K.k nin altin kizlari, her telden sohbet icin buraya :)

ya benim smileyler bugün neden su koydu

misirdan canım hoşbulduk sende hoşgeldinn
a.s.a.s.a.s.
mısırdan tatLım kendimle savaşıyoruma.s
bir köpüklü kahve içesim var delikafadulden
ama içemem:1closedeyes:
iştahım kapanır yemeğe az kaldıcokacimcoook
aa bak bende simdi sicacik pisirmistim sana nolcak simdi bu

Canım sen döndünmü mısıra.
evet tatlim pazar sabahi donduk
dondumde fildir fildir is aramaya basladim bile sırnaşık şey
misircim bu temizlikten vazgectim kk geziniyom
iyi yapiyosun valla bende dolaplari duzenlicem bugun kisliklari kaldirmam lazim amaann yaparim bi arac:roflol:

yaaaa köpüklü bnde istermmm srtım agrıyo fazla oturunca bilgisayarın başında yoksa hec kakmıycam

kız bacummm ne demekk aha tanıştık bile burayı tesadüf buldum gezergene nasıl şimdiye kadar görmemişim

kusum daha dun actimda ondan gormemisindir :jeyyar:
istanbulun neresindensin anlatsana biraz taniyalim seni Şeniz :uhm:
hem sen nie gelmedin bulusmaya bakim klava:

çok az kalmışsın burda be.
hadi bakalım bulursun inşallah en kısa zamanda canım.

yaaaa köpüklü bnde istermmm srtım agrıyo fazla oturunca bilgisayarın başında yoksa hec kakmıycam
iyi senin sırtın ağrıyor.benim popom yapıştı koltuğa kalkamıyorum bilgisayar başından kk bağımlısı oldum sanırsam:lepi: önereceğiniz iyi bir doktor var mı:roflol::roflol:

mısırdan tatLumm seherlen az önce bu topik sayesende tanıştık cilveleştik.süprizzzzz kanımız kaynadı biribirimize hadi bakalım hayırlısıkaydirigubbakcemile:roflol:

kızlar kahveler uçuşmasın havada...zaten içmemek için kendim zor tutuyorum...senağlama

kusum daha dun actimda ondan gormemisindir :jeyyar:
istanbulun neresindensin anlatsana biraz taniyalim seni Şeniz :uhm:
hem sen nie gelmedin bulusmaya bakim klava:

aa yenimi bacummm hayırlı olsunnn z,burnundayım anncımla beraber yaşıyok annem rahatsız ameliyat gecırdi zaten yaşlı kendini bi toparlıyamadı ben bakıyorum kardeşlrim var ama hepsi evli bide 12 yaşın da yegen bakıyom annesi babsı calışıyo benim gezmem cokkk zor ablamla yakınızda bana cok yardımı oluyo babada seneler önce rahmetli oldu işde böyle bacımmm bende kkde stres atıyomm

kızlar vala sizi sevdim vakit buldukca inş yazıcam

çok az kalmışsın burda be.
hadi bakalım bulursun inşallah en kısa zamanda canım.
sagol tatlim olsun ama ukte kalmadi icimde evimide ozlemistim hem kaydirigubbakcemile
oyyyy ellerine saglık bacımmmmŞenizkaydirigubbakcemile3a.s.
afiyet olsuuunnnn

valla bu isin sonu kiz alip vermeye kadar gider:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…