizin başınıza gelirse, sırf ailesine kendini ispat etmek için sizden vazgeçebilir

Eşiniz bunun vebalini nasıl öder bilemiyorum, kıl oldum ben de.

Ha şunu bileydin, en ufak bi olayda bu adam senin arkanda durmaz, karaktersizlik, başka bi şey değil.
Kendi ailesine baksın eşiniz, ona ne milletin yuvasından.

Ne kadar iğrenç bir tutum hiç işi gücü meşguliyeti yokmu eşinizin böyle başkasının hayatıyla uğraşıyor yazık

Anne ve görümcem dolduruyor. Eşimle abisi aynı işi yapıyor. Ve kaynım görümcemle samimi değil eşimle aramı bozuyor diye. Araları açıldı önceden çok samimilermiş ben eskiyi bilmiyorum. Annesi ablası eşimi dolduruyor oda abisini. Sabah kv ile de kavga ettim. Yuvası bozulsa mutlu mu olacaksınız diye oda iki vurmayla yuvamı bozulur dedi. Bende bana öyle birşey yapsa iki dk durmam dedim şimdi onunla da konuşmuyorum. Çok cahiller.
Ah güzel arkadasım herkesle kavga et tartış ama cahille girme asla haklı çıkamazsın olan sana olur.. eşin iyiyse sen sevginle merhametinle güzellikle anlat kaynananı görümceni boşver derim. Belli ki çok tehlikeliler. Kendi kızına vursalar iki vurmayla boşamıycak mı kızını.

Kesinlikle haklisin esin cok yanlis yapiyor ve tespitin cok dogru ailesiyle sorun yasasan ailesini secer

Eşinin ailesi de, oğlan bizim kız bizim kafasındalar. Sizde evliliğinizi iyi değerlendirin, eşiniz de maalesef iş yok. Aynı durum sizin başınıza gelirse, sırf ailesine kendini ispat etmek için sizden vazgeçebilir
Eşimi beni seviyor değer veriyor ama konu aile olunca yanımda olmuyor. Birden bambaşka bir insan oluyor konu aile olunca tamam bende aileme düşkünüm ama iyiyi kötüyü ayırt edebilecek kadar kendi aklım var

Ah güzel arkadasım herkesle kavga et tartış ama cahille girme asla haklı çıkamazsın olan sana olur.. eşin iyiyse sen sevginle merhametinle güzellikle anlat kaynananı görümceni boşver derim. Belli ki çok tehlikeliler. Kendi kızına vursalar iki vurmayla boşamıycak mı kızını.
Dediğiniz tüm olaylar oldu canım benim eşinden şiddet görmüş görümcem kv ile birlikte oturuyormuş. Ailesi öğrenince yanlarına almışlar ve ayrı ev açmadan aileni silmeden kızımızı vermeyiz demişler. Ben evleneli 2 sene oldu ama hayretle izliyorum. Ne zaman a kadar izlerim bilemiyorum

Back