Merhaba kızlar pcos var bende geçen ay yumurta takibi yaptırdım ve yumurta gelişimi istediğimiz gibi olmadı bu ay aşılama yaptırmaya karar verdim reglim 10 gün gecikti kan verdim gebelik çıkmadı 15 gün gecikince aşılama yaptıracağım doktora gittim endometriyum kalınlaşmış regl olacaksın ya da kese tutunacak dedi duphaston verdi 4 gündür kullanıyorum hala regl olmadım sizce gebelik var mıdır daha önce bu konuda bilgi sahibi olan varsa biilgi verebilir mi lütfenn
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlaaarrr gebeliğe hazırlanırken duphaston kullanımı lütfen bakın
- Konu Sahibi dilayy00
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Söyleyebilirim kadınlar kulübü sitesinden asla çıkmıyordum iyi bir okuyucuydum. Hamile kaldıktan sonra sürecim hakkında ilk defa bir şeyler yazıyorum çünkü ne kadar zorlu olduğunu biliyorumAmin ben çok zorlu bir süreçten geçtiğimi söyleye
Bende tıpkı sizin gibiyim süreklii burda araştırma halindeyim okuyorum yorumluyorum hevesleniyorum cok fazla yazmıyorum umarım bir gün bende hamile olarak umut bekleyenlere umut olabilirimSöyleyebilirim kadınlar kulübü sitesinden asla çıkmıyordum iyi bir okuyucuydum. Hamile kaldıktan sonra sürecim hakkında ilk defa bir şeyler yazıyorum çünkü ne kadar zorlu olduğunu biliyorum
Canım nasılsın regl oldun muOlur tabiii haberleşelim mutlaka haber vericem
Hayır canım malesef henüz olmadım regli ilacın 7.gününe başlıcam 10 günlük zaten bakalım. Sende varmı gelen giden?Canım nasılsın regl oldun mu
Bendede yok bişey henüz ilacım dün bitti bakalımHayır canım malesef henüz olmadım regli ilacın 7.gününe başlıcam 10 günlük zaten bakalım. Sende varmı gelen giden?
İnşallah öyledir bilemiyorum bende çok heyecanlıyım ben en son reglm 12-16 Kasım şimdi kan testi verdim o marka test bazen yanlış sonuç veriyormuş
Ayyy hadi bakalım sonuçlar cıkınca burayada yazarmısın inşallah hayırlı haberler alırsınİnşallah öyledir bilemiyorum bende çok heyecanlıyım ben en son reglm 12-16 Kasım şimdi kan testi verdim o marka test bazen yanlış sonuç veriyormuş
Belli oldu mu canım sonucunİnşallah öyledir bilemiyorum bende çok heyecanlıyım ben en son reglm 12-16 Kasım şimdi kan testi verdim o marka test bazen yanlış sonuç veriyormuş
Hala çıkmadı ya görünmüyor e nabızdaBelli oldu mu canım sonucun
Özelde mi yapıldı devlettemi yaptırdın canımHala çıkmadı ya görünmüyor e nabızda
Devlette yaptırdımÖzelde mi yapıldı devlettemi yaptırdın canım
Devlet biraz geç cıkabiliyorDevlette yaptırdım
Sonuçların cıktımı canımDevlette yaptırdım
Negatif malesef canım testte var demekki sorunSonuçların cıktımı canım
Olabilir canım o halde reglini bekle bi kaç güne gelir inşallahNegatif malesef canım testte var demekki sorun
Umarım vaktinde sağlıkla güzel haberler alırsınNegatif malesef canım testte var demekki sorun
Canım ben regl oldum aşılama planlamak için gideceğim salı günüUmarım vaktinde sağlıkla güzel haberler alırsın
Üzüldüm canım ama olsun moral bozmayalım veren Allah vakti zamanını biliyordur umarım vaktinde güzel sonuçlar alırsın benim ilacım yarın son günü hala regli olmadım ilaca başladıktan 3 gün sonra ovulasyon testinde pik gördüm dünde yoğun beyaz bir akıntım oldu artık reglimmi gelicek ondan mı bekliyorumCanım ben regl oldum aşılama planlamak için gideceğim salı günü