K.K Kıraathanesine buyrun hanımlar.

• Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi
yaa niye bişi demediniz kii ?? bişi sorduydum ama :KK43:(

Canım burda herkes birbirine bu tür şakalar yapabiliyor.
Adı üstünde Geyik sohbeti...
Ama kimin neye kırılacağı belli olmaz, örneğin bende çok alınganım
Dün topikte selam verilmedi diye az naz, niyaz etmedim hatırlarsanız, yapı meselesi sanırım
üstelik hamilelik insanı gerçekten çok hassaslaştırıyor.
Ben o kadar basit şeylere bile ağladığımı hatırlarım. Şimdi olsa güler geçerim o ayrı.
İşte asıl sebebini yine en iyi o bilir. inşallah gelir biran evvel.

inşallah en kısa sürede gelir ezel:çok üzgünüm:meltem nereye kayboldu:uhm:

ezel ezel geldi ezel geldidelikafadulden

nan inşallah en kısa sürede gelir ezel dedim dua ettim aha ezel geldidelikafaduldenezelim nerdesin kuzum ne oldu?

Ezel hoşgeldin canım.
Nerlerdesin ya... beyin jimnastiği yapıyoruz gece gece.
Gelde gülüm bir söyle ne olduğunu. inan içimiz içimizi yedi.
Söyle sonra istemiyorsan gene yazma olurmu arkadaşım.
:1hug:

Ezel hoşgeldin canım.
Nerlerdesin ya... beyin jimnastiği yapıyoruz gece gece.
Gelde gülüm bir söyle ne olduğunu. inan içimiz içimizi yedi.
Söyle sonra istemiyorsan gene yazma olurmu arkadaşım.

canım galba yazılanları okuyo şimdi cevap atar bekliyorum heycanla:1shok:

ezel melteme yazdığın profil mesajını okudum saçmalama ne kırılması tam tersi sen bizim neşe kaynağımıssın hadi saçmalama gelde süpürgeni park etkaydirigubbakcemile5

ezel bak kızıyorum ama:kızgın:lütfen ezel bi mesaj yaz bari ya ne oldu bizim laf yetiştirmede ödüllü ezelimize:çok üzgünüm:

bişi yok cancazım böle olması daha ii gibi ne bilim ya sonra düşününce şaka edioz latife edioz ama ne bilim içim bi tuhaf oluo ertesi gün birinin kalbini kırdımmı acaba diye acaip vicdanım sızlıo ister inan ister inanma sebeb bu vicdan meselesi muck okurum gülerim siz kaynatın bacım muccccuuuk:))
bu msjımı meltem bacımın profiline yazmıştım sebeb budur

nan selda ne manyakım ne deli :dilcikar:
topic temizlenmiş vs bunlar benim tınımda değil bacılar ben rütbe delisi değilim onları aşmış bi hatunum evelallah.

saygılar seviyorum nan sizi ağlattınız he beni a.s.

delü karı gel şuraya alcam elime oklavayı allama hee
çirkef yüzümü göstercem sağaa bak gel dedim sana :)
cicim bak beni eyi sesle ne kırılıyoruz ne güceniyoruzz
kii akşam ben mabbetten ötürü sana geyiğine çok kırıldım yazmıştım hatırlarsan bak sana diyon allah beni ne yapsın kii kırılmadım nan
aaa ama şuna çok üzüldüm bu muhabbetin geçtiğinin ertesi günü sen böyle bişi diyosun ve bu sebeple de benim vicdanım sızım sızım sızlıyo yapma gözünün yağını yiyem

bişi yok cancazım böle olması daha ii gibi ne bilim ya sonra düşününce şaka edioz latife edioz ama ne bilim içim bi tuhaf oluo ertesi gün birinin kalbini kırdımmı acaba diye acaip vicdanım sızlıo ister inan ister inanma sebeb bu vicdan meselesi muck okurum gülerim siz kaynatın bacım muccccuuuk:))
bu msjımı meltem bacımın profiline yazmıştım sebeb budur

nan selda ne manyakım ne deli :dilcikar:
topic temizlenmiş vs bunlar benim tınımda değil bacılar ben rütbe delisi değilim onları aşmış bi hatunum evelallah.

