• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıyafet çokluğu..

Eğer hepsini seviyorum ve her gün birini giyiyorum derseniz dolabiniz küçüktür ek bir dolap saglayabilirsnz kendinize. Sonuçta hurca tikali kiyafetleri aklina esince cikarip giymek istemez insan bu yüzden bunaliyor olabilirsnz.

Ama yokluklarini hissetmeyip tüm bir kis , yazi onlar hurcun içindeyken geçirebiliyorsaniz. Pek de sevmiyorsunuz demektir.
Bu yüzden ayiklamak gerek.

Bende de etiketli kiyafetler dahi vardir ama artik iki yil üst üste dokunmadiklarimi veriyorum. Yerine yenilerini almak daha güzel:)

Son düzenleme:
Benim giyecek kıyafetim olmaz okula giderken utanırım bir de bayanın derdine bakın. Hey gidi dünya
canım kıyafetlerim öyle pahalı şeyler değil. inan 5 lira 10 liralık şeyler
belki sana versem inan sen beğenip giymezsin bile

Eğer hepsini seviyorum ve her gün birini giyiyorum derseniz dolabiniz küçüktür ek bir dolap saglayabilirsnz kendinize. Sonuçta hurca tikali kiyafetleri aklina esince cikarip giymek istemez insan bu yüzden bunaliyor olabilirsnz.

Ama yokluklarini hissetmeyip tüm bir kis , yazi onlar hurcun içindeyken geçirebiliyorsaniz. Pek de sevmiyorsunuz demektir:)
Bu yüzden ayiklamak gerek.

Bende de etiketli kiyafetler dahi vardir ama artik iki yil üst üste dokunmadiklarimi veriyorum. Yerine yenilerini almak daha güzel:)
ay kırmızılı yere bayıldım canım ya..
valla resmen püf nokta sanırım çözüm için. tşk ediyorum :KK68:

yazlık kışlık sadece bir hurç kıyafetim var... 7 hurç olsa vallahi kafayı yerdim :D birde dolabımda askıda olanlar.. ben ihtiyaç sahiplerine veriyorum..
arada cimrilikten değilde bidaha o kadar zevkine uyacak şeyler bulamayacağından korktuğu için insan kıyamıyor anlıyorum sizi ama inanın verince kocaman bir oh çekeceksiniz... hem yenilerini alabilirsiniz..
ben çok para harcardım özellikle kıyafete.. ama şimdi artık akıllandım kendimi tanıyorum ve ne giyeceksem onu alıyorum..çoğu zamanda marka tercih ederim çünkü insan iki kere düşünüyor alırken:) böylece çok eşyam olmamış oluyor.. :) size tavsiyem en kısa sürede verin ihtiyaç sahiplerine hem siz rahatlayın hem onlar:)

Gerçekten sıkıntınız büyükmüş. Bende sevmiyorum hiç bir kıyafeti 1 sene belki 2 sene giyerim. Sonra biter benim için. Kıyafetim azdır ama kalitelisini alırım. Eleyip ihtiyacı olan birilerine verseniz. Boğulur insan o kadar şeyin içinde.

Ben her yaz, kış sezonunda dolabi temizlerim muhakkak giymediklerimizi birilerine veririm.
Mesela kilo aldim diye yepyeni giymedigim o kadar cok elbisem vardi ki Allahim insan bakmaya kiyamiyordu. Ama kilo aldim diye verdim birilerine..
Eger aa zayifliyacagim giyecegim dersem olmazdi. Çünkü belli degil.
Sen simdi gir icine ve giymediklerini burda bit pazari var sat, hem kendine harclik da cikartirsin... Hem de ihtiyaci olan birileri uygun fiyata almis olur...

" Hepsini çok seviyorum, giysem çok yakışıyor" şeklinde değilde en çok hangilerini kullanıyorsanız ayırın. 1,2 ayda ancak aklınıza gelen bir kıyafet varsa verilecekler kısmına koyun.
Orda durulan kıyafetlerin size hiç faydası olmayacak fakat bir kıyafet alabilmek için aylarca bekleyen insanları çok sevindirecek.
..
Ben çok kıyafet almam, aldıklarımıda bir sure kullanmıyorsam mutlaka temizce utuleyıp paket yapıp gerekli yerlere veririm.

Kim sevmez alışverişi, durmadan birşeyler almayı; marifet olan kendini dizginlemek..

Ya hepsini mi giyiyorsunuz ben anlamıyorumki? İllaki o kadar kıyafetten giymediğiniz biton vardır. Verin ihtiyacı olana.. Hep sevap hem dolaplarınız rahatlar..

ne guzel demissin super cok dogru agzina yuregine saglik
esyaya degil insana merhamet

evde bir işimize yaramayacaklarına birilerine faydalı olabilir giymediklerimiz
o yüzden bu kıyamama durumunu ben hissetmiyorum, nasılsa evde 3 yıl da 5 yıl da dursa giymeyeceğim
ayağına giyecek ayakkbası olmayanlar var
dolayısıyla en iyisi, ihtiyaç durumundakileri de mahcup etmeden sosyal bir toplum gibi davranarak birbirimize sahip çıkmak :KK19:

Benim hiç çok kıyafetim olmadı çünkü en nefret ettiğim şeydir kıyafet alışverişi.
5-10 parça kıyafetimi evir çevir giyerim.
Bana da laf sokanlar oluyor şık giyinmediğim için ama ben böyle rahatım. Üstelik masrafsızım ne takı severim ne kıyafet, daha ne olsun:KK12:

Benim gibi birini görmek okumak ne guzel

yazın yazlıklar dolaba kışlıklar bazaya, kışın kışlıklar dolaba yazlıklar bazaya..

madem hiçbirine kıyamıyosan 6 kapılı ya da aynı genişlikte sürgülü dolap alıp tepiyosun içine, Allah hep böyle dertler versin

Ben her yaz, kış sezonunda dolabi temizlerim muhakkak giymediklerimizi birilerine veririm.
Mesela kilo aldim diye yepyeni giymedigim o kadar cok elbisem vardi ki Allahim insan bakmaya kiyamiyordu. Ama kilo aldim diye verdim birilerine..
Eger aa zayifliyacagim giyecegim dersem olmazdi. Çünkü belli degil.
Sen simdi gir icine ve giymediklerini burda bit pazari var sat, hem kendine harclik da cikartirsin... Hem de ihtiyaci olan birileri uygun fiyata almis olur...

Ama ben yukarıda yazdım zayıfladım 15 yıl öncekileri giyiyorum yeni mi diyorlar

Ayrılamayanlardanım :)

Ama ben yukarıda yazdım zayıfladım 15 yıl öncekileri giyiyorum yeni mi diyorlar

Ayrılamayanlardanım :)

Ama ben kalabaliktan nefret ediyorum ya. Dolabim sade gorunmeli. Bi de gordugumu de aliyorum begenirsem o yuzden mecbur veriyorum.
Kac kilo verdiniz bu arada :-))) benim de umudum var mi acaba :-)))))

Hiç tutmam kıyafet direk veririm ihtiyaç sahibi birilerine mevsimine göre de baza altına yada dolaba koyarım

Valla ben seni çok iyi anlıyorum. Aynı problem bende de var. Ben de çeşit çeşit giymeyi seviyorum.
Benim sana tavsiyem portatif askılık/tekerlikli elbise askısı.

Önce o kadar çok kıyafetimin olması lazım :14: Şuan bilemiyorum :D Ama az kıyafetim olmasına rağmen giymiyorsam bir şeyi yada giydikçe eskidiyse falan ya da kötü bi anısı varsa atarım..

Ama ben kalabaliktan nefret ediyorum ya. Dolabim sade gorunmeli. Bi de gordugumu de aliyorum begenirsem o yuzden mecbur veriyorum.
Kac kilo verdiniz bu arada :-))) benim de umudum var mi acaba :-)))))

Doğumda aldıklarımı verip üstüne almıştım 15 kilo verdim

Bekarlık kıyafetlerimi giyiyorum yaş 35 çocuk 4,5 yaşında ilerleyen yaşlarda veremem diye düşündüm

Back