K.K Kıraathanesine buyrun hanımlar.

• Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi
Temizlik bitmiştir. Devam edebilirsiniz.

ezel karısının mesajlar getti gettii kaydirigubbakcemile3
naparız onu çok özlersek dönüp dönüp eski mesajlarını okuyacakmışız yaa hasretlikten kaydirigubbakcemile3
naparız ne ederiz şimdikaydirigubbakcemile3

kuzum ellerine sağlık ortalık fena kirlenmişti valla cillop gibi olmuş kıraathane ohh mis gibide kokmuşsengözlerimebaksanab

allam bunlar maynak gece 4 olmuş hala çen çen gozlerınızde mı ağrımadı bu saate kadar bı kıtap okusanız cok sey kazanırdınz

nan kalkın tembeller selda kalk nan

kalktım şekerim ben bunlar gibi tembelmiyim ben:1closedeyes:
hem cahalmıyım bunlar kadar.:1closedeyes:
hem burda bunlarla çen çen sonra yatıyom kitabımı okuyom ne yani bunlar gibi boşmuyum ben pehhhsengözlerimebaksanab
sor bak bazılarına en son ne okudun deye dicekki cin alinin topunu okudum yada en çok ökkeş lunaparkta yı okumuştur bunlar:1closedeyes:

kalktım şekerim ben bunlar gibi tembelmiyim ben:1closedeyes:
hem cahalmıyım bunlar kadar.:1closedeyes:
hem burda bunlarla çen çen sonra yatıyom kitabımı okuyom ne yani bunlar gibi boşmuyum ben pehhhsengözlerimebaksanab
sor bak bazılarına en son ne okudun deye dicekki cin alinin topunu okudum yada en çok ökkeş lunaparkta yı okumuştur bunlar:1closedeyes:

laa delü karı hakaret gırla gitmiş haa:mymeka:
ben cin ali okumadım anaaam direk tolstoylan başladımkaydirigubbakcemile3peahhh yalanımı yisinler
ayrucana şuan dirilişi okuyorum canumm tolstoyun:dilcikar:
hikayesi accık lamiaya benziyo onun gibi kandırılıyo garibimsenağlama

ayırcana sen yokken ben burdaydım yanee çoktan uyandıydım hhıh
niye bu kadar alındımsa artık :))
---------------------

beren sende ooşgeldıın baa

anacım bende uyandım emme napimm evde kahvaltıydı bilmemneydi öyle takıldım işte:1closedeyes:
sonracıma sana demedim meltemcim ben cahal diye bazılarına dedim sen biliyon kim onlarsengözlerimebaksanab
aha bak tolstoy dedin aklıma geldi '' kreutzer sonata '' ın onun kendi öyküsü olduğu söylenir .kendiside 80 yaşında karısı tarafından sepetlenmiş tren garında ölü bulunmuş vay beaa.
sen o kaa yaz o ka başarılı kitapların bu günlere gelsin git tren garında öl pehh.
hemide bende bi kitap var tolstoyun piyasaya sürülmeyen kitabı diye.müslüman olduğu ve hadislerle örnekler verdiği bi kitap.ne kaa doğru bilemem ama ilginç bi kitap valla..
hem sen tolstoydan başlamışın ben direk bunalım olduğumdan dostoyevskiden başladım.cin ali'de kim CADIARZU

anacım bende uyandım emme napimm evde kahvaltıydı bilmemneydi öyle takıldım işte:1closedeyes:
sonracıma sana demedim meltemcim ben cahal diye bazılarına dedim sen biliyon kim onlarsengözlerimebaksanab
aha bak tolstoy dedin aklıma geldi '' kreutzer sonata '' ın onun kendi öyküsü olduğu söylenir .kendiside 80 yaşında karısı tarafından sepetlenmiş tren garında ölü bulunmuş vay beaa.
sen o kaa yaz o ka başarılı kitapların bu günlere gelsin git tren garında öl pehh.
hemide bende bi kitap var tolstoyun piyasaya sürülmeyen kitabı diye.müslüman olduğu ve hadislerle örnekler verdiği bi kitap.ne kaa doğru bilemem ama ilginç bi kitap valla..
hem sen tolstoydan başlamışın ben direk bunalım olduğumdan dostoyevskiden başladım.cin ali'de kim CADIARZU

