- 16 Kasım 2024
- 15
- 3
- 1
- 22
- Konu Sahibi BeyzaaNurrAk
-
Ben de de pco var inşallah bütün sonuçlar hayrımıza olur ve bebişlerimize kavuşuruzAdetim 2 sinde bitti, pcosum ben 15 güne bir adet oluyordun bakalım şu süre sanki asır gibi geliyor
Benimde 11. gün test yapmadim daha belli olmazki carsamba yapmalisin ayni gün ovitrelle vurulmusuzArkadaşlar merhaba ben 9 aralıkta ovitrella vuruldum, 11. Gün testim negatif ama gün içerisinde mide bulantım oluyor,sağ kasığımda ara ara sancı gibi bir ağrı oluşuyor sızı gibi diyebilirim değişik sizce sonuö değişir mi iğne etkisi mi? Lütfen acil cevap kafayı yicem artık
Çok teşekkür ederim su serptin içimeBenimde 11. gün test yapmadim daha belli olmazki carsamba yapmalisin ayni gün ovitrelle vurulmusuz
İnşallah, günlümüze göre olur her şeyBen de de pco var inşallah bütün sonuçlar hayrımıza olur ve bebişlerimize kavuşuruz
Amiiiin inşallahhhhİnşallah, günlümüze göre olur her şey
Merhabalar bende bugün vuruldum kam yumurtanız vardı kaç mm idiAmiiiin inşallahhhh
Kaç yumurtan vardı canım mm nelerdi bend bugün vuruldumÇok teşekkür ederim su serptin içime
18 mm di kontrol günü ertesi gün tam istediğimiz boyut olur iğneni ol demişti :)Merhabalar bende bugün vuruldum kam yumurtanız vardı kaç mm idi
Şuan hamilesiniz değil mi benim de 19 3 gün sonra iğne bur dedi değerlendir dedi bugün vurdum iğnemi 5 de yumurtam vardı18 mm di kontrol günü ertesi gün tam istediğimiz boyut olur iğneni ol demişti :)
Yok henüz değilim ama inşallah sizi allah söyletmiştir :) bugün iğneden sonra 7. GünümŞuan hamilesiniz değil mi benim de 19 3 gün sonra iğne bur dedi değerlendir dedi bugün vurdum iğnemi 5 de yumurtam vardı
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBende ovitrelle ile hamile kaldım şu an 11+3 gebeyim. Ben 10 günden sonra çok rahatsız hissettim kendimi. Kasık ağrısı uykusuzluk ateş basması vs hepsini yaşadım. Evde gebelik testini 10. gün yaptım hep pozitif çıktı ama dikkate almadım. 12. gün dayanamadım acilde kan verdim 63.67 çıktı. Yine var diye düşünmedim üzülmemek için . İğne etkisidir dedim. 14. gün doktoruma gittim anlattım gebelik vardır iğneden bu kadar yüksek çıkmaz dedi. Kan aldı 164 çıktı gebelik var dedi. Hafta sonu araya girdi 4 gün sonra yine kan verdim 1292 çıktı. Süreç boyleydi. Umudunu kaybetme ama umutlanma da dualarım senin ve senin gibi anne olmak isteyen bütün kadınlarla
Canım benim amin amin haberdar et mutlakaYok henüz değilim ama inşallah sizi allah söyletmiştir :) bugün iğneden sonra 7. Günüm
Tabi ederimCanım benim amin amin haberdar et mutlaka
Evet ilkÖncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızilk çatlatma iğneniz miydi acaba?
Ben ileri derecede pcosum. Amh 12.8 di. Femara ve ovitrelle kullandım. İki yumurtam oluştu. Biri 17 küsur bseydi. Diğeri de 18 küsur bseydi.Sahra hayırlı olsun çok tüzel konuştun peki yumruta sayın mm nelerdi ne önerirsiniz bizler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?