• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıyafet çokluğu..

Doğumda aldıklarımı verip üstüne almıştım 15 kilo verdim

Bekarlık kıyafetlerimi giyiyorum yaş 35 çocuk 4,5 yaşında ilerleyen yaşlarda veremem diye düşündüm

Masallah cok iyi vermissiniz. Benim de yas 25 ne dogum yaptim ne bir sey. Evlendigimde 52 kiloydum. Su 1.5 yilda tam 16 kilo aldim. Su an 20 kilo verip 48 kilo olmak istiyorum.. ahh ahh insallah ben de veririm...

evet kızlar biliyorum bu da dert mi diyecek olanlarınız olabilir. ancak şuan benim için bir sorun teşkil ediyor.
havalar malum ısınmaya başladı ve ben de ince giyilebilecek şeyler bakıyordum kıyafetlerim arasından. ancak aralarında resmen kayboldum.
yazlık ve kışlıklar ayrı ama o kadar kıyafetim var ki. herşeyi zaten çıkaramam dolaba asla sığmaz sonuçta kalınları kaldırıyım dedim ama yinede bir sürü hunçlarla kıyafetim var,sanırım toplamda 7-8 hunç kıyafetim var. hiçbiri de çok pahalı değil ama hepsi gönlüme göre. yani 5 liraya bile birsürü şey var. sadece güzel kullandığım için yıllarca elimdeler.diyeceksiniz ki verin birilerine. ama hiçbirine kıyamıyorum ve hepsi sevdiğim kıyafetler ve hepsi üzerime göre. birçoğunu şuan almaya kalksam bile beğenip yine alacağım şeyler yani beğenmediğim şeyler değil. o yüzden bu durumda ruhum da çok sıkılıyor aslında. boğuldum kıyafetler arasında resmen.
sizler ne yapıyorsunuz bu kıyafet konusunda? kıyafetiniz çok mu, yoksa aldıkça atar ya da verir misiniz? fikirlerinizi bekliyorum kızlar. belki bu boğulmadan kurtulurum
Ben sıkıldıkça artık giymiyorsam veriyorum kuzenlerime.VE birde modası geçtikce.

ben çok hoş birşey aldım bi çekmecem var ona iç çamaşırı çorapları atlet tarzı seyleri koyuyordum her koyduğumda karışıyordu
çekmece düzenleyici aldım
201332022263_cekmece_ici_gecmeli_bolme_aparati_4.jpg

çok işe yaradı

Bende hic kiyamam atamam asla :(
Bazamin alti kiyafet dolu giymedigim.
Annem alir köylere, mültecilere gönderir poşet poşet ama yok...
Belki 2 senedir giymediklerim var ama kiyamam atmaya. Kardeşlerim giyer sonra yegenlerim giyer diye sakliyorum.
Öyle kaliteli kıyafetler ayakkabılar var ki hic giyinmedigim vallahi içim aciyor .
İhtiyacı olanlara gönderiyor annem anca öyle vazgeciyorum yoksa atamam asla.
Sizin de sehrinizde vardır mutlaka Suriyeli Afganli falan onlara verin ya da ihtiyacı olan konu komşuya.

Masallah cok iyi vermissiniz. Benim de yas 25 ne dogum yaptim ne bir sey. Evlendigimde 52 kiloydum. Su 1.5 yilda tam 16 kilo aldim. Su an 20 kilo verip 48 kilo olmak istiyorum.. ahh ahh insallah ben de veririm...
Bu arada bekarlık dönemim 10 yıl öncede kaldı

Buna rağmen verebildim

Damdan dukan ı yaptım
Bol su et akşam 7 den sonra hiçbir şey

Ama tatkandırıvı vs kullanmadım

Eşim dalga geçti kebapçı rejimi diye

Ama ben onceden 48tim kendimi cok mutlu hissediyordum. Kus gibi hafiftim. Yine 48 istiyorum. Boyum 163..
yok yok ya çok az 55 ol süper olursun bilemedin 50 olsun o da az ama
aslında bilgece kilo ile alaka yok biliyormusun ben eski kilomdan fazlayım ve kat kat fitim
olay yağ oranı ve bıngıldak yerlerinin olmaması :)

