- 5 Ağustos 2008
- 9.240
- 20
- Konu Sahibi EcinniliBarones
sanırsam bu olsa gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he ben okeyı cok sevırem yavyular.........
okey derken bu olanmı yoksa bunun konumuzla bır ılgısı yokmu????????
:mymeka: loo burası +18 mi belledin sen bura hanım hanımcıklar kayfesi heriflerle ilgili bişicik giremez buraya kaydirigubbakcemile3
Bende çok pis okey oynarım kafana vurcem ıstakayı görcen ondan sonrakaydirigubbakcemile
aldım gayfemi yaktım cigaramıı anacım benim sevgulümm vardı herifim derdim ben onda ayrılmıştık bir süre o süre içinde beni afedersiniz bir o... la aldatmışş kız ho diye yatağa girmiş anam olay geniş ve çok canı sıkılıyor benle 3 yıl olucaktı şubatta arayıp sormuyor nasılsın diye ama o kız telefonalranı çıkmıyor diye ikidebir arıyor ulaşmaya çalışıyor böyle işte tek dileğim şimdi birliktelermi bilmyiorum ama o kızın bana yaşattığnı aynısını onun yaşması hemde bir erkekle değil 2 erkekle
aldım gayfemi yaktım cigaramıı anacım benim sevgulümm vardı herifim derdim ben onda ayrılmıştık bir süre o süre içinde beni afedersiniz bir o... la aldatmışş kız ho diye yatağa girmiş anam olay geniş ve çok canı sıkılıyor benle 3 yıl olucaktı şubatta arayıp sormuyor nasılsın diye ama o kız telefonalranı çıkmıyor diye ikidebir arıyor ulaşmaya çalışıyor böyle işte tek dileğim şimdi birliktelermi bilmyiorum ama o kızın bana yaşattığnı aynısını onun yaşması hemde bir erkekle değil 2 erkekle
ibolya pek sadist gördüm bacım senüü :1shok:
sen böyle diildin yaşarkenemi oldun canummm :teselli:
la bu ne aman allahım ben buraya gelmem jeyar kılıklı garular sızi
senin için çeyisi elinde patlamış evde kalmış KK(kıs kurusu) topiği aççaktım emme dedim daha büyük kitlelere ulaşıyım.:roflol::roflol::1closedeyes:la bu ne aman allahım ben buraya gelmem jeyar kılıklı garular sızi
senin için çeyisi elinde patlamış evde kalmış KK(kıs kurusu) topiği aççaktım emme dedim daha büyük kitlelere ulaşıyım.:roflol::roflol::1closedeyes:
öyle işteee neyse ikiside beter olsunlarrr o herifim dediğim öküzde bukez itim olsunn
şimdikk dedikoduu yapcazz demi burda kimin dedikodusunu yapcazkineeee
yok annem ne korkçam 3 ayda bir ilaçlama yaptırıozs haşerata karşı bis.:1closedeyes::roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile5
ay hiç gülcem yoktu kızım sen böcüğün gazabından korkmuyonmu hiç kaydirigubbakcemile3
kız yengeçç kolay gelsin bacım benimmm