iyi geceler kızlar :enbuyukkk::a015:
ayy canim bilmemmi aylarca yasadim ben senin o dedigini
allah kavustursun evet tatlim resimdeki benim ama bulusmada tanistiklarim sagolsun resimde normal halimden cirkin oldugumu soylediler sırnaşık şey
sağol canım :1hug:
oo resimde oldukça güzel görünüyorsun zaten:lepi:
sagol canimmmm sırnaşık şey
ben de seni merak ettim amaa
hoşgeldin cnmm kaydirigubbakcemile2iyi geceler kızlar :enbuyukkk::a015:
iyi geceler canimmm
sagol canimmmm sırnaşık şey
ben de seni merak ettim amaa[/QUOT
bende becerebilirsem yapacam:dance:
hoşgeldin cnmm kaydirigubbakcemile2
mısırdanım sen aşırı bi pozitif energi saçıyosun o foto da ki görünüşünle
hoşbuldukkk kızlarrr
uykum var ama kkdan kopasım gelmiyor hiç
hoşbuldukkk kızlarrr
hoşbuldukkk kızlarrr
ewt tatlım aynen bnm de yarın dersim var ama
yawrukusum pozitif kelimesini benim dogusumla birlikte kullanmaya basladilar zaten :roflol::roflol::roflol::roflol:
aslinda bende hic bi halt yok ben bana karsidan gelen elektrigi yansitiyorum sadece yerimseniben
al bendende okadar kocisim yanibasimda uyudu dayanamadi garibim bende onu yatircam simdi malesef cikmak zorundayim :1closedeyes:
kiz kalk cabukk sinavin var senin bak nerdeyse unutuyorum hemen bi kahve yap kendine de otur dersin basinaaklava: klava: klava:
kizlar hepiniz cok tatlisiniz gercekten hic gidesim yok ama icim parcalaniyo kocisimin haline ben kacar yarin 15.sayfadan itibaren okuycam kaynattiklarinizi hepinizi coookkkk optum hemde komacan komacan a.s.a.s.a.s.
ewt tatlım aynen bnm de yarın dersim var ama
kizlar hepiniz cok tatlisiniz gercekten hic gidesim yok ama icim parcalaniyo kocisimin haline ben kacar yarin 15.sayfadan itibaren okuycam kaynattiklarinizi hepinizi coookkkk optum hemde komacan komacan a.s.a.s.a.s.
iyi gecelerrr değerlilerrrr
öpüyorum herkesi yarın gelirimmmm
sınavında başarılar canımmm
kaçtı ben