k.tanca ayakkabı sayfa 36 da

bi hoş die düşünüp soranlar var birde beğendm istiyorum die :)) ondan böle bi tabir kullanılıor sanırım:)) 25 liraya almak istersenz yarın kargolarm var cantayı göndereblrm??

Haklısınız...eski yorumlarınızda eşarp ekliyeceğinizi okudum.beğendiklerim olursa tek ürün için kargo ödemek istemiyorum.Daha bugün tek ürün fiyatının üzerine 6.5 tl artı 2.5 tl havale parası ödedim.

Haklısınız...eski yorumlarınızda eşarp ekliyeceğinizi okudum.beğendiklerim olursa tek ürün için kargo ödemek istemiyorum.Daha bugün tek ürün fiyatının üzerine 6.5 tl artı 2.5 tl havale parası ödedim.
Esarpları özelden msj atan bi kaç arkadasa sattım bitane armine ipek birde markasz kaldı numaranızı ozelden msj atarsanz whatsapp ta varsa resmleri gödereblrm

$IMG-20140506-WA0010.jpg

$IMG-20140506-WA0008.jpg

Bu saatte sana zahmet verdirdim canım ama eşarpların renkleri tercih ettiğim bana yakışanlar değil..Koyu renkler özellikle kahve tonlarını kullanıyorum..
Sen en iyisi bu çantayı benim için ayır..ciddi anlamda almayı düşünüyorum..ekliyeceğin ayakkabı veya çanta varsa onları bekleyeyim..
yok cnm ne zahmeti bu sayede yüklemş oldum bnde yapamıordm bi türlü:) tmm çantayı ayırdm ozamn sana cnm. iyi gecelr:)

Back