Ev çok dağınıktı.Mutfakta bulaşıklar yığınla.Habersiz gelmemeleri konusundada bin kere uyarı aldılar.adam yerine koyulmamak çok kötü..bir daha habersiz gelirlerse durumun yine böyle olacağını uyarmıştım.ayrıca hiç tartışma olmasa aramızda yinede açamazdım bebeğimin ağzına zar zor meme verebildim kaç saat sonra tam almışken yerimden kalkma gibi bi lüksü kendi ailem içinde yapamazdım o an.eşimede söyledim emziriyo kalkamaz yerinden söyle dedim.Telefonumda çantada k.bakmayın açamıyorum deme gibi bi lüksümde yoktu o an.açamadıktan sonra eşimin yanına giip tartışma çıkarmasalar kendim arardım durum böyleydi diye.Onlar bni adam yerine koymadılar hiçbirzaman bende çok uğraşmanın mantığı yoktu bnm için.haklısın onların yaptığı yanlış ama evde olduğunu bildikleri halde kapıyı açmamak olmamış... başka odaya gidip emzirseydin keşke.. onlar içerde otururken... evin sobalı mı?
yada en kötü ihtimalle anne siz biraz mutfağa çıkın odada biri olunca dikkati dağılıyor emmiyor falan deseydin....
aynı şehirdeykende öyle olsun istiyorlar.Yeni evliliğimizin ilk haftalarında bi pazar çağırdı geelin diye.eşimde sadece pazar tatilim var eşimle takılalım bugün başka zaman geliriz dedi.o zaman başladı beni istemiyosunuz glmem gitmen birdaha demeye.Baktım çok alıngan huyuna gidiyim nolcak bakalım dedim.Gidiyorduk bu sefer yatın demeye başladı aynı şehirde durmamıza rağmen hadi tamm deyip yatıyorduk ertsi gün bizle görümcem geliyodu bugün bn sizde kalayım diye.Neyin içine düştüğümü o zamn anladım.durmadan dipdibe durmak istiyorlar.ama yapılacak bir iş olsun bir insan bulamıyon.Öfff farklı şehirde olunca da bu sefer yatıya geliyor ve gitmek bilmiyor bu kv ler, görümceler vb....
yaptığım ne tuaf.eşim üzülüyor diye bu sefr herşy yoluna girer acaba diye affetmem mi.Sizde onlarda bir hos.onlar yuzsuz,sizde bir tuhaf....
Yuzlerine sizi gorunce emmiyor demenizzz...kapiyi caldiklarinda acmamaniz.....gerci onlarda arsiz...valla ben bilemedimmmmm...haha cok tuhaf...katili bulunmayan cinayet romani gibi....yaptığım ne tuaf.eşim üzülüyor diye bu sefr herşy yoluna girer acaba diye affetmem mi.
Tabikide öyle demedim.Burda yanlış ifade ettiğimi açıkladım sonradan.Halası kalabalıktı onlarda gelince iyi ce kalabalıklaştı.Evimde yakın.Çocuk huysuzlanıyo kalabalıkta herks biliyor bunu.Birde diş çıkardığı için ayrı bir huysuz.Dediğim kalabalıkta iyice huysuzlandı eve gidip sakince emzirip uyutayım.Kırıcı birşey söylemedim kesinlikle.Bir yandan bebeğimle uğraştığım için net şekilde yazamıyorum bazen.Yuzlerine sizi gorunce emmiyor demenizzz...kapiyi caldiklarinda acmamaniz.....gerci onlarda arsiz...valla ben bilemedimmmmm...haha cok tuhaf...katili bulunmayan cinayet romani gibi....
En guzeli uzak bir sehire....
Siz yanlis anlatirsaniz biz yanlis anlariz.boyle soylersen gayet normal.Tabikide öyle demedim.Burda yanlış ifade ettiğimi açıkladım sonradan.Halası kalabalıktı onlarda gelince iyi ce kalabalıklaştı.Evimde yakın.Çocuk huysuzlanıyo kalabalıkta herks biliyor bunu.Birde diş çıkardığı için ayrı bir huysuz.Dediğim kalabalıkta iyice huysuzlandı eve gidip sakince emzirip uyutayım.Kırıcı birşey söylemedim kesinlikle.Bir yandan bebeğimle uğraştığım için net şekilde yazamıyorum bazen.
Bende sok oldum bizimkilerde oyle cat kapicidir,kendi evi gibi girer cikar yarimsaat gecmez kapi calar fln ayni binadayiz,ama her zaman herseyin iyisi benim olsun ister kv.Bızımkılerden yuzsuzu de varmış ölsem de gam yemem artık allah yardımcın olsun bacim
hii siz de istemeden hamile kaldınız yani.eşimin ırsi rahatsızlığı vardı ameliyat olmadan çocuk sahibi olamazsın demişti doktor.O yüzden korunmuyorduk.1 yıl geçmedende ameliyat olmasını istemiyordum.Ama Allahın işi oldu işte.
Diyorum ya haber vererek gel bikere dedim.Müsait olmuyorum sabahın köründe geliyosun diye kavga ettik bikere.Sen bnm kocamla evde ne yaşadığımı nasıl evde durduğumu nerden biliyorsun da haber vermeden geliyon birde kapı açılmayınca triplere giriyosun diye çıkıştım bi kere.Oğlumun evi randevu mu alayım dedi.Randvu alıktan sonra herkese gidermiş.Bende dedim oturmaya gelince anca geliyonuz.Taşındık ettik bir Allahın kulu kapımı çalmadı.Hamile halimle ben uğraştım,ettiğiniz hakaretlerde cabası dedim.Birde torunum diye gelip sevmek isterler.Bi duracan ordaaaAy sevmiyorum böyle durumları işte vıcık vıcık.
Gelin ile ne kadar iyi olursan oğlunun evine o kadar rahat girip çıkarsın....
önüne çayını koyanda yemeğini koyanda gelin.
Anlamıyorum ben oğlumun evi muhabbetlerini
olum gelecek oğlum kalacak oğlum arayacak oğlum soracak, oğlumun evi gelirim de giderim de kalırım da yerim de içerim de sı.arım da diye bir şey yok yok yok yok yok yooooooooooooook
Ah bu erkek anaları az geri durun.