• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 2 Mayıs'da ameliyat oluyorum:)

çok az kalmış ameliyatınaa :62: inşaallah sorunsuz bi ameliyat geçirirsin ve harika sonuçlar alırsın :71: darısı bize artıkk :12:

ben siteye yeni üye oldum daha siteyi kulanmayı bile bilmiyorumm.
ben 22 nisan cuma günü silikon ameliyatı oldum. benim biraz ağrılı oldu çünkü kas altı olarak uygulandı.mentor damla silikon kullanıldı. daha 1 hafta olmasına karşın son derece memnunum.
senin amliyatın nasıl olacak ?

çok az kalmış ameliyatınaa :62: inşaallah sorunsuz bi ameliyat geçirirsin ve harika sonuçlar alırsın :71: darısı bize artıkk :12:

Eveeeet. :52: Çok az kaldı yerimde duramıyorum çıldırıcam. :1: :1:
Hayırlısıyla yarın sabah 8'de ameliyata alıyorlar. Kendime geldiğim gibi iyi de hissedersem telefona saldırıp nasıl geçtiğini söyleyeceğim kızlar.
Burada yazılanlar cesaretimi arttırdı ve sonunda geldi o güüüüün. :52::52::52:

ben siteye yeni üye oldum daha siteyi kulanmayı bile bilmiyorumm.
ben 22 nisan cuma günü silikon ameliyatı oldum. benim biraz ağrılı oldu çünkü kas altı olarak uygulandı.mentor damla silikon kullanıldı. daha 1 hafta olmasına karşın son derece memnunum.
senin amliyatın nasıl olacak ?

Göğüs altından olacak canım. Doktorum genelde meme ucundan yaptığını ama benim göğüsümde bunu yapması için meme ucunun haricinde biraz daha kesmesi gerekeceğini ve buna hiç gerek olmadığını söyleyip bu şekilde protezi yerleştirmeye karar verdi. Göğüs üstü kaslarımda sorun var zaten, tıbbi bir adı vardı ancak şimdi aklıma gelmedi. Hatta ayın 15inde işlerim olduğunu söylediğimde 3-4 gün içerisinde ayaklanır işlerin için de hazırlanabilecek duruma gelirsin dedi.

Hayırlısıyla yarın sabah 8'de ameliyata alıyorlar. Kendime geldiğim gibi iyi de hissedersem telefona saldırıp nasıl geçtiğini söyleyeceğim kızlar.

sonunda bekleyişin bitiyor :34:
inşallah iğleşme sürecinde çabucak biticek keyfini sürmeye başlıcaksın :32:
yarına kadar daha çok yazarız ama ben şimdiden söylüyorum seni burda bekliyor olucaz :16:
inşallah güzel haberlerle buraya gelirsin bizde sevincine otak oluruz :71:

Canım çok sevindim,bir arkadaşımız daha ameliyat oluyor ne güzel.Allah gönlüne göre versin inşallah,agrısız sızısız biran önce ameliyatını olup aramıza hayırlı haberlerle dönersin inşallah..:71::71:

ah cnmm sen benım sayfama yazmıssın ben cevap verdım ama yarın amelıyat olacak kısı olarak dusunmedım kusura bakma :)
hiiiçç korkmana gerek yokk,rahat ol
yarın haberlerını beklıyoruz umarım benım gıbı bır surec yasarsın
senı cok cok ıyı anlıyorumm
bol sanslarrr :)

yarın buyuk gün :))
canımmm bol sans dualarımız senınle..cok basarılı bır amelıyatla ıstedıgın goguslere kavusursun ınsallah..haberlerını beklıyoruz..
sımdıden coookk gecmıs ve hayırlı olsun ;))

dualarımız seninle canım inşallah herşey yolunda olacak..yeni cicişler seni bekliyor..darısı başımıza...seni burada bekliyor olacağız...şimdiden geçmiş olsun canım...:nazar::nazar::nazar:

ALLAH 'ın izniyle rahat bir ameliyat ve sonrası geçirirsin inşallah dualarımız seninle canım bir an önce iyileş ve bizleri haberdar et bende 7 mayısta olucam hadi bakalım hayırlısıyla kurtulalım

inşallah oldu ve bitti :16:
kendine geldiğinde ameliyat sonrasını kolay atlatanlardan olman için dualarımız seninle :26:
en kısa zamanda bize haber ver habersiz bırakma :71:

hayırlısıyla atlattın inşallah okuduklarıma göre zor geçen 1-2 gün ve herşey hallolmuş olacak inşallah iyisindir bir an önce güzel haberlerle dönersin

cnm hala yazmamışsın :26: çok merak ettim
inşallah iyisindir internete girebilsen kesin bizi merakta bırakmadan gel nolur artık :59:

