Var gibi çizgi görünüyor. Yaa kan vermeye gidin yada bı kaç gün sonra tekrarlayın testiKızlar dayanamadım az önce erken gebelik testi yaptım. İlk 2 dakikada çok çok silik bir çizgi çıktı. Fotoğraf çektim ve çizginin görülmesi için efekt ekledim. Birkaç saat önce kaset testte yapmıştım ama negatifti. Bu böyle çıktı… acaba umutlanmalı mıyım?adetime 4 gün var bu arada… tahmini yumurtlamadan 12.gün olabilir bugün.
Hemen mi çıkartmıştı yalancı çizgiyi?Umudunu kirmak istemem ama bende yalanci cizgi çıkarttı. En iyi gününü beklemek
Gözle görünüyor ama çok çok silik…Var gibi çizgi görünüyor. Yaa kan vermeye gidin yada bı kaç gün sonra tekrarlayın testi
Evet çok silik. Eğer varsa çok çok yeni olduğu içindir. İmkanınız varsa kan verin en net öyle anlaşılırGözle görünüyor ama çok çok silik…
Çok teşekkür ederimEvet çok silik. Eğer varsa çok çok yeni olduğu içindir. İmkanınız varsa kan verin en net öyle anlaşılır
Canım bu testler yaniltabiliyor iki gün sonra kaset test yapKızlar dayanamadım az önce erken gebelik testi yaptım. İlk 2 dakikada çok çok silik bir çizgi çıktı. Fotoğraf çektim ve çizginin görülmesi için efekt ekledim. Birkaç saat önce kaset testte yapmıştım ama negatifti. Bu böyle çıktı… acaba umutlanmalı mıyım?adetime 4 gün var bu arada… tahmini yumurtlamadan 12.gün olabilir bugün.
Buda efektsizEfektsiz bakmak lazım böyle çok yanıltıcı.
Ya gerçekten miCanım bu testler yaniltabiliyor iki gün sonra kaset test yap
Bı iki gün daha bekle tekrar yap böyle çıkıp negatif olduğu çok oldu.Buda efektsiz
Evet canım maalesef kaset test daha güvenliYa gerçekten mi%99 kesin sonuç diyor birde…
Erken gebelik testini yaptın mı acaba?Benim de iki gündür adetim gecikti test yapıyorum negatif geç döllenme mi diye düşünüyorum
İnşallah hayal kırıklığı olmaz…Bı iki gün daha bekle tekrar yap böyle çıkıp negatif olduğu çok oldu.
Kaset test yaptım erken gebelik testi yanıltıyor diye okuduğum için yapmadım ama jasık ağrısı bel ağrısı akıntı hepsi 2 gündür çok fazla birde adetim düzenlidir yaniErken gebelik testini yaptın mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?