- Konu Sahibi Mahidevran85
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mail varmı cnm?
cnm ölçüleri belirttimm sana uyuyomu sen bi bak istersen? snra özelden knşrz ona göre?
albüme ekledm cnmcanım hızlı resim sitesi yasaklı sanırım bizde onun için açılmıyo mailime atsanda göremem albümüne yüklesene belki görürüm
albüme ekledm cnm
canım benim zahmet verdim sana ama bana büyük gelir canım ilgin için teşekkür ederim
Sifir armine tunik
Sifir pudra elbise
Zuhre pudra kap
Siyah pardesu
Gomlekler
Cantalar
Esarplar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin cnm eşimde kargoları vermeye çktı brazdan geilicek. takip noyu yollıcam. iyi günlerde kullan şmdiden cnm:)Canım hesaba yatırdı eşim hayırlı olsun ikimiz içinde
Ya Settar
Ben hemen alabilirim![]()
Su an bi sorundan dolayi whatsabmi kullanamiyrm da aslnda oyle bsey varms ama sizn urunu gnderrken fatura koymanz gerekiyrmus. Nereden konacaksa omrb bana kargoya sorup sana cvp vericem demştnz? whatsapptan yazmştm ama görmednz sanrm? p.tesi uygunsa kargonuzu hazırlıyım mi? bekleyelm mi sorabldnz mi kargoya?
yok satmak için demedm ztn satıldı o size. sadece para transfer olayı var işte. onuda nnasl yaparz blmiorm. nakit olarak pttye yatrma imkanınız varmı acaba? sadece kartla mı yapabliosuz alışverşlernzi? bnde pek anlamırum valla. sen ne dersen he diyecek durumdaym:26:Su an bi sorundan dolayi whatsabmi kullanamiyrm da aslnda oyle bsey varms ama sizn urunu gnderrken fatura koymanz gerekiyrmus. Nereden konacaksa oburdan brne daha sordm. Eger biliyrsa ben hemensize soyleyecgm de bilmiyrsa beklemenz mmkn mu? Tabi satmak istersenz baskasina anlarim
![]()
Bende bir an once almayi cok istyrm vallaama su an 65 tlyi hemen vermem mmkn degil o yzden kartta israr etmstm aslnda o zaman syle yapalim ben smdilk sadece pardesuyu alaym szden kargo elime ulasr ulasmaz bi hesap numarasi vern parayi yatiraym ziraat olursa super olur :) :)
Su an bi sorundan dolayi whatsabmi kullanamiyrm da aslnda oyle bsey varms ama sizn urunu gnderrken fatura koymanz gerekiyrmus. Nereden konacaksa oburdan brne daha sordm. Eger biliyrsa ben hemensize soyleyecgm de bilmiyrsa beklemenz mmkn mu? Tabi satmak istersenz baskasina anlarim
![]()
Uygun mu szn icnde :)
Ben msj atyrm ama gtmiyrsizebi mail gondereblr msnz ordan konusalm :)cnm sana msj attım