k.tanca ayakkabı sayfa 36 da

tamm cnm yarn kısmetse 20liği kargoluyorum. elbise için maalesef kısmet işte.. bana özelden adresini yollarmısn? hediye olarak sen seç:) şal mı kullanıyorsun başörtümü?

şal kullanıyorum canım :)teşekkür ederim

Bu ferace ve ayakkabilar satilmstr. Yeni sahipleri icn yarin yola cikiyooorr:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399594952529.jpg
    $1399594952529.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $1399594985896.jpg
    $1399594985896.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 55
Cuma mubarek bi gun oldugu gbi kargo gunudur kizlar.. bugun saat 2 de kargolar cikicak. Yetistrmek isteyen acele etsnnn;))

cepleride var çok rahatt:))

bunu sattınız mı ? bı arkadasa göstermişsiniz ama satılık dimi :)
bide bi arkadasa ustten gıymelı bı ferace yada elbiseden bahsetmişsiniz onu da görebilirmiyim :D bende cook sey ıstedım ama bende sürekli ferace gıyıyorum ve son aldıgım dümdüz iniyor ve bıraz rahatsız oluyorum bu durumdan, hafif bol bıseyler ıstıyorum. 40 beden demişsiniz onuda görmemişim hay allah bu kadar da yorum yzdım ama :D kaç kıloyken giydiniz son olarak onu sorayım

Son düzenleme:
bide bi arkadasa ustten gıymelı bı ferace yada elbiseden bahsetmişsiniz onu da görebilirmiyim :D bende cook sey ıstedım ama bende sürekli ferace gıyıyorum ve son aldıgım dümdüz iniyor ve bıraz rahatsız oluyorum bu durumdan, hafif bol bıseyler ıstıyorum. 40 beden demişsiniz onuda görmemişim hay allah bu kadar da yorum yzdım ama :D kaç kıloyken giydiniz son olarak onu sorayım

Bedeniniz kacti?

Cnm 40 42 44 bedensen yakalari dantelli feracemi tavsiye ederm cok sik ve rahat likrali. Kafadan gecrdgm de o. Butun yazi onnla gecireblrsn:))

kafadan geçrdiğim bu düğmelerini acmadan:))

LPy76j.jpg

ay ben yazana kadar bi sürü mesj yazmışsın saol. ya o likralı dediğin bedenime yapışırsa sinir oılurum giyemem . gıcık bi tipim ben dediğin gibi 42 44 bedenim sanırm bı yerım bellı olunca sinir oluyorum . o yuzden hamılelıkte gydıgını begendım gercı o kucuk beden sanırım ve bıraz pahalı :D

ay ben yazana kadar bi sürü mesj yazmışsın saol. ya o likralı dediğin bedenime yapışırsa sinir oılurum giyemem . gıcık bi tipim ben dediğin gibi 42 44 bedenim sanırm bı yerım bellı olunca sinir oluyorum . o yuzden hamılelıkte gydıgını begendım gercı o kucuk beden sanırım ve bıraz pahalı :D

cnm ölçülerini veriorm. gögüs ve basenini ölç istersen ona göre bakarsn.

göğüs:100 e kdar
kalça:110 dan fazla esnetmeden olduğu gbi ölçüleri böle cnm. kendnide ölç bak uyarsa olur.

Back