Ben geldimmmmmmmmmmmmm. :52: :52:
Güzellerim her şey çok yolunda geçti. Doktorum sabah 10 civarı çıkışımı yaptı hastaneden ve şimdi de evimdeyim, hatta yatağımdan yazıyorum. :1:

Sonuçtan o kadar mutluyum ki, anlatamam. Protez daha sert iken bile muazzam görünüyor.
Her şey bu kadar güzel değildi ama. Güle oynaya ameliyathaneye sokuldum, hatta hemşire hatırladığım kadarıyla şarkı söylüyordu narkozu verirken. :1:
Doktorum başlamadan öncesinde fotoğraflarımı çekti kalemle yerleri son kez belirledi ve başlayalım demesiyle uyuttular beni. Narkoz çok garip bir şeymiş yahu. :1:
Uyandığımda hiçbir ağrım yoktu çünkü hala lokalin etkisi sürüyordu, zaten annemi gördüm ve anne dedim. Odama getirip yatağıma koydular. Ama sonrası için olumlu konuşamam bu kadar. :25:
Malum serum yiyorsunuz ve çok sık tuvalet ihtiyacı duyuyorsunuz, zaten ameliyathaneden çıktığımda patlayacak gibiydim. Ayağa kalkmak yasaktı ancak sürgüyle de ölsem yapamazdım. Mecbur zar zor kalktım tuvalete gittim ama başım acayip döndü.
Hatta serum hortumu kalktığım için kan doldu, hemşire geldi kalktın mı yoksa dedi, yok yok kalkmadım dedim. :1: :1:
6 saat bir şey yiyip içirmediler ama 4. saatten sonra doktorum yudum yudum su iç dedi.
Gece de kalçamdan acılı bir iğne yedikten sonra mışıl mışıl uyudum. :1: Ama tabii yatakta çok zorlandım dönemediğim ve serumla kan torbasının bulunmasından dolayı.
Sabah erkenden doktorum geldi hemşire ile, pansumanımı yaptılar. Ki onun detayını vermiyorum yatağı kemiricektim acıdan. :1: :1: :1:
Bandajlarım çıktı ve sadece dikiş yerimde bandaj var, onu da cuma günü alacaklar.

Biraz acı çekmeye dayanıklıysanız beklemeyin olun derim, sonuç çok mutlu edici olunca acıyı takmıyorsunuz bile. Ki bunu şu an yaklaşık 50 dakika bozuk bozuk yollarda arabayla eve hoplaya hoplaya geldiğim taktirde söylüyorum. :1: :1: :1:

Doktor ağrı kesiciler ve sporcu südyenini verdi. Ağrı kesicileri hemen kullandım ve şu an pek hissedilen bir ağrım yok. Arada açıp bakıyorum elliyorum. :1: Daha yumuşamamış olmasına rağmen bile ellediğimde yumuşacıklar. Dün geceye kadar göğüs ucunun dışındaki yerleri hissetmiyordum ama şimdi her yerini hissediyorum.

İşte böyle:) Hepi topu bir gece mızıklarsınız yarınına evinizdesiniz. Ki ben dün geceki ağrılarla, yok yaa ben burada en az bir hafta kalırım diyordum. :1: :1: :1: Ama sabaha ağrılardan eser kalmadı. İnanın o serum yeri bile daha fazla acıtıyor. :1:

Güzel dileklerinizi okudum ve çok mutlu oldum, iyiki varsınız. Sayenizde moral bulup bu işe kalkıştım ve hiç pişman değilim. :66:
Şimdi biraz dinleneyim ve şu cicişe bakayım, düşecek gibi sanki ya. :1: Öpüyorum hepinizi. :124:

hg cnm :16:
nasılda güzel anlatmışsın :70:
keşke kaç cc kondu kas altımı olduğunu yazsaydın
doktorunu göremedim sen balıkesirdeydin kime oldun :17: çok sordum ama inan çok merak ettim :9:
inş daha iyi olucaksın çokkk öpüyorum cnm :54:

Ohhh...ne güzel oldu bitti inşallah,canım tekrardan geçmiş olsun,yatıp kalkarken dikkat et,birinden destek alarak yataktan kalk.Sakın kollarını zorlama,yat,uyu..Bir hafta sonra dahada iyi olacaksın canım benim.Hadi tekrardan geçmiş olsun..:71::71:

Back
X