saygılar seviyorum nan sizi ağlattınız he beni a.s.

asıl sen ağlattın bizi:kızgın:ya ezelim yapma ne olur hadi annem park et süpürgeni:eek:

kız ezel valla bu sefer ciddi saçını yolarım senin.herşey değişir zamanla bak uğur böcüğü arkadaşımla saçbaşa 1 ay geçirdik şimdi özlüyoruz birbirimizi.bunlar şaka ama dozu kaçarsa hepimiz yetişkiniz dur denmesi gereken yerde dururuz.sende bu kadar hassas olma lütfen.bak kaç kişide sıkıntıya neden oldun böyle daha mı iyi oldu?
yoldurma saçlarını gir bakim muhabbete !!

Aşkolsun Ezel yaaa ...
ne kadar hassasmışsın canım sen.
Ama adı üstünde geyik burası kim neden darılsın, kırılsın sana..
hemde sen gibi tatlıdilli, hoşsohbet birine.CADIARZU
Yapma gülüm buraları sensiz çekilmiyor bak işte.
durum ortada gel lütfen.

delü karı gel şuraya alcam elime oklavayı allama hee
çirkef yüzümü göstercem sağaa bak gel dedim sana :)
cicim bak beni eyi sesle ne kırılıyoruz ne güceniyoruzz
kii akşam ben mabbetten ötürü sana geyiğine çok kırıldım yazmıştım hatırlarsan bak sana diyon allah beni ne yapsın kii kırılmadım nan
aaa ama şuna çok üzüldüm bu muhabbetin geçtiğinin ertesi günü sen böyle bişi diyosun ve bu sebeple de benim vicdanım sızım sızım sızlıyo yapma gözünün yağını yiyem
yeme annem senlik bişiy yok kimselik yane açıklamamı yaptım

asıl sen ağlattın bizi:kızgın:ya ezelim yapma ne olur hadi annem park et süpürgeni:eek:
özür deilerim berencim tamam bacım siz kaşındınız:jeyyar:

kız ezel valla bu sefer ciddi saçını yolarım senin.herşey değişir zamanla bak uğur böcüğü arkadaşımla saçbaşa 1 ay geçirdik şimdi özlüyoruz birbirimizi.bunlar şaka ama dozu kaçarsa hepimiz yetişkiniz dur denmesi gereken yerde dururuz.sende bu kadar hassas olma lütfen.bak kaç kişide sıkıntıya neden oldun böyle daha mı iyi oldu?
yoldurma saçlarını gir bakim muhabbete !!
nan selda seni bi yolcam ama başka bi yerini allama dua etcen oh diye çünküm bi ta sakıza ihtiyaç neyin duymayacan

Aşkolsun Ezel yaaa ...
ne kadar hassasmışsın canım sen.
Ama adı üstünde geyik burası kim neden darılsın, kırılsın sana..
hemde sen gibi tatlıdilli, hoşsohbet birine.CADIARZU
Yapma gülüm buraları sensiz çekilmiyor bak işte.
durum ortada gel lütfen.

allah hepinizden razı olsun ablacım sağ ol tamam dedim ya berenede siz kaşındınız benden günah gitti :1closedeyes:

yeme annem senlik bişiy yok kimselik yane açıklamamı yaptım

özür deilerim berencim tamam bacım siz kaşındınız:jeyyar:

nan selda seni bi yolcam ama başka bi yerini allama dua etcen oh diye çünküm bi ta sakıza ihtiyaç neyin duymayacan

allah hepinizden razı olsun ablacım sağ ol tamam dedim ya berenede siz kaşındınız benden günah gitti :1closedeyes:

işte buuuuu:lepi:efsane geri döndühihoyyythihoyyyt

CADIARZU hmm neyen sustunuz peki hayden buyrun a.s.

X