- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
Ben kamuflaj edin kısmına koptum.
Konu da gel sevgilim beni bul der gibi.
Konu da gel sevgilim beni bul der gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahanda baskın vaarrAşkım ben geldim
Dağıtırım la burayı derken kazen şapa oturturmuş beniAhanda baskın vaarr
Merhaba kızlarr.. iki saat önce KK bana soğuk terler akıttı.. :))
Nişanlımla oturuyorduk hiç yapmayacağı birşey yaptı.. gitti maillerime baktı!
tutturdu senin konularını görücem diye.. dedim ben açtığım konuları kapattırdım falan filan bişeyler salladım.. sonra kızdım o benim özelim niye bakıyorsun diye? Ben öyle deyince espiriyle sahte hesap açıp seni kontrol edicem dedi şakaya vurdu.. kullanıcı adımı gördü mü bilmiyorum.. konularıda silemiyorum :))) ne etsekk ne yapsakk..
Ya KK yediğimiz hurmalar, böyle tırmalar
Hahahahah :))))Dağıtırım la burayı derken kazen şapa oturturmuş beni
Tamam tamam eski uyeyim la ben :)))))
Ahaha
Bizde geçen bunun üzerine konuştuk nişanlımla. Buraya girmiş bir iki konu okumuş. Saçma sapan şeyler dedi, senin üyeliğin yok di mi falan dedi? Tabi ki yok dedim
Evlenince ne b.k yicem bilmiyorum
Ayrı bir üyelik alma hakkımız olsa bu tip durumlar için. Mune izin verir mi acebaa
Ben de çok defa yakalandım da konulara nerden bakıldığını bilmiyor benimkisi yazıdğım bi kaç yorumu gördü tam olarak anlayamadı.mesaj kutusuna baktı kazenden uyarı gelmişti hani kadınlar kulubunde hiç erkek yoktu dedi,ben de aşkım yok tabi o da bayan dedimO zamann canım aşkıımm seniii çokkk seviyorummm :))) Kaybolursam sebebi bellidir ben yandım sizler yanmayın konusudur bu :))
Ben de çok defa yakalandım da konulara nerden bakıldığını bilmiyor benimkisi yazıdğım bi kaç yorumu gördü tam olarak anlayamadı.mesaj kutusuna baktı kazenden uyarı gelmişti hani kadınlar kulubunde hiç erkek yoktu dedi,ben de aşkım yok tabi o da bayan dedim
Hahahah sonunaa kadar inkaaarr :)))))))Ben de çok defa yakalandım da konulara nerden bakıldığını bilmiyor benimkisi yazıdğım bi kaç yorumu gördü tam olarak anlayamadı.mesaj kutusuna baktı kazenden uyarı gelmişti hani kadınlar kulubunde hiç erkek yoktu dedi,ben de aşkım yok tabi o da bayan dedim
Resmim de değiştiii :))))) maskeliyimmm artıkınnnaaoowwww nickini değişmiş
aynı dert bende de var eşim telefonumdan girdiği gibi benim açtığım konu açıktı sayfada hemde annesiyle alakalı şeyler. keşke kuzeni olsaaaa baya kurcaladı sonra . eski konularımı bulamadı allahtan
Benim de yanlışlıkla bilgisayarında açık kalmış ama merak edip baktı normalde hep anlatıyorum şöyle böyle olaylar diye,o da diyor ki o site psikolojini etkiler gidiyosun okuyorsun diyor ben de dedim ki sadece onlar yok bakım güzellik konuları var hem de sadece kadınlar üye olabiliyor diye. Alıştı artık bişey diyemiyor..kadın kadına konuşamıcak mıyız canım buna da karışmasınlar artık..Hahahah sonunaa kadar inkaaarr :)))))))
Benim de mailden okypete ile konuşmalarımızı okumuş okadar kk mailinin içinden sen git .. kuze konusunun kapanmasini istiyorum mailini okuu