Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kıyafet çokluğu..
- Konu Sahibi humeyyra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
5 liralık bir sürü şey alacağına,iyi parayla kaliteli az şey al daha iyi.Hurçlarla kaldırmak yerine ihtiyacı olana ver.Kıyafete birşey olmasa da modası geçiyor.Ya giyim tarzını değiştir,ya hurçlara doldurmaya devam et.Vermeye kıyamıyorum demekte bana saçma geliyor.Nedir altı üstü kıyafet.evet kızlar biliyorum bu da dert mi diyecek olanlarınız olabilir. ancak şuan benim için bir sorun teşkil ediyor.
havalar malum ısınmaya başladı ve ben de ince giyilebilecek şeyler bakıyordum kıyafetlerim arasından. ancak aralarında resmen kayboldum.
yazlık ve kışlıklar ayrı ama o kadar kıyafetim var ki. herşeyi zaten çıkaramam dolaba asla sığmaz sonuçta kalınları kaldırıyım dedim ama yinede bir sürü hunçlarla kıyafetim var,sanırım toplamda 7-8 hunç kıyafetim var. hiçbiri de çok pahalı değil ama hepsi gönlüme göre. yani 5 liraya bile birsürü şey var. sadece güzel kullandığım için yıllarca elimdeler.diyeceksiniz ki verin birilerine. ama hiçbirine kıyamıyorum ve hepsi sevdiğim kıyafetler ve hepsi üzerime göre. birçoğunu şuan almaya kalksam bile beğenip yine alacağım şeyler yani beğenmediğim şeyler değil. o yüzden bu durumda ruhum da çok sıkılıyor aslında. boğuldum kıyafetler arasında resmen.
sizler ne yapıyorsunuz bu kıyafet konusunda? kıyafetiniz çok mu, yoksa aldıkça atar ya da verir misiniz? fikirlerinizi bekliyorum kızlar. belki bu boğulmadan kurtulurum
- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
o sizin vermeye kıyamadığınız şeylere muhtaç o kadar çok insan var ki hiç mi dışarda ayakkabısız çocuk görmüyorsunuz hiç mi üstü perişan insanlara denk
o sizin vermeye kıyamadığınız şeylere muhtaç o kadar çok insan var ki hiç mi dışarda ayakkabısız çocuk görmüyorsunuz hiç mi üstü başı perişan insanlara denk gelmiyorsunuz ne diyim arkadaş allah kalbinize tokluk versin..
evet kızlar biliyorum bu da dert mi diyecek olanlarınız olabilir. ancak şuan benim için bir sorun teşkil ediyor.
havalar malum ısınmaya başladı ve ben de ince giyilebilecek şeyler bakıyordum kıyafetlerim arasından. ancak aralarında resmen kayboldum.
yazlık ve kışlıklar ayrı ama o kadar kıyafetim var ki. herşeyi zaten çıkaramam dolaba asla sığmaz sonuçta kalınları kaldırıyım dedim ama yinede bir sürü hunçlarla kıyafetim var,sanırım toplamda 7-8 hunç kıyafetim var. hiçbiri de çok pahalı değil ama hepsi gönlüme göre. yani 5 liraya bile birsürü şey var. sadece güzel kullandığım için yıllarca elimdeler.diyeceksiniz ki verin birilerine. ama hiçbirine kıyamıyorum ve hepsi sevdiğim kıyafetler ve hepsi üzerime göre. birçoğunu şuan almaya kalksam bile beğenip yine alacağım şeyler yani beğenmediğim şeyler değil. o yüzden bu durumda ruhum da çok sıkılıyor aslında. boğuldum kıyafetler arasında resmen.
sizler ne yapıyorsunuz bu kıyafet konusunda? kıyafetiniz çok mu, yoksa aldıkça atar ya da verir misiniz? fikirlerinizi bekliyorum kızlar. belki bu boğulmadan kurtulurum
o sizin vermeye kıyamadığınız şeylere muhtaç o kadar çok insan var ki hiç mi dışarda ayakkabısız çocuk görmüyorsunuz hiç mi üstü başı perişan insanlara denk gelmiyorsunuz ne diyim arkadaş allah kalbinize tokluk versin..
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
O kadar şey dolabınıza sığmadığına göre demek ki hepsini giyemiyorsunuz hurçlarda boşa öyle bekliyor. Merak ettim 7-8 hurcu nereye sığdırıyorsunuz Allah aşkına. Yani vermeye de kıyamıyorsunuz başka ne yapabilirsiniz ki bize soruyorsunuz biz sizin evinizi filan nereden bilelim. Hurçlarda duruyormuş işte dursunlar o zaman ama yazık günah yani o kadar kıyafet hepsi giyilmiyorsa neden vermiyorsunuz benimde alıp sonradan beğenmediğim oluyor uzun süredir giymediğim oluyor bekleyeceğine veriyorum yani 5 liralık şeylerin nesine kıyamıyorsun giymediğine göre modası geçmiş size göre ben pahalıya aldığım şeyleri bile bir süre sonra giymeyince veriyorum napayım tutup zaten yerim dar.
- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.671
- 158
kıyafetlerini biriktirip yıllarca saklayanları hiç anlamam. bir sezon giymediysem hemen poşetlere veee benden daha çok ihtiyacı olan birilerine gider o kıyafet. bu onlara değil kendime yaptığım bir iyilik daha çok. elden ele geçerse kıyafetler daha çok mutlu oluyorum.
o kadar kıyafetin mutlaka bir kısmını giymemişsinizdir. doldurun verin birilerine, hediye edin sizinle aynı ölçüde olanlara. temizlensin eviniz, dolabınız düzene girsin hem belki birileri de mutlu olur bu sayede.
biriktirmeyin lütfen hediye edin.
o kadar kıyafetin mutlaka bir kısmını giymemişsinizdir. doldurun verin birilerine, hediye edin sizinle aynı ölçüde olanlara. temizlensin eviniz, dolabınız düzene girsin hem belki birileri de mutlu olur bu sayede.
biriktirmeyin lütfen hediye edin.
evet kızlar biliyorum bu da dert mi diyecek olanlarınız olabilir. ancak şuan benim için bir sorun teşkil ediyor.
Mesela şöyle seçebilirsin.
Modası geçmeyecek kaliteli şeyleri saklarsın.
Misal, siyah badi ya da kot gömlek ya da klasik bir kazak, kot pantolon... Bunlar ihtiyaçlar doğrultusunda seneler geçse de aynı olan şeyler. Mesela dolabımda 12 yıllık bir gömleğim var, arkadaşım geçen gün nereden aldığımı sordu...
Geri kalanları modası geçenleri elden çıkarmanı tavsiye ederim.
Az olsun kaliteli olsun. Mesela yanlış anlaşılmasın benimde 5 10 liralık kıyafetim elbette vardır ama bunlarda birsürür olacağına en kalitelisinden 2 tane olsun her daim şık olsun.
Hem her sene yeni yeni şeyler çıkıyor...
- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
sürekli az az alırım kıyafet ama biriktirmem.
yıprananları atar, artık giymeyeceğime karar verdiklerimi de dağıtırım.
çok fazla kıyafet boğar hakkaten.
bir de eğer çok sevdiğim bir şeyse bile bir-iki sene giyince bıkarım ben.
daha uzun süre durmasına gerek yok bence.
her sene ne güzel şeyler çıkıyor, artık kıyafet de ucuz.
yıprananları atar, artık giymeyeceğime karar verdiklerimi de dağıtırım.
çok fazla kıyafet boğar hakkaten.
bir de eğer çok sevdiğim bir şeyse bile bir-iki sene giyince bıkarım ben.
daha uzun süre durmasına gerek yok bence.
her sene ne güzel şeyler çıkıyor, artık kıyafet de ucuz.
'Hurç'zaten öyle yapıyorum hunçlara koyuyorum. ancak onları görünce kenarda boğulma geliyor içime. acaba diyorum bir ben miyim böyle bu kadar kıyafet barındıran evinde. o yüzden sizlerin ne kadar kıyafeti var nasıl kullanırsızın onları öğrenmek istedim. yoksa birine vermeyi de düşünüyorum. ama seve seve vermiş olcam
Bi ihtiyacı olana verin. Belki o zaman verirken içiniz gitmez.
Benim kıyafetlerimede hiç bişey olmaz. İnsan atmaya kıyamıyo sapasağlam şeyler. Veriyorum ihtiyacı olana yada üzerimde beğenen birine.
- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
- 198
ee ne diyelim yani,kullanmadıklarınızı,ihtiyacı olanlara verin diyeceğim,ama kıyamayacaksınız gibi geliyor.bana sorarsanız.her sezon başında dolap temizliği yaparım.kendimin,oğlumun ve eşimin kıyafetlerini birilerine verir,kuş gibi hafiflerim.
bende aynen sizin gibi yapıyorum eşimin oğlumun tabak çanak vs kullanmadığım ne varsa ama konu sahibi gibi döktüğüm kendi kıyafetlerimi katlayıp geri kaldırıyorum. bende kıyafetlerimi veremiyorum :/
Mesela şöyle seçebilirsin.
Modası geçmeyecek kaliteli şeyleri saklarsın.
Misal, siyah badi ya da kot gömlek ya da klasik bir kazak, kot pantolon... Bunlar ihtiyaçlar doğrultusunda seneler geçse de aynı olan şeyler. Mesela dolabımda 12 yıllık bir gömleğim var, arkadaşım geçen gün nereden aldığımı sordu...
Geri kalanları modası geçenleri elden çıkarmanı tavsiye ederim.
Az olsun kaliteli olsun. Mesela yanlış anlaşılmasın benimde 5 10 liralık kıyafetim elbette vardır ama bunlarda birsürür olacağına en kalitelisinden 2 tane olsun her daim şık olsun.
Hem her sene yeni yeni şeyler çıkıyor...
