Merhaba Kızlar,
Ben aranıza bugün katıldım ama yaklaşık 5 gündür her birinizin yazdığı tüm yorumları okudum :)
Bende sizlerle aynı durumdayım, yani meraktan ölmek üzereyim
Normalde de çok çok sabırsız bir kişiliğim var ki konu bebek olunca çok daha sabırsız oluyorum.
Hesaplarıma göre 19 Şubat benim regl günüm.
Ama ilginç olan geçtiğimiz cumartesi her ay regl olduğum gibi bir bel ağrısı hissetmeye başlamam. Yani regl günümden tam 10 gün önce. Sonrasında sırası ile bu belirtiye karın ve kasık ağrıları eklendi. Hatta bir ara böbreklerim mi ağrıyor diye düşündüm. Bugün ise belim ve karnım hiç ağrımıyor denebilir ama gögüslerim çok sızlıyor ki ben regl dönemlerimde hiç bu sıkıntıyı yaşamadım. Birde son olarak sürekli vajinal ıslaklık hissediyorum. Sizce test yapsam yani regl günümden 5 gün önce çıkar mı fikir almak istedim. Regl öncesi sonuç veren testler var yazılmış ama ben negatif sonuç görmekten çok korkuyorum. Benimle fikirlerinizi paylaşır mısınız? Desteğinize ihtiyacım var(
Canım valla bel ağrısı değil ama bende bugün kasıklarımda bir kaç kez batma hissettim.. Test inatlaa yapmıyorummm bende negatif görmekten korkuyorum çünkü.. Bence bekle canım valla..
O vajinal ıslaklık bende de var 2 gündür. O yüzden sürekli adet mi oldum diye kontrol ediyorum. Ama şöyle bir şey var normalde adetimden 2-3 gün önce yine akıntı olurdu ama o biraz daha sarımsı ve çok hafif kokulu olurdu.. Bunda öyle birşey yok..
Anlamadım yani canım bende sabırla ve inatla bekliyorum pazartesiye kadar bekliycem bakalım ondan sonra hala adet olmazsam yapıcam ben sana da bekle derim.. Evde yaptığımız testlerin normalde bile yanılma payı varken 10 gün önce daha fazla olur bence hani hamiş olabilirsin negatif çıkar üzülürsün gerek yok boşver düşünmemeye çalış ferah tut içini derim ben..
Regl OlDunuzmuu Kızlar :) gunaydın
O halde test yapmıyor, birbirimize destek oluyor, Allah'a bu güzel Cuma gününde bolca dua ediyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?