ben varım ablamhihoyyytkimseler yok muuuuuu???*
hosgeldin canimheyyttt ben geldim
kimseler yok muuuuuu???*
hoşgeldin tatLumben varıımmm:1hug:
ecnaaaammmmŞenizŞenizheLLoooooooooooo Everyßody:)
ben varım ablamhihoyyyt
nasılsındelikafadulden
hosgeldin canim
hosgeldin ablacim
heLLoooooooooooo Everyßody:)
hoşgeldin tatLum
ecnaaaammmmŞenizŞeniz
İyİ geceler kızlar
ecnam hoşgeldin...Mss ecnam...senin ingilizcene kurban...Şeniz
iyi geceler bol muhabbetler şeker hoşgeldinhihoyyytİyİ geceler kızlar
tanışmadık seninle kuşum...tanışalım kaynaşalım:):):lepi::1hug:beyzacım sağol canımcımkaydirigubbakcemile5
aşkitommm buynum yara oldu acı çekiyorum.herkese söyledim her başlığa yazdım sanada söyliyim nazımdan geri kalmıyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ßoooooooozooooooooooooooooooooooooooooooooo Şeniz
mısırdan ben maç seyrettim çoook keyifliydi...real madrid yendi havalara uçtummm...sen naptın kuşumsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabeee hatuncuklar bu saate kadar nerelerdeydiniz bakim nasil gecti pazariniz?
aşkitommm buynum yara oldu acı çekiyorum.herkese söyledim her başlığa yazdım sanada söyliyim nazımdan geri kalmıyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi geceler bol muhabbetler şeker hoşgeldinhihoyyyt
tanışmadık seninle kuşum...tanışalım kaynaşalım:):):lepi::1hug:
aşkitommm buynum yara oldu acı çekiyorum.herkese söyledim her başlığa yazdım sanada söyliyim nazımdan geri kalmıyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
desibel ablam buluşmanız süper olmuşşş bayıldımmkaydirigubbakcemile5a.s.
mısırdan ben maç seyrettim çoook keyifliydi...real madrid yendi havalara uçtummm...sen naptın kuşumsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
amin tatLummm:Saruboceq:aynı dediğin gibi konuşurken batıyor bazı...geçenlerde serayy'ın topiğinde trafikte burnunu karıştıran tiplere gıcığım demiştim kıadım diye Allah burnumu yara mı etti ne:roflol::roflol:töbe töbe:1hug:beyzaa cim cok gecmis olsun ay o burun yarasi cok fenaa hapsirsan acir burnunu silemezsin konusurken batar amaann evlerden irak
allah sifa versin
walla seker ben kocis gelene kadar 3 makina camasir yikadim mutfagi temizledim yemek yaptim
kocis geldikten sonra gozlugumu almaya gittik
(bu arada artik gozlukluyum :çok üzgünüm:)
sonra yemek yedik cok guzel hareketleri izledik dus aldim burdayimmm :lepi: