- Konu Sahibi Mahidevran85
Aynen tam mevsimi.Aaaa ters bi zaman olmus o zamantamam indirim olmasn o zaman siz ipek esarplarida atnca yeniden kojusalm pardesuyu kesin alacgm :) kumasi kaln degl dmi yani bu havalarda gylr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen tam mevsimi.Aaaa ters bi zaman olmus o zamantamam indirim olmasn o zaman siz ipek esarplarida atnca yeniden kojusalm pardesuyu kesin alacgm :) kumasi kaln degl dmi yani bu havalarda gylr
Aaaa ters bi zaman olmus o zamantamam indirim olmasn o zaman siz ipek esarplarida atnca yeniden kojusalm pardesuyu kesin alacgm :) kumasi kaln degl dmi yani bu havalarda gylr
Cnm ozelden telefon numarani gonder whats ap varsa esarbin fotosunu gndercem
gnderdim numaramöı:)
aaa su an farkettm yeni üye oldgm için gnderilmemiş. siz gnderin istersenz ben msj ataymGelmedi cnm ya tekrar yollasan
30 lira harika bi dokusu var cokta sık duruyor. Temiz kullanlmis ciddi alicysanz bisiler yaparm.
30 lira harika bi dokusu var cokta sık duruyor. Temiz kullanlmis ciddi alicysanz bisiler yaparm.
bi hoş die düşünüp soranlar var birde beğendm istiyorum die :)) ondan böle bi tabir kullanılıor sanırım:)) 25 liraya almak istersenz yarın kargolarm var cantayı göndereblrm??Beğendiğim ve almayı cidden düşündüğüm için sordum fiyatı..
bi hoş die düşünüp soranlar var birde beğendm istiyorum die :)) ondan böle bi tabir kullanılıor sanırım:)) 25 liraya almak istersenz yarın kargolarm var cantayı göndereblrm??
Esarpları özelden msj atan bi kaç arkadasa sattım bitane armine ipek birde markasz kaldı numaranızı ozelden msj atarsanz whatsapp ta varsa resmleri gödereblrmHaklısınız...eski yorumlarınızda eşarp ekliyeceğinizi okudum.beğendiklerim olursa tek ürün için kargo ödemek istemiyorum.Daha bugün tek ürün fiyatının üzerine 6.5 tl artı 2.5 tl havale parası ödedim.
Esarpları özelden msj atan bi kaç arkadasa sattım bitane armine ipek birde markasz kaldı numaranızı ozelden msj atarsanz whatsapp ta varsa resmleri gödereblrm
Sorum vardı ama deniorm şmdi tekrar yuklemeyiHaklısınız...eski yorumlarınızda eşarp ekliyeceğinizi okudum.beğendiklerim olursa tek ürün için kargo ödemek istemiyorum.Daha bugün tek ürün fiyatının üzerine 6.5 tl artı 2.5 tl havale parası ödedim.
yok cnm ne zahmeti bu sayede yüklemş oldum bnde yapamıordm bi türlü:) tmm çantayı ayırdm ozamn sana cnm. iyi gecelr:)Bu saatte sana zahmet verdirdim canım ama eşarpların renkleri tercih ettiğim bana yakışanlar değil..Koyu renkler özellikle kahve tonlarını kullanıyorum..
Sen en iyisi bu çantayı benim için ayır..ciddi anlamda almayı düşünüyorum..ekliyeceğin ayakkabı veya çanta varsa onları bekleyeyim..
yok cnm ne zahmeti bu sayede yüklemş oldum bnde yapamıordm bi türlü:) tmm çantayı ayırdm ozamn sana cnm. iyi gecelr:)