• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ella

bernurtan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
10
0
1
19
esimle pazar günü iliski yaşadık korunduk icime 2 kez kondomsuz girdi ama içimde durduğu süre 10 15 saniyeyi geçmemiştir yumurtlama günümmus sonrasında zaten kondom vardı yarın aksam 3. Gün olacak ella almalı mıyım herhangi bir gebelik durumu olmus mudur ve 3. günde ella etki eder mi

Ella etkisi 72 saat diye biliyorum ama sizin içinize bosalma durumu olmamış sadece yumurtlama günü diye mi endişe ettiniz

Ella etkisi 72 saat diye biliyorum ama sizin içinize bosalma durumu olmamış sadece yumurtlama günü diye mi endişe ettiniz
evet takvimde yumurtlama günüm olarak gösteriyordu tabi uygulamalar her zaman doğru değil ama şüphe ettim sonrasında zaten kondom taktı içime boşalma durumu olmadi

esimle pazar günü iliski yaşadık korunduk icime 2 kez kondomsuz girdi ama içimde durduğu süre 10 15 saniyeyi geçmemiştir yumurtlama günümmus sonrasında zaten kondom vardı yarın aksam 3. Gün olacak ella almalı mıyım herhangi bir gebelik durumu olmus mudur ve 3. günde ella etki eder mi
Ben de aynısını yaşadım boşalma olmamıştı nolur nolmaz diye ella kullandım 4 ünde regl olmam gerekiyordu hâlâ olmadım geciktiriyor

Back
X