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tabi kadın napsın demiştir yaş oldu 80 benüm herüfte iş bitti at sokağakaydirigubbakcemile3
yaww benimde bu okuduğumda incilden örnekler veriyor
incili hiç okumadım ama burda yazan beş buyruk onlar çok hoşuma gitti
kitabın en snunda yazıyo ben bi kitap aldımı direk elime alır almaz son 2 sayfayı okurum da öncelikle:eek:
hatta dur bi paylaşmak isterim bu beş şeyi tabi olaya incil buyruğu gözüyle değil de aalhın bi buyruğu gözüyle bakalım da yannış anlaşılmayammkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bak bunlar gökler ülkesine erişme olanağı sağlayan beş buyrukmuş ben çok sevdim

1. insan kardeşini öldürmek şöyle dursun, ona karşı öfke duymamalı, hatta kimseyi hor görmemelidir. birisiyle kavga etti mi ALLAHa duasını yapmadan önce kavga ettiği kimseyle barışmalıdır..

2.insan kendini şehvete terketmek şöyle dursun kadınların güzelliğinden kaçınmalıdır. kadınlardab biriyle birleşti mi onu asla aldatmamalıdır..

3. insan yemin ederek hiç bi vaatte de bulunmamalıdır.

4. insan hiçbi zaman göze göz dişe diş istememeli; sol yanağa bi tokat atıldığında sağ yanağı uzatmalı hakaretleri bağışlamalı , bunlara alçak gönüllükle katlanmalı ve insanların kendisinden isteyecekleri hiç bir şeyi geri çevirmemelidir..

5. insan düşmanlardan nefret etmek onlarla savaşmak şöyle dursun onları sevmeli onlara yardımda ve hizmette bulunmalı..

ve son olarak;
gökler ülkesini ve onun gerçeğini arayın ondan sonra size herşey ayrıca verilecektir
..

Son düzenleme:
tabi bunlara incilde yazıyo aa tövbe tövbe gözüyle bakmak değil allahın başka bi kitabında olan buyruğudur gözüyle bakmak gerek..
burda yazanları keşke herkes yapsa ne kadar güllük gülistanlık olurdu herşey..

işte bunlar tasawuf ilkeleriyle örtüşüyor..
ama anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az..

evet diyorum yaa keşke bunları herkes uygulasa
ama bunu uygulayan insan bu devirde saf olarak gösterilir
düşünsene sana bi tokat atcak sen öteki yanağını uzatcan aslında bu bir erdemken bunu yapsam enayisin yaww sen derler

valla işte nefsin esaretinden kurtulmak,gölgeni önüne değil arkana almak,benlik duygusunu benci'liği bir kenara bıraksak insanı-kamil denilen varlığa dönüşür insan.
ama biz bu konuyu kapatalım.. şincik din topiğine döncek bura..:)

temızlık olmus yıne
ama ıyı kapanmamsı
cay avrmı cay
daha bıse yemedım

ebru hoşgeldin kız çay var olmamı?
şincik kalkçam birazdan ıspanaklı börek yapıcam.
tarifi isteyen profilimden baklava hamurundan çıtır börek konuma tıklasın beni yormasın yane..:))

tmm bı cay bı borek alıverem ben
yıyemesem yanımda eve gotururum artıkın pek ıstahım yok
hergun bıse yapıyon sende

ben diyorum kimse anlamıyoki!!
rejimim sabote ediliyo bu evde kardeşiiiiiim!!
şimdi hepten yandık ablam hamile ya annem coştu valla ..
bide ablam öğretmen ya 15 gün tatil şimdi.annem yapar durur.yandım ben yaaaaa yandıııııımmmmm.........!!

oo gercekten yandın
ben oyuzden pek yapmayı tercıh etmıyorum
ama annem sımdı dolam yapmıs ama agzıma atsım yok ıkı kılo verdım 3gunde:KK43:(

selda allah sana rejim konusunda sabır versin bacım var yaa sen aslında gerçekten çok istesen neler yaparsın kilo vermeyi bırak ebesini bilem bellersin allaama laa bu küfür olmuyo diymii :)
ayırca evet insan-ı kamil olnur ama o zamanda kamillll deyip dalga geçer insanlar :))))
artık insanların yüreği o kadar kirli kii

