k.tanca ayakkabı sayfa 36 da

qq8gEB.jpg
NVgyMQ.jpg

Sifir armine tunik
Sifir pudra elbise
Zuhre pudra kap
Siyah pardesu
Gomlekler
Cantalar
Esarplar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım hesaba yatırdı eşim hayırlı olsun ikimiz içinde

Ya Settar

mrb bana kargoya sorup sana cvp vericem demştnz? whatsapptan yazmştm ama görmednz sanrm? p.tesi uygunsa kargonuzu hazırlıyım mi? bekleyelm mi sorabldnz mi kargoya?
Su an bi sorundan dolayi whatsabmi kullanamiyrm da aslnda oyle bsey varms ama sizn urunu gnderrken fatura koymanz gerekiyrmus. Nereden konacaksa o :(:( burdan brne daha sordm. Eger biliyrsa ben hemensize soyleyecgm de bilmiyrsa beklemenz mmkn mu? Tabi satmak istersenz baskasina anlarim :(

Su an bi sorundan dolayi whatsabmi kullanamiyrm da aslnda oyle bsey varms ama sizn urunu gnderrken fatura koymanz gerekiyrmus. Nereden konacaksa o :(:( burdan brne daha sordm. Eger biliyrsa ben hemensize soyleyecgm de bilmiyrsa beklemenz mmkn mu? Tabi satmak istersenz baskasina anlarim :(
yok satmak için demedm ztn satıldı o size. sadece para transfer olayı var işte. onuda nnasl yaparz blmiorm. nakit olarak pttye yatrma imkanınız varmı acaba? sadece kartla mı yapabliosuz alışverşlernzi? bnde pek anlamırum valla. sen ne dersen he diyecek durumdaym:26:

Bende bir an once almayi cok istyrm valla :(ama su an 65 tlyi hemen vermem mmkn degil o yzden kartta israr etmstm aslnda o zaman syle yapalim ben smdilk sadece pardesuyu alaym szden kargo elime ulasr ulasmaz bi hesap numarasi vern parayi yatiraym ziraat olursa super olur :) :)

Bende bir an once almayi cok istyrm valla :(ama su an 65 tlyi hemen vermem mmkn degil o yzden kartta israr etmstm aslnda o zaman syle yapalim ben smdilk sadece pardesuyu alaym szden kargo elime ulasr ulasmaz bi hesap numarasi vern parayi yatiraym ziraat olursa super olur :) :)

Uygun mu szn icnde :)

cnm sana msj attım

Back