K.k nin altin kizlari, her telden sohbet icin buraya :)

İyİ geceler kızlar
iyi geceler bol muhabbetler şeker hoşgeldinhihoyyyt

beyzacım sağol canımcımkaydirigubbakcemile5
tanışmadık seninle kuşum...tanışalım kaynaşalım:):):lepi::1hug:
ßoooooooozooooooooooooooooooooooooooooooooo Şeniz
aşkitommm buynum yara oldu acı çekiyorum.herkese söyledim her başlığa yazdım sanada söyliyim nazımdan geri kalmıyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

desibel ablam buluşmanız süper olmuşşş bayıldımmkaydirigubbakcemile5a.s.

ben azcık gezdim sonrada misafir geldi ortalık toplayım geldim buraya daha sacım yıkanıp duzleştirilcekte eriniyom

eee hatuncuklar bu saate kadar nerelerdeydiniz bakim nasil gecti pazariniz?
mısırdan ben maç seyrettim çoook keyifliydi...real madrid yendi havalara uçtummm...sen naptın kuşumsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

aşkitommm buynum yara oldu acı çekiyorum.herkese söyledim her başlığa yazdım sanada söyliyim nazımdan geri kalmıyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kıyamam ku$umaaa.:1hug:...demek ki ßir dahakinee daha sert vurmaLıyım sana :roflol:

iyi geceler bol muhabbetler şeker hoşgeldinhihoyyyt

tanışmadık seninle kuşum...tanışalım kaynaşalım:):):lepi::1hug:

desibel ablam buluşmanız süper olmuşşş bayıldımmkaydirigubbakcemile5a.s.

beyzaa cim cok gecmis olsun ay o burun yarasi cok fenaa hapsirsan acir burnunu silemezsin konusurken batar amaann evlerden irak
allah sifa versin

mısırdan ben maç seyrettim çoook keyifliydi...real madrid yendi havalara uçtummm...sen naptın kuşumsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

walla seker ben kocis gelene kadar 3 makina camasir yikadim mutfagi temizledim yemek yaptim
kocis geldikten sonra gozlugumu almaya gittik
(bu arada artik gozlukluyum :çok üzgünüm:)
sonra yemek yedik cok guzel hareketleri izledik dus aldim burdayimmm :lepi:

beyzaa cim cok gecmis olsun ay o burun yarasi cok fenaa hapsirsan acir burnunu silemezsin konusurken batar amaann evlerden irak
allah sifa versin
amin tatLummm:Saruboceq:aynı dediğin gibi konuşurken batıyor bazı...geçenlerde serayy'ın topiğinde trafikte burnunu karıştıran tiplere gıcığım demiştim kıadım diye Allah burnumu yara mı etti ne:roflol::roflol:töbe töbe:1hug:

walla seker ben kocis gelene kadar 3 makina camasir yikadim mutfagi temizledim yemek yaptim
kocis geldikten sonra gozlugumu almaya gittik
(bu arada artik gozlukluyum :çok üzgünüm:)
sonra yemek yedik cok guzel hareketleri izledik dus aldim burdayimmm :lepi:

444444444444 gözzzzzzzzzzzzzzzzz :roflol::roflol:

X