• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 2 Mayıs'da ameliyat oluyorum:)

frozensky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
42
0
36
İstanbul
Merhabalar. Daha siteye gelir gelmez bu konuyu açtım ama inanın çok heyecanlıyım tarih belirlendiği günden beri:)

Evet kızlar, ameliyat oluyorum ancak yalnızca keyfi bir sebepten değil. Gelişim bozukluğundan dolayı bir göğüsüm diğerinden daha küçük boyuttaydı ve oldukça canımı sıkıyordu, karar verdik bakalım silikon protez ile doldurmaya:)

Bulunduğum yerin yalnızca devlet hastanesinde plastik cerrah bulunuyordu ve bunun için burada yazılanları da okuyarak önceleri tereddütte kaldım. Ancak doktor için civardan çok olumlu yorumlar aldıktan ve ameliyat ettiklerinden de memnun kaldıklarını öğrendikten sonra içim rahatladı.

Tabii, başta da dediğim gibi keyfi olmayıp sağlık durumundan ötürü olduğundan cerrah çok da mükemmel bir sonuç bekleyip hayal kırıklığına uğrama dedi.

Haklı tabii. Ama olsun sonunda kurtulmuş olacağım bu eksiklikten:)

Ameliyatı olduktan sonra yine buraya iyileştiğim zaman yorumlarımı bırakırım.

İnşallah her şey güzel olur. :61:

Komik olacak ama ameliyat olanlara bir sorum var. Hazırlıklar yapacağım bir takım. Ancak nasıl giydiriyorlar ameliyata sokarken? :60: Süslülük işte. :17:

hadi hayırlı olsun :16: inş çok güzel bir sonuç alırsın
hangi şehirdesin doktorun kim
ameliyata girerken önlük giydiyorlar altında iç çamaşırın kalıyor çıktığında önden açılabilir bir şey giyersen senin için rahat olur kollarını kaldırmakta zorlanıyormuşsun şimdiye kadar öğrendiklerim bunlar :9:
benim tek eksiğim ameliyat oda inş 17 mayısta :30:
daha var ameliyatına burda çok şeye yanıt bulursun :34:

Canımm geçmişler olsun şimdiden Bende 5 Ay önce yaşadım büyütme operasyonu en güzeli ile senin de başına Hyırlısı ile bitanem Ben hastaneye giderken neler almıştım Diş fırçam ağız gargaram diş macunum :1: iç çamaşır Islak Mendil Bol Bol Body Spray Parfüm Önden Düğmeli 2 Adet Uzun Gömlek ve yatarken de Saten Fuşya Pembe Renkte Bir Sabahlık Resim eklemiştim Burada Arkadaşlarda gördüler hatta :17: :17: Tüylü terliklerim Makyaj çantam Aynam Note Book Pc Nete Girdim Hastanede yatağımda beklerken çorap Ben bunları almıştım :34: sende bak bakalım nelere ihtiyaç duyacaksın Kokoşum ben fazlaca :1: ve her daim temiz güzel kokmak çok önemli snada kolaylıklar gelsin tatlişkommmm :70: :71:

Teşekkür ediyorum birtanelerim güzel dilekleriniz için, inşallah dediğiniz gibi hayırlı olacak. Moral buldum sayenizde:) :21:

hadi hayırlı olsun :16: inş çok güzel bir sonuç alırsın
hangi şehirdesin doktorun kim
ameliyata girerken önlük giydiyorlar altında iç çamaşırın kalıyor çıktığında önden açılabilir bir şey giyersen senin için rahat olur kollarını kaldırmakta zorlanıyormuşsun şimdiye kadar öğrendiklerim bunlar :9:
benim tek eksiğim ameliyat oda inş 17 mayısta :30:
daha var ameliyatına burda çok şeye yanıt bulursun :34:

Balıkesir'de oluyorum hayatım. Umarım senin için de her şey çok güzel olur. :3:

Merhabalar. Daha siteye gelir gelmez bu konuyu açtım ama inanın çok heyecanlıyım tarih belirlendiği günden beri:)

Evet kızlar, ameliyat oluyorum ancak yalnızca keyfi bir sebepten değil. Gelişim bozukluğundan dolayı bir göğüsüm diğerinden daha küçük boyuttaydı ve oldukça canımı sıkıyordu, karar verdik bakalım silikon protez ile doldurmaya:)

Bulunduğum yerin yalnızca devlet hastanesinde plastik cerrah bulunuyordu ve bunun için burada yazılanları da okuyarak önceleri tereddütte kaldım. Ancak doktor için civardan çok olumlu yorumlar aldıktan ve ameliyat ettiklerinden de memnun kaldıklarını öğrendikten sonra içim rahatladı.

Tabii, başta da dediğim gibi keyfi olmayıp sağlık durumundan ötürü olduğundan cerrah çok da mükemmel bir sonuç bekleyip hayal kırıklığına uğrama dedi.

Haklı tabii. Ama olsun sonunda kurtulmuş olacağım bu eksiklikten:)

Ameliyatı olduktan sonra yine buraya iyileştiğim zaman yorumlarımı bırakırım.