------------------------------

ebru hoşgeldin canım
geçen girmişin ben yoktum sonradan okudum
ahh be canım demekki var bi hayır
senin baban istemdei sonra onun babası
hayırlısı bu belkide hee
yaa üzülme diyemem saçmalamış olurum insan nası üzülmez de kahrolma diyebilirim sadece :)
allahın her kulu için bi düşüncesi vardır elbet
bilemeyiz kii ne yaşıcamızı
benimde şuan 4 yıllık ilişkim var çok mutluyum huzurluyum ama bakalım bizim sonumuz ne olcak bilemeyiz kii
belki de birbirimizin kısmeti değilizdir şuan her ne kadar ömür boyu ayrılmıcaz gibi düşünsek ve ona göre hareket etsek te hiç bilemiyoruz işte hakkımızda hayırlısı

------------------------------

ebru hoşgeldin canım
geçen girmişin ben yoktum sonradan okudum
ahh be canım demekki var bi hayır
senin baban istemdei sonra onun babası
hayırlısı bu belkide hee
yaa üzülme diyemem saçmalamış olurum insan nası üzülmez de kahrolma diyebilirim sadece :)
allahın her kulu için bi düşüncesi vardır elbet
bilemeyiz kii ne yaşıcamızı
benimde şuan 4 yıllık ilişkim var çok mutluyum huzurluyum ama bakalım bizim sonumuz ne olcak bilemeyiz kii
belki de birbirimizin kısmeti değilizdir şuan her ne kadar ömür boyu ayrılmıcaz gibi düşünsek ve ona göre hareket etsek te hiç bilemiyoruz işte hakkımızda hayırlısı

ıyıyım deesem yalan olur
ama toparlıcam
kısmet degılmıs elımızden bıse gelmedı
allaha cok dua ettım yolumuzu ac allahım dedım bolemıs sonu
ıkımızınde yolu acıldı
bıze yol goster dedım
ama tekrar baslamasydık hep keskelerım olcaktı oyuzden sukurler olsun hıc bı keskem yok
hepımız ıcın once hayırlısı
allah hayırlısını versın

ıyıyım deesem yalan olur
ama toparlıcam
kısmet degılmıs elımızden bıse gelmedı
allaha cok dua ettım yolumuzu ac allahım dedım bolemıs sonu
ıkımızınde yolu acıldı
bıze yol goster dedım
ama tekrar baslamasydık hep keskelerım olcaktı oyuzden sukurler olsun hıc bı keskem yok
hepımız ıcın once hayırlısı
allah hayırlısını versın

evet canım doğru diyosun
bak benim bi ablam vardı((biraz uzun olcak))
5 yıllık bi beraberliği vardı
beraber büyüdüler resmen
sonra çocuk askere gideceğinin arifesinde istetti verdiler söz yapıldı
sonra çocuk askere gitti artık gelsinde yaza düğün yapılsın diye beklenirken çocuk geldiiii
sonra bunlar bi akşam mesajlaşırken o ablam buna dedi ki annenler nasıl
çocuk askerdeyken o ablam çocuğun annesini hiç yanlız bırakmamıştı ama çocuk kalkıpta ne dese beğnirsin
aa demek bi annem olduğunu hatırladın onu sormayı akıl ettin
sonra bunlar ayrıldı o laf üstüne 5 sene boyunca ilk ayrılıklarıydı ve sonda oldu
çocuk haftasına ablama inat kız kaçırdı şuan aşırı mutsuzmuş o çocuk

sonra gönül işlerine epeey bi ara verdi derken çocukluk arkadaşı buldu bunu
ona küçüklükten beri hep sevdiğini söyledi buna aşırı ilgi gösterdi sardı sarmaladı
sonra ablam ona o kadar alıştı ve sevdiki hiç sevemem derken hemde o kadar çok sevdi
bi gün bu çocuğa demiş kii ""ben seni rahmetli babamı sevdiğim kadar çok seviyorum""
bunun üzerine çocukta ben sana layık değilim deyip bunu o an terkediyor
o akşam bize gelmişti ablam o kadar çaresizdi
ben ondan 5-6 yaş küçüğüm ama ona rağmen bana gelip hıçkıra hıçkıra ağladı

X