Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetimi 5 gün geçti 1 haftadır kasik ağrım var her gün adet olucam diyorum ama yok söktürücü icicem ama test yaptım evde böyle çıktı bu çizgi mi değil mi anlamadım? Bı bakar mısınız?
Kızlar adetimi 5 gün geçti 1 haftadır kasik ağrım var her gün adet olucam diyorum ama yok söktürücü icicem ama test yaptım evde böyle çıktı bu çizgi mi değil mi anlamadım? Bı bakar mısınız?Eki Görüntüle 3516886
Kızlar adetimi 5 gün geçti 1 haftadır kasik ağrım var her gün adet olucam diyorum ama yok söktürücü icicem ama test yaptım evde böyle çıktı bu çizgi mi değil mi anlamadım? Bı bakar mısınız?Eki Görüntüle 3516886
Evet sanırım sabah ilk idrarla yapmıştım bunu da ilk idrarı heba ettik yarın sabahı mi beklesem yok gün içinde tekrar mi yapsam yoksa direk acile kan vermeye mi gitsem karar veremedim.yoksa da bı an önce adet olmak istiyorum çok gerginim
Evet sanırım sabah ilk idrarla yapmıştım bunu da ilk idrarı heba ettik yarın sabahı mi beklesem yok gün içinde tekrar mi yapsam yoksa direk acile kan vermeye mi gitsem karar veremedim.yoksa da bı an önce adet olmak istiyorum çok gerginim