• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar haklı mıyım ?

Karmaprenses

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
603
722
18
Kızlar bi konu hakkında fikrinizi ihtiyacım var.

Eltim tatil işin kardeşinin yanına gitti başka bir ile. Giderken 3 hafta kalırım diyerek gitti ve eşi bi hafta oldu hemen aradı gel yok şöyle böyle diye üzerinden bi hafta daha geçti. yarın dönecekler. Bu konuyla ne ilgin var diyeceksiniz şöyle anlatayım :

Bu süreçte eşim sürekli abisini doldurdu. Yengesini sevmiyor. Bende sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın diyorum.Eltim görümcemle çok büyük bi kavga etti sevmemesinin nedeni bu. Yani abisi eltimle boşansa mutluluktan kına yakacak bende bu duruma sinir oluyorum. Çünkü herkesin kendi ailesi sahip çıkacak. Eşim de abim bizim tarafta dursun onun dediklerini yapmasın diyor.

Bende dün artık patladım. Eltim beni aradı. Eşimden için o böyle yapıyor akıl veriyor yoksa böyle değildi x falan dedi. Kadın haklı birşey diyemedim. Üzülme aranızı bozma falan diye tavsiye verdim. Eşimlede dün kavga ettik o onu savunuyorsun benim yanımda durmuyorsun diyor. Ama kadın haklı yaptığı biraz daha ailesinin yanında durmak. Kimse karı koca arasına girmemeli. Bu konu eski konular baya bi eklendi. Çok büyük tartıştık konuşmuyoruz.

Bu konudan anladım ki eşim bi olay olsa benim yanımda asla durmayacak. Ailesini sececek. Çok üzgünüm sabahtan beri ağlıyorum. Sizce ben haksız mıyım.

Hakkınızı helal edin uzun oldu biraz.

Esin ne kadar gereksiz biri onu ilgilendiren bir durum yok ki , annesinin yapmadigini o mu yapmaya calisiyor kardesini doldurusa getirmek nedir?
Tepki vermekle iyi yapmissiniz ileri de bir sorun olsa sizi savunmaz bu yapidaki biri.

Esin ne kadar gereksiz biri onu ilgilendiren bir durum yok ki , annesinin yapmadigini o mu yapmaya calisiyor kardesini doldurusa getirmek nedir?
Tepki vermekle iyi yapmissiniz ileri de bir sorun olsa sizi savunmaz bu yapidaki biri.
Eşimi de annesi dolduruyor zaten. Yoksa akşam geç saate kadar çalışıyor olanlardan nasıl haberi oluyor. Çok canım sıkılıyo. Çok kinci biri ne yapacağımı bilmiyorum. Artık sıkıldım sen den de bu huylarından da dedim. Ailesiyle bi tartışmamız oluyor eşim hemen onları savunuyor. Seneye ev alacağız allah nasip ederse. Şu anda kv ile oturuyorum annemlerde bizimle gelir diyo. Artık sinirden patlamak üzereyim.

Valla sizi takdir ettim. Eşleri doldurup sorun cikartanlaara mi kizmali elin aklina uyup karisina karşı degisenlere mi kizmali
:sopa:

Kaba bir tabir vardır 'karı gibi erkek'. Kullanmak istemezdim ama eşinize cuk oturuyor sanki..
Kesinlikle haklısınız. Siz de yarın öbür gün olur da görümcenizle tartışırsanız ailesini size karşı doldurabilir.

Eşinize söyleyin yuva yıkanın yuvası olmaz.. bu ne be kötü görümce gibi ortalık karıştırıyor.. eşinizide aileden baska biri dolduruyor olabilir mi? Erkekler pek girmez böyle şeylere çünkü. İnşallah sizde eltinizde yuvanızda mutlu olursunuz.

Eltini esine karsi koruyarak iyi yazmissin ne yani görümcenle yarin öbür gün sen kavga etsen kaynin sana aynisini yapsa esin onlari dinleyip senimi bosuyacak.banada olursa deyip hareket etmen cok iyi niyetli oldugunu gösterir.
Ben kimsenin etlisine sütlü süne karışmak istemeyen biriyim. Ama öyle bir aileler ki kendileri hep iyi dışarıdakiler hep kötü görümcemin eşini kendi taraflarına çekiyorlar. Ama oğullarını gelin kendi tarafına çekmesin diye herşeyi yapıyorlar. Eltimi benşm yanımda kesen beni de başkasının yanında keser

Eşinize söyleyin yuva yıkanın yuvası olmaz.. bu ne be kötü görümce gibi ortalık karıştırıyor.. eşinizide aileden baska biri dolduruyor olabilir mi? Erkekler pek girmez böyle şeylere çünkü. İnşallah sizde eltinizde yuvanızda mutlu olursunuz.
Anne ve görümcem dolduruyor. Eşimle abisi aynı işi yapıyor. Ve kaynım görümcemle samimi değil eşimle aramı bozuyor diye. Araları açıldı önceden çok samimilermiş ben eskiyi bilmiyorum. Annesi ablası eşimi dolduruyor oda abisini. Sabah kv ile de kavga ettim. Yuvası bozulsa mutlu mu olacaksınız diye oda iki vurmayla yuvamı bozulur dedi. Bende bana öyle birşey yapsa iki dk durmam dedim şimdi onunla da konuşmuyorum. Çok cahiller.

Yerinde olsam bende eşine fazla güvenmezdim.Belliki adam için sadece ailesi önemli,bugün eltini asıp kesen yarın aynısını senin içinde yapar.
Bu yüzden çok kötüyüm. Eşime ayrı bi evde yaşayalım bile diyemiyorum. Çünkü ailesinin yanında duracak. Ben tartışma içine giremiyorum. Kendimi tartışma anında ifade edemiyorum. Bu durumdan dolayı çok üzgünüm bazen eşime al anneni koynuna yat o kadar seviyorsan diyorum. Ben bi saygısızlık yapmadım. Ama bir gün bu devran bana dönecek.

Valla sizi takdir ettim. Eşleri doldurup sorun cikartanlaara mi kizmali elin aklina uyup karisina karşı degisenlere mi kizmali
:sopa:
Kaynım melek gibi hiç ailesine çekmemiş başka bir yerde büyümüş gibi eşi gelsin yine çok mutlu olurlar eminim. Çünkü o karısı için ailesini karısına aldı. Ama benim eşim öyle ri değil

Back