- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
- 168
- Konu Sahibi Meyveliturta19
asıl şimdi yakalanmanız olası .Bu konuyu açmasaydınız keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yarın ilk işim o :)))Gorduyse diye uye adini degistirebilirsin
O benii bdv de bulanaaa kadarrr ben kayıplara karışırım inşallahhh :)))))asıl şimdi yakalanmanız olası .Bu konuyu açmasaydınız keşke
Bütün yeni üyelere nişanlım gözüyle bakıyorumm :)))))Belki uye olmuştur birazdan yorum da yapar buraya once bi diger konularini okumayi bitirsin
Hep bizi kışkırtıyorlar biz de paylaşacak yer arıyoruzz ne yapalımm yanii:)))Benim kocamda nickimi biliyo,hiç ekşınlı konu acamiyorum kaynanamin uzerine bdv bunların salmak istiyorum yapamıyorum,çok magdurum
Ahahah haklisin cınım,sağolHep bizi kışkırtıyorlar biz de paylaşacak yer arıyoruzz ne yapalımm yanii:)))
Sen bana söyle arkadaşım ben açarım yerinee :)))) batmışımm zaten yan gideyimmm :))
Onlar için bir kaç yere güzel konular açalım da her ihtimale karşı savunmamız olsunn :))))) biz burda senin için konular açıyorruz senin yaptığına bak ayıp ayıppBenim erkek arkadaşım da bulacağım seni diyor arada, zaten bulmak istese çok rahat eliyle koymuş gibi bulur çünkü hangi bölümde takıldığımı biliyor ameliyatımdan dolayı :) Ben de söz verdirttim bulmayacak İnşallah
Ben yine de çoğu zaman temkinli davranıyorum :)Onlar için bir kaç yere güzel konular açalım da her ihtimale karşı savunmamız olsunn :))))) biz burda senin için konular açıyorruz senin yaptığına bak ayıp ayıpp
Bu azimlerini başka şeylerde gösterseler ülke olarak belki de çok iyi yerlerdeydik şimdii :))))) işleri güçleri biz :)))Offf fena olmuş ...boşver o buralara alışık değil kaybolur.kurtlar yer onuBenimkide nickimi yakalamak için cabaliyo ama yemezler Superman yemezler diorum
İnşallah benimki de üşenir peşime FBI takılmış gibi hissediyorumm :)))Esim benim nickimi biliyor. Her aklina geldiginde bakicam neler yazmissin diyor ama her defasinda useniyor
İnşallahhGeçmiş olsun canım, olur böyle şeyler, takma