Ben de konu sahibi ile aynı dertlere sahibim yukarıda da konuştuk
Siz de bir kısmını ayırıyormuşsunuz size sorayım nasıl belirliyorsunuz
Ciddinin hani diyorsunuz ya klasik modası geçmeyecek vs olanlar kalsın diye onlar duruyor ama benim tarzım yıllardır aynı
10 yıl önce annem bir kazak aldı geçen sene vitrinde bayıldım bir kazağa bir baktım üstünde aynısı var
Ben kendini tekrar eden biriyim 27 yaşımda iken işe ırtaokulda aldığım bir salopet ile gittim mesela herkes sıraya girdi berden aldın piyasada böylesi yok diye kendisi halen dolabımda az vücudumu toplarsam giyeceğim yine
Bu nedenle ayrılamıyorum ancak eskidilerse ayrılabilir onların bile bir kısmını evde vs giyiyorum badi leri falan
Sihirli formül yok ama anlatın biraz hangilerinden nasıl vazgeçmek kolay
Örneğin ayakkabılar eskirse benzer modelde bir tane alıyorum eskimeyenler benle
- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
modası geçiyor zamanla bende öyle hurçlara koyardım baktım 2..3 senedir giymediklerim var hiç kullanmadıklarımı modası geçenleri dar,bol gelenleri verdim..sonuçta giymeye kıyafetim kalmadızaten öyle yapıyorum hunçlara koyuyorum. ancak onları görünce kenarda boğulma geliyor içime. acaba diyorum bir ben miyim böyle bu kadar kıyafet barındıran evinde. o yüzden sizlerin ne kadar kıyafeti var nasıl kullanırsızın onları öğrenmek istedim. yoksa birine vermeyi de düşünüyorum. ama seve seve vermiş olcam
2 senede bir kıyafetlerimizi ayırıp ihtiyacı olanlara veririm,çoksa kayınvalideme veririm o köye gönderir. Bu aralar benim de bu ayıklama işi gözümde büyüyor,eşimin kızımın dolabı benim dolabımı biraz ferahlığa erdirmem lazımBu arada fazla kıyafet almam hatta alışverişi sevmem.İhtiyacım oldukça alıyorum,tavsiye ederim.
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Ben de konu sahibi ile aynı dertlere sahibim yukarıda da konuştuk
Siz de bir kısmını ayırıyormuşsunuz size sorayım nasıl belirliyorsunuz
Ciddinin hani diyorsunuz ya klasik modası geçmeyecek vs olanlar kalsın diye onlar duruyor ama benim tarzım yıllardır aynı
10 yıl önce annem bir kazak aldı geçen sene vitrinde bayıldım bir kazağa bir baktım üstünde aynısı var
Ben kendini tekrar eden biriyim 27 yaşımda iken işe ırtaokulda aldığım bir salopet ile gittim mesela herkes sıraya girdi berden aldın piyasada böylesi yok diye kendisi halen dolabımda az vücudumu toplarsam giyeceğim yine
Bu nedenle ayrılamıyorum ancak eskidilerse ayrılabilir onların bile bir kısmını evde vs giyiyorum badi leri falan
Sihirli formül yok ama anlatın biraz hangilerinden nasıl vazgeçmek kolay
Örneğin ayakkabılar eskirse benzer modelde bir tane alıyorum eskimeyenler benle
Elbette 10 yıl önce alınan ve hala ilk günkü gibi hoş olan kazağınızı atmayın. Bahsettiğiniz salopet de klasik parçalardan bir tanesi ki yıllar geçmesine rağmen yine rağbet görüyor. Demek ki sizin daha alışveriş yapmaya ihtiyacınız yok :) Zaten şuanda hoşunuza giderek giydiğiniz bir parçayı sırf elden çıkarmak için çıkarmanız saçma olur değil mi?
Size tavsiyem evde ki ürünlerinize benzer ürün alışverişi yapmayın.
Zaten çokmuş kıyafetiniz, mümkün mertebe göz önünde bulundurun.
Benzer parça alacağınız zaman almayın. Bu da bir tasarruftur.
Ben de mesela bir kazağa elimi atıyorum bunu vereyim diye, o sene sezonda bakıyorum, dokusu öyle güzel olan modeli öyle hoş olan bir parça mağazalarda tek dük dizilmiş ve fiyatı ateş pahası. Çoğu zaman çarşıya çıkıyorum alacak birşey bulamıyorum, şunu alsam daha güzeli var bunu alsam daha güzeli var evde diyorum. Bir kaç kendine has ürünleri olan mağaza var genelde oralardan almışım zamanında.
Ayakkabı konusu kadınlar için biraz teferruat istiyor. Elbisenin altına giyilen pantolonla olmuyor, klasik pantolunun altına giynilen spora uymuyor (elbette uyanlar var ama şık spor ayrımı var), sonra günlüğü var, sivri topuklusu var... Yazlığı var, renklisi var, babeti var... Var da var... Ben de aldığımı yıllarca severek giyiyorum eskiyenleri elden çıkartıyorum. İhtiyacım doğrultusunda alıyorum.
Daha da nasıl aza indirilir inanın bilmiyorum.