- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
- 198
- Konu Sahibi Mahidevran85
-
tabii 1 dkk ekliyorum
düz sanırım canım :) eteği nasıl mevlana gibi mi düz mü iniyor
düz iniyor cnm sadece önden 2 küçük pilesi var:)
düz sanırım canım :) eteği nasıl mevlana gibi mi düz mü iniyor
alıyorum canım feraceyi :)
cnm 5dkk engelndeyim:) burdan yazaym o elbise satıldı malesef ama bnm hamileyken gydğim bir ferace vardı 9 ay boyunca yan komşularım bile anlamadılar hamile olduğumu fatihten nur tesettürden 100 liraya aldım. eğer onu düşünürsen vereblrm ama brz pahalı işte:) hem bunu hem onu istersen 85 e bırakırm ikisini?
koyuyorum cnm 1 dkk:)canım onu koyar mısın ? göreyim heycanlandım
yine arkasını görmek isteyceğim ama
bebeğimi yedirip geliorm k. bakmaynn:)
istemediğin kadar pileli buda ve 0 beden:)) die geçsede ben 40 beden halimle 9 ay giydm:)) bi tanede daha vardı eğer bu pahalı gelrse onuda incele istersen salaş olur belki sana ama bnda öle oluodu çok rahat likralı oda. düğmelerini açmadan kafadan geçirip çıkıodum dışarı. yalnz o tam boy deil topuktan 1 karış yukarda. düşünürsen onuda son ayına kadar giyersn heralde:)
Allah razı olsun tek tek izah etmişsin :) hangisi uyarsa bi alış veriş yapacağız artık :)
bu bol pileli olanı 70 tl dieri 20 tl cnm ikiside ip ipce yazlık. bedenin kaç tam olarak?
üst 36 canım 38 de artık olur bebişle bana uygun olur :) canım ben 20 tl liği alayım ilk sayfadan da siyah elbise gibi bi elbisen olsaydı keşke çok sevinirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?