- Konu Sahibi Gulbahar Adgzl
Ağrısı ödemi 1 haftada geçmiş, normalde de geçmeyecek miydi? Çıkıkçı niye bir günde şişliği indirmedi ağrıyı dindirmedi? İki dizi de anında eşitlendi mi? Yerine taktı yazdınız, röntgen çekip gösterdi mi size nasıl anladınız taktığını? Siz para kaptırdınız diye herkes mi kaptırsın? Ya biri sizi dinler giderse ayağı topal kalırsa, gitmeseydi bana ne mi diyeceksiniz?Kızımın dizi şişmişti üzerine basamiyor topalliyordu dokundurmuyordu Doktor muayene etti biseyi yok dedi. Yalnız bariz belliydi bı dizi daha asagidaydi. Doktorlar anlamıyor çıkığı.Röntgen çektirip birşey olmadığından emin olunca Çıkıkciya gösterdik. Dizi çıkmış ödem toplamış. Ağrısı da varmış. Takınca dizini bı haftaya ödemi dağıldı ,ağrısı geçti . Bişey olmadığını söylerlerse muhakkak bı çıkıkciya gösterin derim. Kadın masaj yapar gibi ovup hemen taktı öyle korkulcak bişey değil. Güvenilirse korkmayin
Dün falcı reklamı vardı şimdi de çıkıkçı. Komisyon mu dönüyor anlamadım gitti. İyi söğüşlüyorlar iyi para kazanıyorlar. Ben bir çocuğuma verdiğim ilacı doktora sormadan diğerine vermiyorum millet çocuğunu çıkıkçıya götür diyor.