• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaar beni kamuflaj edin !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki uye olmuştur birazdan yorum da yapar buraya once bi diger konularini okumayi bitirsin :KK70:

Benim kocamda nickimi biliyo,hiç ekşınlı konu acamiyorum:KK12: kaynanamin uzerine bdv bunların salmak istiyorum yapamıyorum,çok magdurum:cry:

Benim kocamda nickimi biliyo,hiç ekşınlı konu acamiyorum:KK12: kaynanamin uzerine bdv bunların salmak istiyorum yapamıyorum,çok magdurum:cry:
Hep bizi kışkırtıyorlar biz de paylaşacak yer arıyoruzz ne yapalımm yanii:)))
Sen bana söyle arkadaşım ben açarım yerinee :)))) batmışımm zaten yan gideyimmm :))

Benim erkek arkadaşım da bulacağım seni diyor arada, zaten bulmak istese çok rahat eliyle koymuş gibi bulur çünkü hangi bölümde takıldığımı biliyor ameliyatımdan dolayı :) Ben de söz verdirttim bulmayacak :P İnşallah :KK70:

Offf fena olmuş ...boşver o buralara alışık değil kaybolur.kurtlar yer onu:KK69:Benimkide nickimi yakalamak için cabaliyo ama yemezler Superman yemezler diorum:KK70::KK70::KK70:

Benim erkek arkadaşım da bulacağım seni diyor arada, zaten bulmak istese çok rahat eliyle koymuş gibi bulur çünkü hangi bölümde takıldığımı biliyor ameliyatımdan dolayı :) Ben de söz verdirttim bulmayacak :p İnşallah :KK70:
Onlar için bir kaç yere güzel konular açalım da her ihtimale karşı savunmamız olsunn :))))) biz burda senin için konular açıyorruz senin yaptığına bak ayıp ayıpp :63::-)

Esim benim nickimi biliyor. Her aklina geldiginde bakicam neler yazmissin diyor ama her defasinda useniyor :KK76:

Offf fena olmuş ...boşver o buralara alışık değil kaybolur.kurtlar yer onu:KK69:Benimkide nickimi yakalamak için cabaliyo ama yemezler Superman yemezler diorum:KK70::KK70::KK70:
Bu azimlerini başka şeylerde gösterseler ülke olarak belki de çok iyi yerlerdeydik şimdii :))))) işleri güçleri biz :KK67: :)))

kamufle edin demişsin de , bu konuyu acmayaydın eyiydi. ayrıca özelin burası ya, karısması hoş değil bence. mm bi de bence profili dışarıya kapatabılmelıyızi ama yapamıyoruz

Ya hiç sormaa özelim bu benim ne bakıyorsun diyee cingar çıkartıp haklı çıkayım dedim de daha fazla merak uyandırmayayım diye sustumm :))))
Inşallaj BDV ye gelene kadar ben toz olmuş olurum :))
Aynen ya ďışardakiler okuyamasın mesajlarımızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back