İnşallah her şey güzel olur. :61:

Komik olacak ama ameliyat olanlara bir sorum var. Hazırlıklar yapacağım bir takım. Ancak nasıl giydiriyorlar ameliyata sokarken? :60: Süslülük işte. :17:

umarım herşey yolunda gider. :61: bende 14 mayısta ameliyat olacaqım..

Teşekkür ederim kızlar, inanın bir sizin bu iyi dilekleriniz bir de annemin "Yeter artık sus, güzel olacak" isyanlarıyla moral buluyorum. Bıktı kadın benden. :1: :1:
Çok az kaldı ama, zaman azaldıkça ben de iyice ameliyat piskolojisine girdim ve bazen korkudan ağlıyorum bile. :43:
İnsan bilemiyor şimdi neyle karşılaşacak, ne derece memnun edici bir sonuç olacak diye. :( Şu kalan kısa zaman içerisinde anca böyle iyi dilekler sayesinde moral buluyorum, bir de ettiğim dualarımla.

Ameliyatta kullanılacak protez ve bir takım iğneleri sipariş ettirmişti doktorum, bugün onları da gidip medikalden alıp bakınca içim nasıl fena oldu anlatamam. :14: Gözlerim doldu zaten, kimse görmesin diye zor kaçtım. :9: :9:

Bir yandan da yıllarca beni piskolojik yönden çok etkileyen bu eksiklikten kurtulacak olmak mutluluk verici.

Bir garip haldeyim işte, anlatamadım da tam. :9: :9: :9:

Teşekkür ederim kızlar, inanın bir sizin bu iyi dilekleriniz bir de annemin "Yeter artık sus, güzel olacak" isyanlarıyla moral buluyorum. Bıktı kadın benden. :1: :1:
Çok az kaldı ama, zaman azaldıkça ben de iyice ameliyat piskolojisine girdim ve bazen korkudan ağlıyorum bile. :43:
İnsan bilemiyor şimdi neyle karşılaşacak, ne derece memnun edici bir sonuç olacak diye. :( Şu kalan kısa zaman içerisinde anca böyle iyi dilekler sayesinde moral buluyorum, bir de ettiğim dualarımla.

Ameliyatta kullanılacak protez ve bir takım iğneleri sipariş ettirmişti doktorum, bugün onları da gidip medikalden alıp bakınca içim nasıl fena oldu anlatamam. :14: Gözlerim doldu zaten, kimse görmesin diye zor kaçtım. :9: :9:

Bir yandan da yıllarca beni piskolojik yönden çok etkileyen bu eksiklikten kurtulacak olmak mutluluk verici.

Bir garip haldeyim işte, anlatamadım da tam. :9: :9: :9:

frozensky sasırdım hıssettıklerıne ya :) benım ıcımden hıc gelmıyo aglamak hatta gulemk gelıyo daha cok.kendı rızamızla olcaz bu amelıyatı bı kac gun agrıdan sonra da hersey cok guzel olcak.sende sımdıden strse gırme bak benım son 2 guncugum :) hıc streslı degılım hatta cok sabırsızım :) sende atmaya calıs ustunden.kendımız karar verıyoruz amelıyat olmaya.allah korusun zorunlu bır amelıyata gırmıyoruz.guzelleşmek ıcın gırıyoruz :)

frozensky sasırdım hıssettıklerıne ya :) benım ıcımden hıc gelmıyo aglamak hatta gulemk gelıyo daha cok.kendı rızamızla olcaz bu amelıyatı bı kac gun agrıdan sonra da hersey cok guzel olcak.sende sımdıden strse gırme bak benım son 2 guncugum :) hıc streslı degılım hatta cok sabırsızım :) sende atmaya calıs ustunden.kendımız karar verıyoruz amelıyat olmaya.allah korusun zorunlu bır amelıyata gırmıyoruz.guzelleşmek ıcın gırıyoruz :)

Oldukça haklısın canım, yine de ameliyat olacağı için bir değişik hissediyor insan:)

canım hıc korkma ve tamamen olumlu seyler dusun..bak yıllardır eksıklıgını hıssetıgın vucudunun bır parcasını tamamlıyosun..benım hıc yoktu dumduzdu..suan solemesem kımse anlamıyo ve soledıklerımde ınanmıyo sılıkon olamaz dıye,gormek ıstıyolar :)))
moralını cokk yuksek tut..senı zorlayan 4 gun olacak yatıp kalkarken zorlanırsın ve destek alırsın..
dualarımız senınle ve her sey senın ıcın cokk guzel olacak emın ol..
sımdıden cooooookkkkkk gecmıs olsun :71::nazar::nazar::nazar:
sımdıden gonderıyorum nazar boncugun ve cıceklerını :))

sevgili frozensky , az kaldı ameliyat gününe çok güzel cicişler seni bekliyor , heyecanlanma sakin ol biz burada seni bekliyor olacağız.bak ben hala doktor belirleme aşamasındayım inşallah önümüzdeki günlerde sen bizlere yardımcı olacak tecrübelerini aktaracaksın.dualarımız seninle.herşey çoook güzel olacak.hepimiz sağlıkla atlatırız inşallah. :nazar::71::nazar:

Back
X