• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanclıgın dozu arttı iftiraya başladı.

ya cok acı verılen emege ayrı duyulan sozler apayrı
suan bana ınat yapıyor bırde ıstemedıgım ınsanlarla konusarak bı sekılde kulagıma geldı ınsallah atlatırım bende su hazmedememe olayını asıp ama haklısınız ozgurluk gııbısı yok
Şöyle düşün adam sana iftira attı üstüne sen yapsan namusuna kadar laf edeceği şeyi şuan hakliymis gibi kendi yapıyor. Bi dusunsene böyle bi adamla hayat geçer mi.
Cok sure vermiyorum ona yakında engeli açar size yazar yok sinirliydim sinirimden söyledim seni seviyorum falan.
Suan onda ne var biliyo musun nasılsa gitmiyo nasilsa beni seviyo,bu düşünceyle seni mahvediyor. Dusunsene böyle düşünen biri gerçekten sever mi? Niye seni sevmeyen biriyle ömür geciresin

Canım benim özgüven sadece dış görünüş anlamında değil ki..
Terkedilme korkusu da olabilir.
Psikolojik bir şema bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Aklı selim birinin yapacağı hareketler değil onlar..
terk edende kendı bende bunları dusunuyorum ha bıde dunden hazır evlılıge sozde ama en kucuk seyde bye der bır kez olsun alttan almaz hep haklı olacak nedenlerı vardır valla anlamadım ozguven tavan ama benım sayemde sımarttım :(

Şöyle düşün adam sana iftira attı üstüne sen yapsan namusuna kadar laf edeceği şeyi şuan hakliymis gibi kendi yapıyor. Bi dusunsene böyle bi adamla hayat geçer mi.
Cok sure vermiyorum ona yakında engeli açar size yazar yok sinirliydim sinirimden söyledim seni seviyorum falan.
Suan onda ne var biliyo musun nasılsa gitmiyo nasilsa beni seviyo,bu düşünceyle seni mahvediyor. Dusunsene böyle düşünen biri gerçekten sever mi? Niye seni sevmeyen biriyle ömür geciresin
cok ıyı geldın bana ıc sesım gıbı ...
tşk ederım ınsallaaaahhh toparlıcam ıftıranın verılen emegın sokundayım da yoksa ondan ayrılamayan dövse sövse duracak ne karakterde ne yapıdayımm .. sadece uzuldum ıste :(

evlı hocamı dahı kıskanır herkesı herseyı degısmıyor sozde cok sevıyor ama bana hıc yalvarmaz bıde ustune sapık gıbı heryerden vatsap face ınstagram telden engelledı dusunun cok sevıyor kıskanıyor ama bu hareketlere baksana
bırde sapık mıyım ya aramam olur bıter bu ne
ha bu arada ınsan sevdıgı kadını baska adama nasıl yakıstırır

bız yakınken uzgız kavgamız bıle kavga gurultu hadı engelle
haklısın deger verme ılk aydan olabılır dusununce hıc deger gormedım gıbı ama bı o kadar da sevdıgıne ınandrdı garıp :KK43:

Canım sana tavsiyem ilk aylar çok tehlikedir çünkü herkes kendini olduğundan farklı tanıtma çabasına girer.O yüzden hemen beni çok seviyor düşüncesine kapılma.Sonra çok üzülürsün.

Kimseye kendini şartlama.

O adam yanında gerçekten kendi olabiliyorsa,hata yaptığında özür dilemeyi biliyorsa seni seviyordur.
Seni kıran ağzından bir kere de olsa sinirle aşırı kıran hakaret içeren bir adamla birlikte olma.Unutma onun tekrarı gelir.İlk tokat gibi yani devamı gelir.

Bu olay senin için bir tecrübe işte.Takma gül geç.
Kendini üzecek şeyler düşünme bu benim hatamdı olmamalıydı hayatımda,bana ders olsun artık önceliğim benim diye hatırlat kendine.

Güzel şarkılar dinle.Üzüldüğünü farkettiğin an kendini toparla.Çünkü yarın bu kadar üzüldüğün zamana bile acırsın.

Belki yarın ölücez değmeyen insanlar için can sıkmaya değer mi?

Elbet sev güven zamanı gelince evlen.Ama aşırı endeksleme kendini.Çünkü birgün eşinde olsa boşanabilirsin,sevgi bitebilir.
Aldatabilir.Güçlü olki yarın kötü şeyler yaşarsan da çok sarsılma.Yoluna bakabil.

Hayırlısı olsun hakkında dengesiz boşver

bırlıkte yasamıyoruz aılem burda oldugu ıcın geldık sonra bunla tanıstımm canım
Oylr ackladm cunku bliosun namus bekçileri coktur beni de oyle sanma die :D aman kmse için uzulme ya akşına bırak Allah hayatından cıkarttysa alma hayatına bda en hayrlısı oyle emn ol neler neler ckıyo karsımıza bosverrr

cok ıyı geldın bana ıc sesım gıbı ...
tşk ederım ınsallaaaahhh toparlıcam ıftıranın verılen emegın sokundayım da yoksa ondan ayrılamayan dövse sövse duracak ne karakterde ne yapıdayımm .. sadece uzuldum ıste :KK43:
Aynı şeyi o sana yapsa sen ona asla iftira atmazdin konuşurdun ona guvenirdin. Emeğe üzülme buradaki bir sürü kadın hayatının bir döneminde birilerine mutlaka emek verdi ama çoğu başkasıyla ve cok mutlu.
Ben de verdim neler neler yaptım ee noldu kafasından hikaye kurdu kendini inandırdı iftira attı.Ustune bir de boynuz yedim sorunca da sen benle ilgilenmedin ondan yaptım suc sende oldu.
Zaten şuan sen ona dönsen bile bunlar hep içinde birikecek bir gun biyerde patlayacaksin geleceği aslında kendin de goruyosun ee neden üzülüyosun.
Hazir seni engellemisken kurtulmanın tadına cikar :halay:

Böyle davranmasına izin veren sizsiniz, ben ne çektim demeyin boşuna. Belli ki hoşunuza da gitmiş, sevdiğinden yapıyor diye inandırmışsınız kendinizi. Yoksa adam gümbür gümbür "ben sorunluyum aklın varsa kaç" diye error verip durmuş.

haklısın hemde ne can ama benım can 9 can gıbı ala ala bıtıremedı :KK43: bırde ben narın kırılgan sulugoz bı kızken bu kadar kafama takıp uzulen yapıda ıken :KK43: kac kez yanında agladım bır kere gozyasımı sılmedı veya sılsede ıftırayı devam ettırerek ama yeter. :KK43:
Hayatina devam guclu bir kadin ol

öncelikle buraya yeri geldi ufak tefek yeri geldi önemli sorunlarımı paylaştım herkese tek tek tşk ederim konum biraz uzun olabilir okuyandan şimdiden tşk ederim sadece paylaşmak istedim.

uzun yıllardır ilişkim vardı.çok sevdim , sevildiğimi düşündüm bir ilişkiye nasıl ilmek ilmek emek verilirse hepsini fazla fazla yaptım.bu şehre de yeni taşındım diyebilirim.sürekli kıskanç ki kıskanclıgını fazla sevgıye baglayan bir adam.her defasında kavga ettim,bağırdım,ayrıldık,guzel konustum ama gecmedi ... annesıde dedesınden almıs kıskanclıgını kızım naapcaann dediği için kendini düzeltmek yerine benim benimsememi istediler.

her zaman sosyal medya sorun olur aramızda çünkü an itibari ile ortamımı eskı yaşadığım sehirde bıraktım. kimse ile de bağımı koparmak ıstemıyorum bu yuzden , çalışmıyorum , çevrem uzakta gibi nedenlerim var çünkü.

yalnız her gün beğenilerimi kontrol eder hesabını sorar.döngümüz üç günden yola çıkayımm 1. gun çok çok aşık modunda , 2.gün tartısma çok sevıyor kıskanıyorum kafasında , 3.gun küslük , hatta o gun ben ona uyup kavga etmedıysem otomatıge alınmıs gıbı ertesı gun kaldıgı yerden devam..

kendımden cok ödün verdim. :KK43:

en son tartısmamızda haftasonu bı yere gıtmem gerektıgını haftanın ılk gununden haber verdim.hiç bir şeyimi saklamam haber verdim ve yine beni tehdit etmeler bak şu şu şu arkadaslarını sileceksin demeleri bır tane bıle paylaşım yapmaz ki ben onun arkadaslarına karışamayayım diye aksilik yıne onun klişe kavgasından sarjımı almamısım ve telimin kapanacagını çıkış saatımı haber verdım ve tel kapandı..o da bana ya ben bugun evden bıle cıkmayacagım diyor yat dınlen dedim ama beyfendı benım bulundugum ortama gelmıs kontrole .. haftasonu oldugu ıcın gıttıgım yerde ıkı gırıs kapısının bırının kepenklerını ındırmemıs bıle bır kapı acık tabı beyımız kepenklerı gorunce vay efendım sen bana yalan soyledın dıye hatta o kapıyı resimleyip bana atmıs ılk otobusle eve geldım baktım kı seni her yerden engelledim sen boylesın şöylesinler .. cok zoruma gitti izah etmeye basladım o lanet agzından bır kez dogru cıksın selen dedi bana o_O ne desem ınanmıyor kahkaha falan atıyor o derece :KK43: çok çok agladım her yerden engeledıkten sonra benım telefonları mesgule attıktan sonra benı arıyor annem actı seni zamanında uyardım sen kımsın tehdıt edıyorsun seleni diye :KK43: sonra bu sahıs yıne benı engellıyor her yerden .. rehberimde bile sayılı insan vardır .. ama vatsapta bıraz onlıne olsam sorar .. arkadasım arar ınanmaz telime bakar konusma dakıkasına bakar acaba xx erkeği bi kız ısmı ıle mı kaydettim kontrol eder vatsaptan resmine bakar ...tabı bu kavganın ılk gunu egıtımıme kızdı , kurslarıma kızdı sosyallesmemı gram ıstemıyor kurstan bılgı alıyorum vatsaptan ya tabı selen hanım sızı rahatsız edıyorum kusura bakmayına baglıyor .. ıkıncı gun sosyal medya hesaplarıma takıyor kafayı oralardan oo takıpcılerıne bak sen selen hanımın yapıyor durup dururken cok tatlısın canımmm yaaaa dıye agzını yaya yaya bır uslup , ucuncu gun faceye senın fotonu koymam dıye ama nasıl kavga edıyor resmen mahalle agızı hıc susmadannn... he foto koyup bır saat sonrası zten kendınce bıseyler belgelemıs resmı tabıkı sılmıs ve engellemiş karsılıklı konusamadık bıle anlatamadım bıle kendımı

artık kavgaları iftira ık uc hadi kıskanclık dedım ama paronoyaklık derecesınde hareket edıyor ..
lafını bılmıyor benle bu kadar evlenmek ısteyen ınsan nasıl yakıstırma yapar aklım almıyor. eşı dost akraba duysa bana degıl en kotusune ınanır onu aldattım benı basıt bır ınsan sanar evlensek elın adamları benı kotu bıı zannedıp kapıma dayanacak heralde çok doldum inanılmaz derecede...ve gıttıgım kurstakı evlı adamla bıle benı yakıstırıp kıskandı o derece kardesımden kucuk benden yasca kucuklerı bıle :KK43:

artık hiçbir şekılde olmaz sadece anlatmak ıstedım uc gundur sabahın besınde bıle aglayarak kalkıyorum :KK43: paylasmak ıstedım :KK34:

bu arada dogru duzgun toplasan bırkac ay muhabbetı oldugu beraber calıstı adı altında yıne bana ınat eklemıs konusmaya basladı kız ayrı sorunlu senı sılıp ekleyen ınsanı neden kabul edersın, dıgerı zaten baslı basına sorunlu bana ınatla elıne ne gecıyor herkes coluga cocuga karıstı bızımkı hala ınat , ıftıra pesınde ... ha bırde bu kadar sevıyor nasıl bu kadar dengesız ban bu kadar deger vermemesı zoruma gıdıyor ..
Tek bişey sorcam neden çektin? Nedir bulunmaz hint kumaşı mı?
O manyak tribe girip seni engellemese hala iliskine devam edicektin.

İftira atanların paranoyak şizofren artık doğrusu hangi tabirse kurup kurup gerçek sananlar haatalığı diyelim :işsiz:onlardan olduğunu düşünüyorum ben. Bir şekilde hayatınıZdan uzaklaştırın derim

Canım sana tavsiyem ilk aylar çok tehlikedir çünkü herkes kendini olduğundan farklı tanıtma çabasına girer.O yüzden hemen beni çok seviyor düşüncesine kapılma.Sonra çok üzülürsün.

Kimseye kendini şartlama.

O adam yanında gerçekten kendi olabiliyorsa,hata yaptığında özür dilemeyi biliyorsa seni seviyordur.
Seni kıran ağzından bir kere de olsa sinirle aşırı kıran hakaret içeren bir adamla birlikte olma.Unutma onun tekrarı gelir.İlk tokat gibi yani devamı gelir.

Bu olay senin için bir tecrübe işte.Takma gül geç.
Kendini üzecek şeyler düşünme bu benim hatamdı olmamalıydı hayatımda,bana ders olsun artık önceliğim benim diye hatırlat kendine.

Güzel şarkılar dinle.Üzüldüğünü farkettiğin an kendini toparla.Çünkü yarın bu kadar üzüldüğün zamana bile acırsın.

Belki yarın ölücez değmeyen insanlar için can sıkmaya değer mi?

Elbet sev güven zamanı gelince evlen.Ama aşırı endeksleme kendini.Çünkü birgün eşinde olsa boşanabilirsin,sevgi bitebilir.
Aldatabilir.Güçlü olki yarın kötü şeyler yaşarsan da çok sarsılma.Yoluna bakabil.

Hayırlısı olsun hakkında dengesiz boşver
cokkkkkk ama cookkkkk tşk ederımmmm
haklısın oncelıgım kendım
benım ıcın hataydı tekrarı olmayan hata dıye dusunup yoluma bakmalıyım
haklısın bosanadabılırım sevgı bıter guclu oldum mu herseyı atlatırımmm

Tam bir hasta. Bu ne boyle ya. İyi kurtarmissin kendini bence.

İftira atanların paranoyak şizofren artık doğrusu hangi tabirse kurup kurup gerçek sananlar haatalığı diyelim :işsiz:onlardan olduğunu düşünüyorum ben. Bir şekilde hayatınıZdan uzaklaştırın derim

tşk ederim evet hasta ruhlu ıyıken cok ıyı kotuyken boyle
cıft karakterlı paranoyak

Böyle davranmasına izin veren sizsiniz, ben ne çektim demeyin boşuna. Belli ki hoşunuza da gitmiş, sevdiğinden yapıyor diye inandırmışsınız kendinizi. Yoksa adam gümbür gümbür "ben sorunluyum aklın varsa kaç" diye error verip durmuş.
evet sorunluyum ben demıs oyle kör oyle agırmıısm kı en son ıftıraya kadar
suan uzuldugum sey haksızlık yapması bana ama sonrasında ozur beklemek ne haddıme saygı ıle ayrılmak ne mumkun her yerden engellenıpbenım sevmedıgım kızları ekleyerek hayatına devam etmesı
oan bana oldu suan bıle uzulup bunları takarak ayrılıga asla uzulmuyorum yaptıgım fedakarlıga ...

hayır hosuma gıden seyler degıldı ınanın
duzeltmeye calıstım konustum bagırdım cagırdımm agladım her sekılde ama bu kız benı sevıyor dıye arttırdı ta ki son golü atana kadar ...

sevgımden emındı bu yuzden sımardı ne yazık kı
her sekılde terbıyesızlıgı saygısızlıgı bı sevgılı gıbı yapmadıgı seyler de olsa selen benı sevıyor dusuncesı hakım oldugu ıcın

Oylr ackladm cunku bliosun namus bekçileri coktur beni de oyle sanma die :KK70: aman kmse için uzulme ya akşına bırak Allah hayatından cıkarttysa alma hayatına bda en hayrlısı oyle emn ol neler neler ckıyo karsımıza bosverrr
amin hayırlısı hakkkımızda
ya ıftıra atmasında uzuldugum sey bu zaten

Back
X