K.K Kıraathanesine buyrun hanımlar.

• Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi
niye sustunuzki:1closedeyes::uhm:

uyuyamassınkaydirigubbakcemile

alala:nazar:bu arada halen çoklu alıntı yapmayı beceremiyosun dikkatimden de kaçmadı deel haniyerimseniben

meltem kalk kız nescafemi içiyosun yeşil çaymı aç uykunu:kızgın:

yaww içtim hepsini daha ne içicüüm kafamçokkarıştı

hah şimdik hiç uyuyamassın niye canın yanmış uykun açılmıştır beren saçını yoliii :nazar:

yok anaam benim saçları görmedin sankim görüntü resmimde bişicik olmaz allaama eşek kılı gibin

susuyomuyuz kine kafamçokkarıştı

kıs bütün gün temizlik yaptım yorgunluktan ölüyorum:nazar:dedim inşallah kızlar kahvededir iki sohbet ederiz uykumda yok zati çayımı aldım geldim iştedelikafadulden

hee valla sayımız her geçen gün azaliyii
kahve iflas edecek yakında çalıkuşu da çıkmış yaww özledim allaama

yaww içtim hepsini daha ne içicüüm kafamçokkarıştı
yok anaam benim saçları görmedin sankim görüntü resmimde bişicik olmaz allaama eşek kılı gibin

bende kendime rahatlatıcı gevşetici sıcak bişiyler aliim gelcem canlarımyerimseniben

estf şekercim ben demedim sen dedün emme çok güldüm ha kaydirigubbakcemile3

bu arada meltem haklısın valla ne diyim hala çoklu alıntı yapamıyorum:eek:

bebeişim biz ikimiz çok vefalıyız dimi kıs günde kaç kez uğruyoruz kahveye aha böle giderse devren satın alırız kahveyü:roflol:

kıs bütün gün temizlik yaptım yorgunluktan ölüyorum:nazar:dedim inşallah kızlar kahvededir iki sohbet ederiz uykumda yok zati çayımı aldım geldim iştedelikafadulden

aha garı gene çay içiii :1shok: nan ben çaykoliğim derdim bu kolisini geçmiş ha kaydirigubbakcemile3
eferim bacım bal dök yala edeydin her bi yanı eline sağlıkyerimseniben

onun uşaklaa dersaneye neyin gideyo kadun datül neyin edemioki netsin çıkmış erkenden :1no2:

nan küllerimden doğarım hepinize yeterim allama doğurana kadar :lepi:

bebeişim biz ikimiz çok vefalıyız dimi kıs günde kaç kez uğruyoruz kahveye aha böle giderse devren satın alırız kahveyü:roflol:

nan 9 kusurlu hareketten birini ettin beren nan kaydirigubbakcemile biz vefasızmıyız nan heyyyyyyt uleeyyn tutun beni nan yolcem nan :mymeka: selda virmez batsada virmez :1closedeyes:

bende kendime rahatlatıcı gevşetici sıcak bişiyler aliim gelcem canlarımyerimseniben

estf şekercim ben demedim sen dedün emme çok güldüm ha kaydirigubbakcemile3

aa demek ki benim fotoyu görünce saçlarımın öyle olduğunu düşündün haa:mymeka:

bu arada meltem haklısın valla ne diyim hala çoklu alıntı yapamıyorum:eek:

oyy kıyamam bak şimdi canım sarışınım benimkaydirigubbakcemile3
bi deneme bak şimdi ezelin bi mesajına MO yap sonra benim bi mesajıma alıntı yap de
hadi bakalım dene

hee doğru valla
yaww benim net şuan sürekli yanıt vermiyor yazıyo o sebeple gecikiyorum

aha garı gene çay içiii :1shok: nan ben çaykoliğim derdim bu kolisini geçmiş ha kaydirigubbakcemile3
eferim bacım bal dök yala edeydin her bi yanı eline sağlıkyerimseniben

çay içmediğim bi saniye yokki:nazar:he valla ezelim baya bi temüzlük yaptım:nazar:

mutfaktayım döniciğim :nazar:

aa demek ki benim fotoyu görünce saçlarımın öyle olduğunu düşündün haa:mymeka:

oyy kıyamam bak şimdi canım sarışınım benimkaydirigubbakcemile3
bi deneme bak şimdi ezelin bi mesajına MO yap sonra benim bi mesajıma alıntı yap de
hadi bakalım dene

hee doğru valla
yaww benim net şuan sürekli yanıt vermiyor yazıyo o sebeple gecikiyorum

oldumu nan:uhm:

bende heladayım döneciim :))))))))))))))
beren sen nereye gitcen bağalım :)

ay canım oldu valla çok saol kıshihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5

bende heladayım döneciim :))))))))))))))
beren sen nereye gitcen bağalım :)

valla iki santim öteye bile kayamam yorgunluktan ölüyorum kımıldamadan sizi beklücem:nazar:bu arada helanın sırasımı alıntı yapmayı öğrendim gel kıshihoyyyt

X