• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaar birşey soracağım yardım edin

Artemis9598

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
6
0
1
25
Arkadaşlar yeni evliyim şuanlık bebiş düşünmüyoruz ana olursa seviniriz gibi bi durum var geri çekilme yöntemi olmuştu dahiliyeye gittim geçen gün bugün sonuçlarım çıktı ama betaya falan ayrı test yapmadı 15 tüp kan aldı diyetisyen için hamiş olsam orda görünür müydü yani bazı hormanlarım yüksek çıkar mıydı bilen biri yazabilir mi

Arkadaşlar yeni evliyim şuanlık bebiş düşünmüyoruz ana olursa seviniriz gibi bi durum var geri çekilme yöntemi olmuştu dahiliyeye gittim geçen gün bugün sonuçlarım çıktı ama betaya falan ayrı test yapmadı 15 tüp kan aldı diyetisyen için hamiş olsam orda görünür müydü yani bazı hormanlarım yüksek çıkar mıydı bilen biri yazabilir mi
Hangi testleri yaptiklari onemli keske beta da isteseydiniz .

Testler arasında beta HCG yoksa anlaşılmaz canim

Yaa gerçekten mi hiç bir şekilde olmaz mı belli yani bilmiyorum 15 tüp kan aldı ama içinde beta var mı yok mu

Ya işte hiç öyle birşey demedim diyetisyen için gittim betaya bakın demeyi akıl edemedim hamiş olsam o kan değerlerinden çıkmaz mı ki

Back
X