- 27 Haziran 2022
- 234
- 87
- 28
- 45
Sn ne yaptin
Yaptirdinmi tekrar betahayırlısı olsun canım, üzme kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptirdinmi tekrar betahayırlısı olsun canım, üzme kendini
Evet canım ya hemen bir buçuk saatte de çıktı 12 de verdim 13.30 da çıkmıştı doktorda dedi bir buçuk saatte çıkar diye 30 di pazartesi günü bugün 99 olmuş canımSn ne yaptin
Yaptirdinmi tekrar beta
Belirtiniz var mıydı acaba nelerdi yarın benim de 4 gün kalmış olacak da bataCanım hayırkı olsun awox adete 4 gün kala yapmıstım bende negatif gösterdi adete 2 gün kala yaptım silik çizgi çıktı beta verdim bugun adet günüm 75 cıktı
Normal adet belirtileriydi öyle farklı birsey yoktu ama sadece yumurtlamadan 2 gün sonra gögüs hassasiyetim baslamıstı her zman adete 1 hafta kala baslardıBelirtiniz var mıydı acaba nelerdi yarın benim de 4 gün kalmış olacak da bata
Teşekkür ederim Benim de öyle bir haftayı geçti göğüs hassiyeti yarın test yapıp bakıcam tekrarNormal adet belirtileriydi öyle farklı birsey yoktu ama sadece yumurtlamadan 2 gün sonra gögüs hassasiyetim baslamıstı her zman adete 1 hafta kala baslardı
Merhaba benimde aynı marka erken gebelik yaptım akşam onun resmini atmıştım buraya şimdi uyku tutmadı tekrar yaptım sanki koyulaşma var gibi mi yada bana mı öyle geliyo adetime var 4. 5 gün daha ama bu ay yumurtlamayı degerlendirdik. Sen kaç gün bekledin kan testi için banada bir fikir verirmisindün awox marka gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı, bu sabah testi tekrar ettim daha koyu bir çizgi çıktı. ilk fotoğraf dün yaptığım test, ikinci fotoğraf bugün yaptığım test. bat 19 kasım, daha üç gün var. awox marka yalancı pozitif çıkartır mı?Eki Görüntüle 3504626 Eki Görüntüle 3504627
evet canım biraz daha belirgin çıkmış çizgi. ben adet tarihimden dört gün önce kan testi yaptırdım. istersen birkaç gün daha idrarda takip et koyulaşma artarsa kan verirsin. inşallah hamilesindirMerhaba benimde aynı marka erken gebelik yaptım akşam onun resmini atmıştım buraya şimdi uyku tutmadı tekrar yaptım sanki koyulaşma var gibi mi yada bana mı öyle geliyo adetime var 4. 5 gün daha ama bu ay yumurtlamayı degerlendirdik. Sen kaç gün bekledin kan testi için banada bir fikir verirmisin