annene acil şifalar diliyorum canım...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:annem rahatsız ameliyat gecırdi zaten yaşlı kendini bi toparlıyamadı ben bakıyorum
ay keske onla beraber gelseydin merterden gelen arkadaslarda vardi beraber donerdinizaa yenimi bacummm hayırlı olsunnn z,burnundayım anncımla beraber yaşıyok annem rahatsız ameliyat gecırdi zaten yaşlı kendini bi toparlıyamadı ben bakıyorum kardeşlrim var ama hepsi evli bide 12 yaşın da yegen bakıyom annesi babsı calışıyo benim gezmem cokkk zor ablamla yakınızda bana cok yardımı oluyo babada seneler önce rahmetli oldu işde böyle bacımmm bende kkde stres atıyomm
kızlar vala sizi sevdim vakit buldukca inş yazıcam
canım benim topicin hayırlı uğurlu olsun yeni gördüm pastamla geldim buyrun afiyet olsun
annene acil şifalar diliyorum canım...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayırlı evladın hali başka oluyor işte:teselli:Şeniz
evli bayanlar hep diyorum kızz doğurun annem ne varsa bizde var:lepi::lepi:
annene acil şifalar diliyorum canım...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayırlı evladın hali başka oluyor işte:teselli:Şeniz
evli bayanlar hep diyorum kızz doğurun annem ne varsa bizde var:lepi::lepi:
ay keske onla beraber gelseydin merterden gelen arkadaslarda vardi beraber donerdiniz
neyse saglik olsun bidahakine artik soz isteriz dimi beyz
yaz anam yazzz biz sohbete doymayiz sırnaşık şey
al benden de o kadar...şakkıdı:roflol:ne düşünceli kız bu allahım.
bak biz sap gibi geldik kurulduk kaydirigubbakcemile3
aynen sana katiliyorum canim
babana allah rahmet eylesin anneciginede rabbim acil sifalar versin insallah
sengeldinya baska tatliya ne gerek canimmmŞenizcanım benim topicin hayırlı uğurlu olsun yeni gördüm pastamla geldim buyrun afiyet olsun
ne düşünceli kız bu allahım.
bak biz sap gibi geldik kurulduk kaydirigubbakcemile3
amin ablam amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:selamlar kızlarrr... ayy benim de kızım yok inşallah hayırlı gelinlere düşerüm...(
sengeldinya baska tatliya ne gerek canimmmŞeniz
hani bi sarki varya ecmelim varligiiinnn yeteerrrrr die
sana yolluyorum onu sırnaşık şey
insallahh ablacim senin gibi tatli bi gelin gelir sanaselamlar kızlarrr... ayy benim de kızım yok inşallah hayırlı gelinlere düşerüm...(
mısırdan de bakalım kahire'nin hangi ısısız köşesindesin.CADIARZU araştıracağım da kuzum merak ettim emin ellerde misindelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hemşom topiğin hayırlı olsunn güzeliimmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz