K.K Kıraathanesine buyrun hanımlar.

• Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi
Selamlar arkadaşlar. Ben geldim. Nasılsınız görüşmeyeli? Ezel neden yazmayacak?CADIARZU
Anlayamadım, hayırdır bilen varsa yazabilirmi acaba.
:uhm:

valla berencim bende kalbi kırıldı heralde diye düşündüm sordum hayır yok öyle bişey diyo sadece öyle bi karar aldım uzaktan okucam ama bişey yazmıcam diyo
ama sitede de yok şuan
her ne kadar hayır dese de bence kalbi kırıldı ama neye inan ki bilmiyorum
hatta ben ona konuşcaz sonra dedim lost izlemeye gittim sitede film odasına sonra dizi bitince baktım o da yok o hep bu saatlerde oluyodu
hatta şimdiye çoktan süpürgesini park etmişti o :)

hoşgeldin çalıkuşu ablacım az önce yazdım şimdi görmüşündür sende bişey yok dedi ama bilmiyorum valla benimde canım sıkıldı inan bu konuya ne olduğunu bilsem bi :KK43:

Selamlar arkadaşlar. Ben geldim. Nasılsınız görüşmeyeli? Ezel neden yazmayacak?CADIARZU
Anlayamadım, hayırdır bilen varsa yazabilirmi acaba.

hoşgeldin canıma.s.bende anlamadım melteme sordum çokta üzüldüm gerçekten dedim acaba istemeden kalbinimi kırdık yani durup dururken anlayamadım bende:uhm:

Dün ben buradan ayrılıncaya kadar gerçekten eğlenceli, hoş bir ortam vardı.
Ben kırılacak bir durum olduğunu sanmıyorum. Bugün geldiğimde
bu topiğe yazdığım tek bir mesajım bile kalmamıştı, sanırım temzilik yapılmış.
O yüzden geriye dönüp okuma şansım olmadı. İnşallah kırgın, üzgün değildir.:ecrin_bebek:
Canım sıkıldı şimdi.. Selda sen nerlerdesin canım? bir ses ver.

bugün kıraathane temizlendi mesajlar silindi sanırım ondan üzülmüştür.ama bu normal arada temizlenmesi gerekiyor..

valla çalıkuşu abla bende annamadım inan ki keşke gelsede sorsak
benimde canım sıkıldı valla bu konuya bi de hamile hassas o yüzden insan iki kere düşünüyor
kırılmadım bişeye diyor ama ben hala kırıldığını düşünüyorum ama neye kırıldı bilmiyorum
uzaktan okucam diyor ama yok yani uzaktanda okumuyor

:))) selda ona neden üzülsün kii bacım allasen :)) acaba başka topiklerde fln mı bişi oldu yaww
ama bana kırılmadım bişeye vallah diyor hee o zamansa niye böyle yaptı ki :KK43:

hoşgeldin çalıkuşu ablacım az önce yazdım şimdi görmüşündür sende bişey yok dedi ama bilmiyorum valla benimde canım sıkıldı inan bu konuya ne olduğunu bilsem bi :KK43:

meltemcim bak mantıklı düşünürsek en son biz üçümüz burdaydık iyi geceler kuzum dedim sonra işte 2ay sonra gelemem belki fln dedi bende uyur ayak ağlatma uyutur gelirsin dedim iyi geceler dedik çıktık en son mesajlar bu olduğuna göre bizden yana yani kıraathane topiğinden yana kalbi kırılmış olamazCADIARZUama inan aklım çok takıldı sabah mesajı gördüm çok şaşırdım ezel bizden çok burda olurdu neşe kaynağımızdı biranda ne oldu gerçekten çok merak ediyorum...

ezel karısının mesajlar getti gettii kaydirigubbakcemile3
naparız onu çok özlersek dönüp dönüp eski mesajlarını okuyacakmışız yaa hasretlikten kaydirigubbakcemile3
naparız ne ederiz şimdikaydirigubbakcemile3

yaww bide onun o mesajından önce ben böyle yazmıştım :çok üzgünüm:
bana mı kırıldı acep yaww:çok üzgünüm:

valla çalıkuşu abla bende annamadım inan ki keşke gelsede sorsak
benimde canım sıkıldı valla bu konuya bi de hamile hassas o yüzden insan iki kere düşünüyor
kırılmadım bişeye diyor ama ben hala kırıldığını düşünüyorum ama neye kırıldı bilmiyorum
uzaktan okucam diyor ama yok yani uzaktanda okumuyor

Ben hamile olduğunu bilmiyordum.kafamçokkarıştı
Öyleyse evet haklısınız, bencede daha hassas olabilir.
Ama bunlar kırılacak şeyler değil aslında. Dediğim gibi benim bu topiğe yazdığım tek
bir tane bile mesajım kalmamış. Önemli olan mesaj sayım değil burda yaşadığım güzel
eğlenceli paylaşım. İnşallah gelirde onun moralini düzeltiriz. oysaki Ezel dün çok keyifliydi

................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
işte ben yukardaki alıntı yaptığım yerdeki gibi yazdım sonra o o mesajı yazdı bide o mesajında mesaj alınmıştır yazdı sonra editledi o mesajı mesaj alınmıştır kısmını kaldırdı o
yaa benmi bişey yapmışım sizce acaip bi vicdan sızıntım var galba ben yapmışım yaa :KK43:(

:))) selda ona neden üzülsün kii bacım allasen :)) acaba başka topiklerde fln mı bişi oldu yaww
ama bana kırılmadım bişeye vallah diyor hee o zamansa niye böyle yaptı ki :KK43:

ya valla deliricem meraktan vallahi çok üzüldüm bize kırılmadığına eminim ama öteki topiklerde kırılsa buraya yazar bizle alakası yokki öteki topiklerin:uhm:ayy ezeell gel ne olur bi açıkla meraktan öldük:1shok:

canlarım msnde kuzenimle bağlandım o yüzden yazamadım.
ezel neye üzüldü bilmiyorum ama bi sorun yok bu temizlik normal buna üzüldüyse.ama bakalım konuşucam geldiğinde bende şaşırdım kararına..
aa valla stres oldum ya ..

yaa temizliğe üzülmemiştir sonuçta sitede olan bişey ki her topikte oluyo hele bugün ne giydinde çok oluyo mesela
ama o temizlikten sonra kuzumun mesajdan alıntı yapıp ben işte o alıntımdaki gibi yazdım :KK43:(
yaa ona mı üzüldü acaba yaa

yaa temizliğe üzülmemiştir sonuçta sitede olan bişey ki her topikte oluyo hele bugün ne giydinde çok oluyo mesela
ama o temizlikten sonra kuzumun mesajdan alıntı yapıp ben işte o alıntımdaki gibi yazdım :KK43:(
yaa ona mı üzüldü acaba yaa

ya bilmiyorum meltem ama ciddiyim canım çok sıkıldı bu işe benim çok üzgünüm en azından ne olduğunu bilelim nasıl ulaşırızki ezele bilmiyorum keşke gelse...

yaa niye bişi demediniz kii ?? bişi sorduydum ama :KK43:(

bilmiyorum kii beren beklicez mecburen başka yapabileceğimiz bişey yok yaa ben ona konuşcaz sonra dedim çıkmış yaa :KK43:

yaa niye bişi demediniz kii ?? bişi sorduydum ama :KK43:(

ya bitanem bilmiyorum benim bildiğim ezel kırılmaz sonuçta hep birbirimizle şakalaşıyoruz ama dediğin gibi acaba hassa bi anınamı denk geldi sonuçta hamile bilmiyorum canım dediğin gibi bekklicez inşallah gelirde konuşuruz...

X