• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler atv

Kemalin hirsizlik yaptigi arkadasi altinlarin onda oldugunu nereden biliyor. Kemalde oldugunu biliyordu. Onu takip edecek hali yok bence..

Soyle olabilir.

Belkide mudire hanim yaptiriyor.
Agizlarindan laf almak icin olup biteni ogrenmek icin olabilir..
Iste o mudire kemal ile ilgili not yazar mi aklina gelir mi diye dusunuyorum, hirsizlik yapan adam da kemalin yerini ogrenmek icin yazmis olabilir ama cok garip yaa iyice meraktan catlattilar adami...

Ben serkanin kiz kardesine ayarim ya.

Kizin adini unuttum songul muydu hani su erkek gibi dobra delikanli kizin adi..

Bence onlar guneyle ciddi ciddi sevgili olacak.

Serkanin kiz kardeside catir catir catlayacak

evet songüldü adı.çok güzel rol yapıyor manyak:)) sevgili olabilirler evet zamanla arkadaş olacak bence hepsi.tabi o gerzek kızlar hariç.

Bence yaz dizileri arasında konusu,işleyişi,oyuncuları ile farklı ve güzel bir dizi olmu. Beğenerk takip ediyorum ben de.

evet songüldü adı.çok güzel rol yapıyor manyak:)) sevgili olabilirler evet zamanla arkadaş olacak bence hepsi.tabi o gerzek kızlar hariç.
Iste o mudire kemal ile ilgili not yazar mi aklina gelir mi diye dusunuyorum, hirsizlik yapan adam da kemalin yerini ogrenmek icin yazmis olabilir ama cok garip yaa iyice meraktan catlattilar adami...
Ya bu kemal olmedi mi ya
Fragman cok kafa karistirici

Ölmüş olması lazım yav, ceset bulmadan soyleyemezler bence kocanız öldü diye. Ama o kızın yanına kim geliyor ki çözemedim gitti :/
Aynen :/ kim geliyor da oyle ciglik atiyor.
Kemal degilse kim ? Kemalin hirsizlik yaptigi ortagida olamaz o da goz altinda. Kemal olmediyse sok geciririm ya :D

Back
X