Bu arada bekarlık dönemim 10 yıl öncede kaldı

Buna rağmen verebildim

Damdan dukan ı yaptım
Bol su et akşam 7 den sonra hiçbir şey

Ama tatkandırıvı vs kullanmadım

Eşim dalga geçti kebapçı rejimi diye

Ya su dukani ben de yapicam galiba. Karar verdim diyorum bi türlü baslayamiyorum..
yok yok ya çok az 55 ol süper olursun bilemedin 50 olsun o da az ama
aslında bilgece kilo ile alaka yok biliyormusun ben eski kilomdan fazlayım ve kat kat fitim
olay yağ oranı ve bıngıldak yerlerinin olmaması :)

Canim ben niye bu kadar zayif olmak istedigimi sizin su topikte anlaticam simdi bana hak vereceksin :-)))

Ben asla fazla kıyafet tutmam, bir sezon giydiğimi birdahakine saklamam, birisine hediye ederim :KK52:her yeni aldığım eşya yerine eskilerden birini hediye veririm.
Veee çoook rahatım dolabımda ne var ne yok hep bilir im, ferah ferah. Tavsiye edebilirim :cool::KK9:

evet kızlar biliyorum bu da dert mi diyecek olanlarınız olabilir. ancak şuan benim için bir sorun teşkil ediyor.
havalar malum ısınmaya başladı ve ben de ince giyilebilecek şeyler bakıyordum kıyafetlerim arasından. ancak aralarında resmen kayboldum.
yazlık ve kışlıklar ayrı ama o kadar kıyafetim var ki. herşeyi zaten çıkaramam dolaba asla sığmaz sonuçta kalınları kaldırıyım dedim ama yinede bir sürü hunçlarla kıyafetim var,sanırım toplamda 7-8 hunç kıyafetim var. hiçbiri de çok pahalı değil ama hepsi gönlüme göre. yani 5 liraya bile birsürü şey var. sadece güzel kullandığım için yıllarca elimdeler.diyeceksiniz ki verin birilerine. ama hiçbirine kıyamıyorum ve hepsi sevdiğim kıyafetler ve hepsi üzerime göre. birçoğunu şuan almaya kalksam bile beğenip yine alacağım şeyler yani beğenmediğim şeyler değil. o yüzden bu durumda ruhum da çok sıkılıyor aslında. boğuldum kıyafetler arasında resmen.
sizler ne yapıyorsunuz bu kıyafet konusunda? kıyafetiniz çok mu, yoksa aldıkça atar ya da verir misiniz? fikirlerinizi bekliyorum kızlar. belki bu boğulmadan kurtulurum
Daha önceki yorumları okumadım söylendimi bilmem ama hunç değil o hurç;) kıyafetlerini kenaa koyarkenki mutluluk varya hıh olan birine versiğinde en az 5 katını yasayacaksın. Bende deli gibi kıyafet alırım ve biraz marka takıntılı oldugumdan az uz da para vermem ama baktım bi sezon elime almıyorum doğru ihtiyacı olana gider. Ayrıca bir derdim var sekmeai altına "sudan sebeplere takıntım var" sayfasıda Açılsa iyi olur gibi.

Ben de dertliyim bu konudan iki koca dolap birbirine girmiş durumda ve ben içlerinde boğuluyorum toplamaya başlamak için cesaretim yokk nasıl içinden çıkılır bu işinn

Kıyafetleri bölüm bölüm ayır. Bu sezon bir bölümü giy gelecek sezon başka bir bölümü giy . Giymeyeceğin kıyafetleri kaldır göremeyeceğim bir yere.

Back
X