amin tatLummm:Saruboceq:aynı dediğin gibi konuşurken batıyor bazı...geçenlerde serayy'ın topiğinde trafikte burnunu karıştıran tiplere gıcığım demiştim kıadım diye Allah burnumu yara mı etti ne:roflol::roflol:töbe töbe:1hug:
oooohhhh gel bi kokliyim senikaydirigubbakcemilewalla seker ben kocis gelene kadar 3 makina camasir yikadim mutfagi temizledim yemek yaptim
kocis geldikten sonra gozlugumu almaya gittik
(bu arada artik gozlukluyum :çok üzgünüm:)
sonra yemek yedik cok guzel hareketleri izledik dus aldim burdayimmm :lepi:
666666666666 gooozzzzzzzzzzzzzzz sengözlerimebaksanab
444444444444 gözzzzzzzzzzzzzzzzz :roflol::roflol:
oooohhhh gel bi kokliyim senikaydirigubbakcemile
mis kokuyorsundur şimdi senkaydirigubbakcemile3Şeniz
gözlüklerin hayırlı olsun canım...tez zamanda kurtulmanı dilerim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
annem bende hayata gözlüksüz bakmak nasıl bişi onu bilmiyorum.:1no2:üç buçuk yaşından beri gözlük kullanıyorum.bir ara lens kullandım.alerji yaptı mecburen gözlüğe döndüm. Allah şifa versin tatlım:Saruboceq:666666666666 gooozzzzzzzzzzzzzzz sengözlerimebaksanab
olmass kocam kizaarrr
yaa bilmiyorumki ilk defa surekli gozluk kullaniyorum alismasida bi zor ki anlatamam yer farkli gok farkli gozukuyo sanki cokta buyuk degil numarasi ama 0.25/0.50 hipermetrop :çok üzgünüm: bulanik gorme icinmis bu
bi bilsem lenslemi yoksa gozluklemi daha cabuk gecer ona gecicem direkt :uhm:
hoşgeLdin delikız...sefalar getirdinkıslarr ben geldim
annem bende hayata gözlüksüz bakmak nasıl bişi onu bilmiyorum.:1no2:üç buçuk yaşından beri gözlük kullanıyorum.bir ara lens kullandım.alerji yaptı mecburen gözlüğe döndüm. Allah şifa versin tatlım:Saruboceq:
hosgeldin tatlimkıslarr ben geldim
canim yaa kiyamam allah kurtarsin ne diyimannem bende hayata gözlüksüz bakmak nasıl bişi onu bilmiyorum.:1no2:üç buçuk yaşından beri gözlük kullanıyorum.bir ara lens kullandım.alerji yaptı mecburen gözlüğe döndüm. Allah şifa versin tatlım:Saruboceq:
canımsın yaaaa:asigim:Şeniza.s.sana gözlük yakışıo emme beyzammm...alkisalkisalkis
mısırıma da yakışmıştır eminim...alkisalkisalkis
ameliyat olabilirim ama biraz riskli korkuyorum:1ninca:iyigeceler tatLuuummm kıymakLummm gel yine gel kendi topiğin gibi gel çekinme:lepi::roflol::roflol:hosgeldin tatlim
canim yaa kiyamam allah kurtarsin ne diyim
peki gozluk kullanirken hic duzelme olmuyomu ????
yaa ben kurtulamicammi hic bu camekandan yani
tatLum güzel dileklerin gelsin beni bulsun...süper bir gün olsun inşallah...ben güne pek iyi başlamadım.sabah sabah bostancı da olanları duyunca canım sıkıldı. Allah yakınlarına sabır versin.selamlarr herkeze mukemmel bi gun olucakmis gibime geliyo
bu guzel gunun hayri hepinizin uzerine olsun insallah
tatLum güzel dileklerin gelsin beni bulsun...süper bir gün olsun inşallah...ben güne pek iyi başlamadım.sabah sabah bostancı da olanları duyunca canım sıkıldı. Allah yakınlarına sabır versin.
Haklısın söylenecek çok şey var ama...
7 kişi yaralıymış. Allah acil şifa versin.:Saruboceq:
bir anne bir evladı kolay mı yetiştiriyor ya...:1no2:
vicdansızlar...Allah ıslah etsin:Saruboceq: