seheeeerrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenbalmira beyyza arkedeşler selammm
a.s.a.s.a.s.misirdan canım hoşbulduk sende hoşgeldinn
aa bak bende simdi sicacik pisirmistim sana nolcak simdi bumısırdan tatLım kendimle savaşıyoruma.s
bir köpüklü kahve içesim var delikafadulden
ama içemem:1closedeyes:
iştahım kapanır yemeğe az kaldıcokacimcoook
evet tatlim pazar sabahi dondukCanım sen döndünmü mısıra.
iyi yapiyosun valla bende dolaplari duzenlicem bugun kisliklari kaldirmam lazim amaann yaparim bi arac:roflol:misircim bu temizlikten vazgectim kk geziniyom
seheeeerrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
selam tatLımmm kıymakLımmŞeniz
siz sehernazla tanisiyomusunuz???
nerden ben nie tanismiyorum ayy cok kiskandim simdiii
sehernaz senlede tanisakmi tatlum :jeyyar:
yaaaa köpüklü bnde istermmm srtım agrıyo fazla oturunca bilgisayarın başında yoksa hec kakmıycam
kız bacummm ne demekk aha tanıştık bile burayı tesadüf buldum gezergene nasıl şimdiye kadar görmemişim
buyur tatlim sen istersinde ben yapmammi Şeniz
iyi senin sırtın ağrıyor.benim popom yapıştı koltuğa kalkamıyorum bilgisayar başından kk bağımlısı oldum sanırsam:lepi: önereceğiniz iyi bir doktor var mı:roflol::roflol:yaaaa köpüklü bnde istermmm srtım agrıyo fazla oturunca bilgisayarın başında yoksa hec kakmıycam
kusum daha dun actimda ondan gormemisindir :jeyyar:
istanbulun neresindensin anlatsana biraz taniyalim seni Şeniz :uhm:
hem sen nie gelmedin bulusmaya bakimklava:
iyi senin sırtın ağrıyor.benim popom yapıştı koltuğa kalkamıyorum bilgisayar başından kk bağımlısı oldum sanırsam:lepi: önereceğiniz iyi bir doktor var mı:roflol::roflol:
mısırdan tatLumm seherlen az önce bu topik sayesende tanıştık cilveleştik.süprizzzzz kanımız kaynadı biribirimize hadi bakalım hayırlısıkaydirigubbakcemile:roflol:
sagol tatlim olsun ama ukte kalmadi icimde evimide ozlemistim hem kaydirigubbakcemileçok az kalmışsın burda be.
hadi bakalım bulursun inşallah en kısa zamanda canım.
afiyet olsuuunnnnoyyyy ellerine saglık bacımmmmŞenizkaydirigubbakcemile3a.s.
iyi senin sırtın ağrıyor.benim popom yapıştı koltuğa kalkamıyorum bilgisayar başından kk bağımlısı oldum sanırsam:lepi: önereceğiniz iyi bir doktor var mı:roflol::roflol:
mısırdan tatLumm seherlen az önce bu topik sayesende tanıştık cilveleştik.süprizzzzz kanımız kaynadı biribirimize hadi bakalım hayırlısıkaydirigubbakcemile:roflol: