Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kıyafetlerim öyle pahalı şeyler değil. inan 5 lira 10 liralık şeylerBenim giyecek kıyafetim olmaz okula giderken utanırım bir de bayanın derdine bakın. Hey gidi dünya
ay kırmızılı yere bayıldım canım ya..Eğer hepsini seviyorum ve her gün birini giyiyorum derseniz dolabiniz küçüktür ek bir dolap saglayabilirsnz kendinize. Sonuçta hurca tikali kiyafetleri aklina esince cikarip giymek istemez insan bu yüzden bunaliyor olabilirsnz.
Ama yokluklarini hissetmeyip tüm bir kis , yazi onlar hurcun içindeyken geçirebiliyorsaniz. Pek de sevmiyorsunuz demektir:)
Bu yüzden ayiklamak gerek.
Bende de etiketli kiyafetler dahi vardir ama artik iki yil üst üste dokunmadiklarimi veriyorum. Yerine yenilerini almak daha güzel:)
ne guzel demissin super cok dogru agzina yuregine saglik
esyaya degil insana merhamet
Benim hiç çok kıyafetim olmadı çünkü en nefret ettiğim şeydir kıyafet alışverişi.
5-10 parça kıyafetimi evir çevir giyerim.
Bana da laf sokanlar oluyor şık giyinmediğim için ama ben böyle rahatım. Üstelik masrafsızım ne takı severim ne kıyafet, daha ne olsun![]()
Ben her yaz, kış sezonunda dolabi temizlerim muhakkak giymediklerimizi birilerine veririm.
Mesela kilo aldim diye yepyeni giymedigim o kadar cok elbisem vardi ki Allahim insan bakmaya kiyamiyordu. Ama kilo aldim diye verdim birilerine..
Eger aa zayifliyacagim giyecegim dersem olmazdi. Çünkü belli degil.
Sen simdi gir icine ve giymediklerini burda bit pazari var sat, hem kendine harclik da cikartirsin... Hem de ihtiyaci olan birileri uygun fiyata almis olur...
Ama ben yukarıda yazdım zayıfladım 15 yıl öncekileri giyiyorum yeni mi diyorlar
Ayrılamayanlardanım :)
Ama ben kalabaliktan nefret ediyorum ya. Dolabim sade gorunmeli. Bi de gordugumu de aliyorum begenirsem o yuzden mecbur veriyorum.
Kac kilo verdiniz bu arada)) benim de umudum var mi acaba
))))